Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 11. dubna 2010 v 19:10® osprey
osprey

Tommy> Ano. V něčem je to dobré, ale svým způsobem je to prohra. Konec starých časů.

Jenže staré časy jsou i bez toho dávno v místě, kde záda ztratila své slušné jméno…

Neděle 11. dubna 2010 v 18:53® osprey
osprey

troutkiller> No, když jsem tam byl, musel jsem se podřídit programu a exkurze na vrata pod Marou nebyla v itineráři:-))

Už tři neděle mám vlastní povoz, takže pokud bych tam dnes jel po vlastní ose, už by to šlo.

Za ten týden jsem ten Váh viděl několikrát a teklo to pořád plus minus stejně a to tak, že dost.

Neděle 11. dubna 2010 v 18:50® osprey
osprey

spike> Špatnou kondici může mít i ryba na revíru s dostatkem potravy – např. kvůli nemoci. Tahle ryba prostě nevypadá úplně dobře – bez ohledu na to odkud je.

Neděle 11. dubna 2010 v 18:47® osprey
osprey

HaD> KLidně. Viděl bych to na klasiku – dobře si zaházím multíkem a spocitem příjemné únavy půjdu dom.

Není to tak lehké. Už pět let si myslím, že na Otavě o jedné vím. Nikdy jsem ji neviděl, nikdy o ní neslyšel, jen na tom fleku podezřele nejsou ryby.

Možná tam vůbec není. O to úžasnější je to lov – ztrácíš čas a trháš nástrahy kvůli naději, která možná ani nemá reálný základ.

Neděle 11. dubna 2010 v 18:42® osprey
osprey

Dejwík2504> Ty výrůstky u té kudly jsou anomálie – nemoc nebo něco takového. Normálně to štiky nemají. Ta ryba je ve špatné kondici, navíc asi i po výtěru. V tomhle stavu jsou štiky ochotné sežrat kdeco.

Neděle 11. dubna 2010 v 17:32® osprey
osprey

HaD> Myslím, že mluví o diskuzi pod článkem o příposlechu. Ale je fakt, že se to děje, přinejmenším občas, i na mém počítači.

Neděle 11. dubna 2010 v 17:26® osprey
osprey

pepa-č> V Ružombrku (citace za slovenského vydání Čapkova Pejska a kočičky) jsem byl. Nerybářsky, v červenci 2008.

Široká valící se řeka. Sem tam někdo muškařil. Za dva dny pobytu jsem viděl pár jelečků ve vodě a hlavu potočáka na břehu. Ale je to dost hluboké. Pokud nejdou ryby k hladině, nemusí být vidět nic.

Neděle 11. dubna 2010 v 17:21® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

acam> Já si taky nestěžuju. Kdyby bylo v mém okolí zarybnění jako v roce 1993, kdy jsem to tu poznal, nevytáhnu odsud paty.

Sobota 10. dubna 2010 ve 21:47® osprey
osprey

acam> Obleček ryby nechytá, neřeším ho. Přinejmenším na českých strouhách a brčálnících.

Tento příspěvek byl editován 11.4.2010 18:20:52 uživatelem osprey.
Sobota 10. dubna 2010 ve 21:28® osprey
osprey

acam> Jo, problém:-)) Přítel z nejvěrnějších…

Měl jsem na mysli taky bahno. Naprosto seriózně už jsem zvažoval, jak velá to bude ostuda, když chca nechca budu muset začít řvát o pomoc.

Pak jsem našlápl nějakou větev.

Sobota 10. dubna 2010 ve 21:18® osprey
osprey

Jakub> Na tyhle velké ryby je feeder doslova zhouba:-))

timbab> Předpokládám, že bahno. Taky jsem měl jednou problém, i když v jiných souvislostech.

Sobota 10. dubna 2010 ve 20:57® osprey
osprey

timbab> I v mém případě to je někdy potřeba. Snažím se to ale moc často nedělat. Jsou opatrní – takže jen když to jinak nejde.

Sobota 10. dubna 2010 ve 20:45® osprey
osprey

timbab> S pečivem si u nás neškrtnu. Ale třeba se letos dostanu na vodu, kde to půjde.

Sobota 10. dubna 2010 ve 20:34® osprey
osprey

timbab> Specifickej. Velmi. Ostatní nefungují.

Bylo to jen rýpnutí. Jsem strašnej sobec a nechci se dělit o něco, co jsem vymýšlel pět let:-))

Sobota 10. dubna 2010 ve 20:30® osprey
osprey

I já mám specifický způsob. Ale nikdo při něm nečumí…

Pátek 9. dubna 2010 ve 23:59® osprey
osprey

spike: Říkal jsem ti, že u vás máte velké ryby. Tohle je první.

Mimochodem – u nás by amur kůrku z hladiny vzal tak v jednom z tisíce případů. Uvidíme 1. května – to u nás máme amuří den.

Tento příspěvek byl editován 10.4.2010 01:00:54 uživatelem osprey.
Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 22:14® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

Hory> Prokecal jsem na jednom srazu půl noci s klukem, co na Ultimaty chytal. Docela si je chválil. Tohle je ovšem novější model – tenkrát se nedělaly s tímhle futuristickým sedlem.

Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:54® osprey
osprey

Sander> A použila k tomu všechny tři konce:-))

Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:51® osprey
osprey

lajči> Ty jsi přímo encyklopedie. Kam se na tebe hrabu:-))

Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 14:32® osprey
osprey

Black11> Třeba na braunstar.cz jsem osobně kupoval, nevidím v tom problém. Prostě ti do dvou dnů přijde balík, který budeš muset při převzetí zaplatit.