Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 28. března 2010 v 19:55® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Ruzzzik> Měl by. Na gumy skoro určitě. Hlavně si s ním nechoď zajerkovat.

- Neděle 28. března 2010 v 19:49® osprey
Ruzzzik> Na výstavě jsem viděl Naviják konstrukčně podobný Red Arcovi (prostě taky klon Ryobi Zauberu) za 890 Kč. A navijáků kolem 1000 Kč, o jejichž vhodnosti na lehkou vláčku jsem přesvědčen, bylo celkem dost.
Samozřejmě u žádného neodhadnu, jak bude chodit po třech letech…
- Neděle 28. března 2010 v 19:46® osprey
- Diskuze: Feeder
skwor> Ono Imperium je takový odolný prut. Já ho rád doporučuju začátečníkům – je celkem slušný a odolný. Možná až humpolácký, ale těžko mu ublížit.
Jinak jsem se teď motal na té výstavě a dobrých feederů kolem 1500 je docala hodně. Překvapil mě Shakespeare.
- Středa 24. března 2010 ve 21:57® osprey
Tak Daiwofilové – zajděte si do Pozadí na obražofku, je tam „Velká trojka“ z krámu Martina Vaněčka v Písku. A jedno Šímo navrch.
- Středa 24. března 2010 ve 20:59® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Na zabijačce je tolik pachů, že by z toho moudrej nebyl. Ve většině případů jsou zvířata při setkání klidnější než člověk – když jim dáš šanci.
Jinak dobrou. Mizím a jdu se balit do Brna.
- Středa 24. března 2010 ve 20:52® osprey
mannice> Já si dělám srandu – ale proto se musíš ozvat včas, jasně, dost hlasitě, ale tak, abys to zvíře nevybláznil.
Obsah té fráze ti má dodat sebevědomí. Tím spíš, že to obvykle zabere. Zvířata nejsou blbá ani krvežíznivá.
- Středa 24. března 2010 ve 20:49® osprey
b.gun> Jo, to je ono. Jenom koukám, že kolega používá jiné zaklínadlo.

Já mám štěstí spíš na průměrné kusy. Pořádného kňoura jsem viděl jednou z dálky. Byl opravdu hodně velký – i figuru měl impozantní. Taková ta top kategorie.
- Středa 24. března 2010 ve 20:39® osprey
shadys> Je třeba se otočit směrem ke zvířeti a klidným zvučným hlasem pronést větu: „Huš, hajzle!“
Vím, že je to náročné na zapamatování, ale pokud uvážíme vážnost situace, nejsou ty dvě tři hodiny investované do naučení oné fráze promarněný čas

Dvakrát, když jsem spal u vody, jsem měl v noci černou nepříjemně blízko. Po pár vřelých slovech se tiše vytratila.Žádný rachot, dupot, nic takového.
- Středa 24. března 2010 ve 20:32® osprey
Sander> Já se nebál. To prase se tvářilo doslova roztomile. Zatím jsem s černou nezaznamenal negativní zkušenost.
Navíc znám magickou formulku, která vyslovena pevným a zvučným hlasem, divočáky zaručeně odpuzuje. Když mě budete chvilí přemlouvat, tak vám ji povím. Použil jsem ji zatím třikrát a pokaždé to zabralo.

- Středa 24. března 2010 ve 20:30® osprey
troutkiller> Já na toho Shada jednu kudlu cca 55 cm. Je to takový ten chrastič na blbé ryby. Kde je ale v Čechách nabrat?
- Středa 24. března 2010 ve 20:28® osprey
Dredaty> Do Brna jedu zítra ráno. Pokusím se něco osahat a nacpu to pak do recenzí.
Něco mám i z Prahy. Ale snažil jsem se dodělat atlas.
- Středa 24. března 2010 ve 20:26® osprey
spike> Už se mi to povedlo. Docela vyváděla. Ale na strom jsem nelezl.
Poslední prase na mě nahnala neposlušná doga (utekla paničce) asi před týdnem. Míjeli jsme se s vepříkem asi o 20 m. Údolí bylo úzké, ale vešli jsme se. Taky jsem jednou splašil divočáky při jízdě na kole. Do dneška vidím, jak přede mnou poskakují ty macaté zadky…
Pokud by mělo dojít na lezení po stromech, v lese je to problém. Buď jsou slabé nebo tlusté s větvemi moc vysoko. V létě bych stopro volil řeku.
- Středa 24. března 2010 ve 20:07® osprey
spike> I bobr se dá ulovit na prut. Zvážil bych to. prý je velice bojovný – dokonce i na souši.

- Středa 24. března 2010 ve 20:03® osprey
troutkiller> Ale Tail chrastí ještě docela decentně – to takový Jointed Shad Rap, to jsou rumbakoule…
Fakt je, že jsem úspěšný spíš s menšími velikostmi.
Tento příspěvek byl editován 24.3.2010 20:04:12 uživatelem osprey. - Středa 24. března 2010 ve 20:00® osprey
Sander> Jasně. Však já si svoji nutryj držím

Počkej až potkáš tu na ramenech – táákovýhle fousy. je jí docela kus.
- Středa 24. března 2010 v 19:53® osprey
Aj bobr by mohl. Ale tipoval jsem nutryj.

- Středa 24. března 2010 v 19:39® osprey
spike> Nutryj?
- Středa 24. března 2010 v 19:31® osprey
- Diskuze: Kaprařina
No, já tam jedu zítra.
Tak uvidíme. Třeba tam najdu nějakou inspiraci, jak zpříjemnit život na chytej i kaprařům.
- Úterý 23. března 2010 ve 22:20® osprey
džigit> Nevím. Oba jsou to použitelné navijáky. Mě se Zauber víc líbí, má tři cívky a kvalitou je určitě srovnatelný. Asi bych bral ten.
- Úterý 23. března 2010 ve 22:09® osprey
džigit> Můj názor je nepodstatný. Mám s tím wobem málo odchytáno.