Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 20. dubna 2010 ve 12:38® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
BigMike> Ty píšeš o shánění optiky na vzduchovku, jako by to byla nějaká práce. Nebo je?

- Úterý 20. dubna 2010 ve 12:37® osprey
Ruzzzik> Ta věc na dvou kolech asi nebude na ryby, že?
No a posilovače, s těmi mají lidé různé zkušenosti, mnozí na jejich použití zcela rezignovali, protože neobjevili žádné plus. Něco na tom možná bude, ale já je nepoužívám. Taky jsem těch candátů moc nepochytal – že by to bylo tím?

- Úterý 20. dubna 2010 ve 12:31® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dago> Občas, když ryba intenzivně tráví, je žlučník opravdu vyprázddněný a špatně se hledá. To je pravda.
Já těch kaprů zase nezabiju tolik, abych si v tom vedl nějakou statistiku (to není moralizování, jen konstatování faktu), ale daleko častěji ho normálně najdu (zelený váček uložený mezi orgány relativně blízko hlavy). Narvaný žlučí je samozřejmě u vánočního kapra, který na sádkách nemá co žrát.
- Neděle 18. dubna 2010 ve 23:43® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
MuRRon> V pravém sloupci je u tvého nicku možnost „nastavení“ a tam by se mělo dát změnit všechno včetně fotky.
Smazat všechny tvé příspěvky asi bude problém – jednotlivě si je můžeš editovat sám. Pokud chceš smazat nějaký konkrétní nebo několik, rád ti to zařídím. Vymazat všechny by asi chtělo přístup do databáze, což může revoke (programátor) nebo HaD.
- Neděle 18. dubna 2010 ve 23:32® osprey
- Diskuze: Muškaření
Salmo1> Mluvíš mi z duše.
Navíc pro mě, který muškařím málo, je muškaření hlavně lovem na suchou mouchu. A to teď zatím moc nejde.
- Neděle 18. dubna 2010 ve 21:05® osprey
Ruzzik: Věřím, že si to ještě přečteš. Pokud jde o tebe, mohl jsi tady s námi klidně kecat. Žádnou minulost jsi tu za sebou neměl a nikdo ti nic nepředhazoval. Ani bych ho nenechal.
Můžeš klidně kecat dál. Ale slušnost je v podstatě jediné pravidlo, které tu budu hlídat.
Takže urážet lidi a provokovat ve stylu toho sumce, tě nechat nemůžu a nechci. Pořád ještě si můžeš vybrat, zatím se tak moc nestalo.
Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 22:06:17 uživatelem osprey. - Sobota 17. dubna 2010 ve 22:57® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
timbab> Tak to napíšeš do textu.
- Sobota 17. dubna 2010 ve 22:53® osprey
Ruzzzik> Jestli jsi to nepochopil, tak mazat se dá opravdu snadno…
- Sobota 17. dubna 2010 ve 22:45® osprey
- Diskuze: Muškaření
Piranha> I já jsem byl kotvičkář. Sice na věci s trojháky chytám pstruhy nerad, ale v některých chvílích jsem svoje obvyklé pidigumy a jiné jednohákovosti rybám nevnutil – i když 90% úlovků bylo na ně. Muškařů jsem viděl mraky, dokonce i velmi hezkou muškařku

- Sobota 17. dubna 2010 ve 22:36® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Black11> Přidám se. Nikdo tě nenutí ty cejny chytat. Ale každý, kdo má ryby jen trochu rád, se na tebe bude dívat divně.
Můžeš mít háček bez protihrotu a peánem vypnout tu rybu hned ve vodě nebo na síťce a nemusíš na ni vůbec sahat.
- Sobota 17. dubna 2010 ve 22:30® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.4. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Jak už nastínil kolega Scanix, byli jsme s kolegy Sanderem a hechtem na malé exkurzi po pstruhových vodách. Krásný den, pohodová atmosféra, s rybami ze začátku špatné, ke konci lepší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. dubna 2010 ve 22:24® osprey
Ruzzzik> Bylo tu pár, co nemístně provokovali. Už tu nejsou…
Buď chytáš fér, pak si ty řeči můžeš ušetřit, anebo ne a pak radši mlč.
- Pátek 16. dubna 2010 ve 21:22® osprey
jižan> Velmi přibližně. Pokud bys mi dal na tip (SMS – právě vypínám comp), třeba bych ty plány změnil. A kdyby to nešlo, máme ještě jeden revír v záloze. Tam ale velké ryby nejsou.
Tento příspěvek byl editován 16.4.2010 22:26:42 uživatelem osprey. - Pátek 16. dubna 2010 ve 20:51® osprey
denim00> Především bez prasete

Jinak to bylo celkem rozumné, i pár ryb se chytlo.
- Pátek 16. dubna 2010 ve 20:50® osprey
jižan> Ono to sklo zvětšuje… Ale na tom našem potoce patří k těm lepším a byl i pěkně zbarvený.
- Pátek 16. dubna 2010 ve 20:39® osprey
denim00> Ten úlovek na poslední fotce, ten stál opravdu za to

- Pátek 16. dubna 2010 ve 20:34® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.4. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Zahájil jsem. Ryby chvilku braly a chvilku ne, ale počasí bylo pěkné a voda v normě. Nakonec jsem i přišel na to, jak to dnes mají nejradši a měl jsem docela pěkný finiš (poslední foto).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. dubna 2010 v 18:59® osprey
- Diskuze: Kaprařina
jurann> Když jsem ho viděl na výstavě, jevilo se mi dobře. Ale já nejsem kaprař – ve vztahu k lehátku jsem prostý povaleč

- Pátek 16. dubna 2010 v 18:53® osprey
acam> Ideální montáž na duháka je Půlbalaton (koncová zátěž, jeden návazec 8 – 10 cm). Drapne to a má ji. Jinak to má až… víš kde. (vím, že víš
)Ale nedělám to. Pstruh si zaslouží umělou nástrahu.
- Pátek 16. dubna 2010 v 17:57® osprey
acam> No duháci kukuřici baští jak nezavření. Já zkusil na pstruhovce feeder jen jednou a dokud se duháci nevychytají, nemá to cenu. A žerou to i lipani. Takže pokud jde o mě, asi už na pstruhovce jen tak feederovat nebudu – leda bych obeznal konkrétní ryby (parma, kapr,…).