Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 25. dubna 2010 v 18:22® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

spike> Já vím. Radši už budu mlčet:-)

Neděle 25. dubna 2010 v 18:09® osprey
osprey

Jak.novi> A jak by na tom měl být. Poměrně odolný a těžký klacek, se kterým se dost nadřeš.

Prut podobné kategorie mám – toho multíkového Penna.

Neděle 25. dubna 2010 v 18:07® osprey
osprey

spike> Já chytil včera dva a a dneska 4. 31 duháků chytit nemůžu – nedávno jsem po desáté rybě sbalil cajk a koukal, jak chytají kamarádi.

Duháka 39 cm mám největšího v životě. Jestli tě to těší:-)

Neděle 25. dubna 2010 v 18:01® osprey
osprey

Máča> Prutů je dnes spousta. Mivardi Imperium spining je použitelný prut.

A co se korku týče – jeho kvalita na prutech nižší cenové úrovně není nijak oslnivá. Samozřejmě nevím, jestli se to týká i Mivardi.

Koukni ještě na toto:

http://www.tropicliberec.cz/…-2-7m-40-80g

Ale stejně si nakonec kup něco, co jsi držel v ruce a ne, co ti někdo radil na netu.

Neděle 25. dubna 2010 v 17:37® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

bubu> Přijeď k nám na jih. Není to bůhví co – dneska se dobré vody nedohledáš, ale měl bys dopadnout o něco líp.

Neděle 25. dubna 2010 v 17:36® osprey
osprey

Máča> Ano, to je on. Ten žlutý pruh nic moc a není tam korek, ale jinak je to povedená řada za celkem rozumné peníze. Kluci se je nedávno kupovali v menší gramáži na štiky a já ho nemám jen proto, že se už musím krotit, protože mám prutů dost.

Neděle 25. dubna 2010 v 17:31® osprey
osprey

Máča> Ten Sportex je na to jak malovanej. Prutos chytá s verzí 240 cm. Sumčí přívlač praktikuje dost často a je s tím prutem spokojen.

Asi by se našlo i dost levnějších prutů, ale tenhle mi přide dobrý a na sumce bych to zas tak moc nešidil.

Neděle 25. dubna 2010 v 17:25® osprey
osprey

Máča> Upřesni, procím tě, co na tom chceš tahat za nástrahy a s jakými počítáš úlovky.

Těch 80 g je dost silný kalibr.

Já osobně bych se velmi zajímal o Sportex Black Stream do 60 g (ona tam je nějaká tolerance ± 10 g, takže je to v podstatě do 70 g a je to povedený prut). Cena něco přes 2000 Kč.

Neděle 25. dubna 2010 v 17:06® osprey
osprey

Jak.novi> Je to nemoc nebo parazit. Název neznám, nemám žádnou patřičnou literaturu. Setkávám se s tímto postižením taky, ale v ještě jsem neviděl rybu, která by tím byla zasažena až tak moc.

Nacházím to na bílých rybách zejména v zimě a zjara.

Neděle 25. dubna 2010 v 17:02® osprey
osprey

Piranha> Já lepil Aquasurem. Vypadá to pak jako kapka laku. V žádném případě tím voda neprojde.

Záleží ovšem i na povaze otvoru a namáhání slepené oblasti.

Neděle 25. dubna 2010 v 17:00® osprey
osprey

sus1> Za celou zimu měl osprey tři víkendy – jeden o Vánocích. Teď je občas u vody.

Nechceš snad číst články o mých zážitcích za klávasnící prokládané snímky zanedbaného interiéru mého pokoje?

Neděle 25. dubna 2010 v 16:59® osprey
osprey

HaD> Ty jsi cosi vyhrál? Nebo se jinak umístil?

Gratuluji.

Já jsem vyhrál sám nad sebou. Též velmi cenné. Ale nikoho by to tu nezajímalo:-)

Neděle 25. dubna 2010 v 16:52® osprey
osprey

spike> 32 kusů duháka by mi klidně stačilo na rok – pokud by v tom bylo pár lepších ryb. Poněkud mi uniká smysl toho všeho.

Úterý 20. dubna 2010 ve 21:58® osprey
osprey

timbab> Tak klobása, to je to jediné, co by mě mohlo na závodech zajímat:-))

Úterý 20. dubna 2010 ve 21:57® osprey
osprey

HaD> Ten pán, co jsem ho tam loni viděl kuchat pstruha (a letos ho tam hecht viděl kuchat pstruha), povídal, že pětatřicítky tahá, občas i víc. Na vlasci měl tři broky a nástrahu schovával v hrsti (buď nějaká unikátní moucha nebo naprosto neunikátní žížala?). Jinak byl milý a vstřícný a o revíru jako takovém evidentně věděl dost..

Úterý 20. dubna 2010 ve 20:50® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> Taky mám štípaný prut, ale mušák. No a plavanou jsem na chvíli pustil k vodě – teď jsou v kurzu tečky a musím taky něco odfeederovat. Jsou lidi, co si myslí, že to snad i umím. Nerad bych je zklamal moc:-D

I když nedávno jsem byl na ploticích – bez krmení. Je to daleko těžší na práci s prutem, cit pro místo a tak (lovil jsem v lokalitě, kde je jich docela dost a po zakrmení by to bylo až moc snadné).

Úterý 20. dubna 2010 ve 20:40® osprey
osprey

František> Nejhorší je, že ty toky by se daly upravovat i jinak, ale ty stupidi si vždycky vyberou tu nejdebilnější metodu.

Úterý 20. dubna 2010 ve 20:38® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> A co pěkného z roku 1964 jste provětrali?

Úterý 20. dubna 2010 ve 12:43® osprey
osprey

Piranha> A co nějaký menší opeřenec – třeba špaček a tak? V nejhorším je možné použít biots z letek králíčka nejmenšího:-)

Úterý 20. dubna 2010 ve 12:39® osprey
osprey

František> Mohli bychom vyhlásit Jihočeskou republiku, držet si Pražáky od těla a dálnici zrušit.

Fakt je, že by to byla chudá republika…