Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 8:28® osprey
- Diskuze: Kaprařina
zadar> A těch deset jiných článků od jiných autorů mám vydat kdy? Sázím je rychleji než tebou zmiňovaný server. Navíc tam evidentně poslední dobou zpružněli, protože já tam mám třicet článků a čekával jsem v průměru tak měsíc až šest neděl.
Procpu tě dopředu, protože nechci být vnímán jako nevděčný tvor. Tak řekněme do týdne to vyjde.
- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 8:23® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht> Co šílíš?
Zatím to docela teče, stejně budeš
prvních 14 dní vláčet a na to u nás brďáky nepotřebuješ. Já na tom
našem veletoku snad ještě v broďácích nevláčel. - Středa 7. dubna 2010 ve 22:01® osprey
- Diskuze: Feeder
mannice> Jak už jsem psal. Nevím. Nedělám to. Nepotřebuju chytit víc ryb. A ten čas, který bych na to musel vynaložit, prostě nemám. Pražené konopí se dá i koupit.
Já ho kupuju celé jako partikl, namočím, uvařím, dám do krmení a tou vodou, co se to v ní vařilo, rozmíchám to krmení. A dělám to tak dvakrát do roka.
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:47® osprey
mannice> Nevím. Pokud tě to trápí, budeš se muset vydat na nelehkou cestu zvanou „pokus – omyl“.
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:32® osprey
mannice> Rozhodně ti v tomhle neporadím. My troubu ve sklepě nemáme
Tento příspěvek byl editován 7.4.2010 22:46:12 uživatelem osprey.
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:23® osprey
mannice> Do trouby bych to nedával. Tepelná úprava sice zvyšuje kvalitu surovin, jde ale o to, jak moc se to vyplatí. Šrot se mi jeví jako nejlepší prostě spařit.
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:21® osprey
jurann> Ten druhý mám. Nemám, co bych mu vytknul – ale jsem nenáročný spotřebitel a používám ho jen občas.
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:19® osprey
mannice> He? Komerční směs, pokud za něco stojí, už obsahuje komponenty tepelně upravené.Maximálně si tak můžeš umlít a upražit konopí nebo něco podobného – a jsem opravdu zvědav, jestli tě to doma nechají udělat i podruhé

- Středa 7. dubna 2010 ve 21:06® osprey
medabad> Ahoj kolego. Nechci ti brát iluze, ale na takovéhle dotazy moc lidí neodpovídá… Teď zjara bych se poohlédl po mělčích místech a krmil s ohledem na cílovou rybu – na menší nějaké to zrní (vznosně se tomu říká partikl), na velké ryby boilies.
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:02® osprey
Libor> Proto to musí být kukuřičný, který lepí ještě celkem rozumně. Udělá ti objem a je levný. Krmení pak vyžaduje dobře zpracovat. Ideální je prohnat ho přes síto.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:59® osprey
sus1> Jo ten – tak ten není špatný. S ohledem na cenu rozhodně ne.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:58® osprey
jurann> Tak dej vydělat českému výrobci. Čínu podporujem už tak dost. A co jsem slyšel, pokud jde o servis, lidé si ho chválí.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:56® osprey
sus1> To je ten samý. Nálepku „Only for fish“ si tam musíš nalepit sám

Nejlepší je kukuřičný.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:55® osprey
sus1> Co mu nabízíš – vždyť píšeš, že jsi ho odeslal.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:54® osprey
sus1> To spaříš doma, cestou se to rozleží a zchladne, u vody uděláš finální úpravy.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:53® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Mě asi Nka chodí normálně.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:52® osprey
jurann> Já nedám dopustit na Flajzara (mám jeden na vedlejší prut když feederuju). Model si vyber dle aktuální nabídky. Určitě bude mít i v tebou požadované cenové kategorii.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:50® osprey
mannice> Pokud spaříš šrot horkou vodou (vařicí), má výrazně lepší vlastnosti. Víc pojí a prý je víc cítit (já nemám čich). Pak k němu přidávám krmení z pytlíku. Výsledné krmení je ale dobré prohnat přes síto.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:32® osprey
sus1> Když jsem se díval – on nemá v otázce parametrů toho prutu příliš jasno. Já taky neměl, když jsem začínal. Koupil jsem tehdá slušnou hadici (Wonderod 180 cm tak do 20 g). Dnes bych si takový prut neopřel o kolo, ale tenkrát jsem s ním chytil hned v první sezóně takové štiky, že jsem pak deset let nedokázal ulovit větší. Ono to v tom cajku zas až tak moc nevězí.
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:27® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
Black11> Tak co řešíš – kup jeden z těch prutů, použij naviják od feederu asi tak s dvacítkou vlascem (i 0.18 mm stačí) a zbytek peněz ulož a časem k nim přibyde trocha peněz, abys měl na slušnější kolovrátek.

Kolem 1200 – 1600 Kč už se nechají koupit slušné navijáky na přívlač a na to se časem vyškrábeš. Pro začátek bude ta Catana dobrá dost. Já taky vláčím a feedruju s těmi samými navijáky. Jen ty nejhezčí nerad špiním od šrotu.
Tento příspěvek byl editován 7.4.2010 21:28:44 uživatelem osprey.