Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 23. března 2010 ve 22:00® osprey
osprey

džigit> Nevím. Mám je nafocené, musím to udělat.

Úterý 23. března 2010 ve 21:59® osprey
osprey

timbab> Jako psů. Já byl na úřadech. Vzal jsem si do auta složenou boloňku a na chvilku si smočil. Dva tlouštíci a spadlý asi jesen.

Úterý 23. března 2010 ve 21:58® osprey
osprey

hecht> Zakouzlíme! Ty ho položíš na stůl a otočíš se a já ho nechám zmizet…

Úterý 23. března 2010 ve 21:51® osprey
osprey

Bob.klik> Zjisti si, kde sídlí místní organizace rybářského svazu v místě tvého bydliště. Koukni, kdy tam někdo úřaduje a domluv se s nimi. Pokud nevíš, kde sídlí, najdi u vody někoho z místních rybářů a zeptej se ho. Případně ti poradí v každém rybářském obchodě.

Můžeš taky jezdit na soukromé revíry, tam nepotřebuješ žádné papíry, kromě hrsti oběživa.

Úterý 23. března 2010 ve 21:47® osprey
osprey

džigit> Kup si jeden 7 cm a vyzkoušej. Dál uvidíš sám. Není to špatný wobbler.

Úterý 23. března 2010 ve 21:26® osprey
osprey

džigit> Já vnímám Taildancera vcelku pozitivně. Chytám spíš menší velikosti. S většími bych u nás moc mlátil do dna.

Úterý 23. března 2010 ve 21:25® osprey
osprey

petrikveprik> Pytlačí se děsně a v daleko větším měřítku, ale i mě přide ta štičí hlava oddělená dost nečistě. Bylo to opravdu nožem?

Úterý 23. března 2010 ve 21:21® osprey
osprey

kent10> Pokud prochází vysoká sněhová voda, ve které ti to nejde, budeš muset pár dní počkat nebo si najít nějaký stoják.

Pondělí 22. března 2010 ve 21:25® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

sidonius> Používá se hodně. Já se v téhle branži moc nepohybuju, ale co vím, není to špatná volba.

Pondělí 22. března 2010 ve 21:24® osprey
osprey

hecht> Já myslím, že jen jejího předchůdce.

Pondělí 22. března 2010 ve 21:23® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

brčal> Admin jsem, ale to třeba toulovec taky.

Cože zrovna to věštění?

Pondělí 22. března 2010 ve 20:56® osprey
osprey

b.gun> Díky. Tohle je spíš pro Radima. Já ty duely píšu a vkládám, on řeší technickou část.

Pondělí 22. března 2010 ve 20:27® osprey
osprey

BlueShark> Takový, jaký tam dám. Dnes 0.12 mm. Slabší je už blbý, moc pruží a málo unese.

Pondělí 22. března 2010 ve 20:18® osprey
osprey

spike> Síla vlasce ovlivní i to, jak se sestava chová. Samozřejmě, zdolání ryby je podmínkou. A pokud možno rozumně rychlé zdolání.

Pondělí 22. března 2010 ve 20:11® osprey
osprey

spike> 0.06 mm není na ryby, které tvrdě bojují.

Smysl těchhle vlákýnek je úplně jinde.

Vždycky chytám tak, aby to fungovalo. Na jednom multíku mám vlasec 0.40 mm – myslíš, že je to proto, že na slabším bych tu štiku nezdolal?

Sestava, se kterou člověk chytá, musí fungovat. A tak se starám, aby mi to fungovalo.

Pondělí 22. března 2010 ve 20:02® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

spike> Dobře vybírej flek, hodně dobře koukej na špičku a nebuď líný upravovat sestavu.

Hodně zdaru.

Pondělí 22. března 2010 v 19:56® osprey
osprey

timbab> Obvykle mám sestavu, abych v pohodě vytáhl cílovou rybu a měl rezervu i na nějaké to překvápko. Ale když to jinak nejde, snažím se s tím něco udělat. Kamarád chytá jarního pickera i ma 0.06 mm. Ale má jako cílovou rybu plotice kolem 15 – 25 cm. Mě dneska zachránily, ale cílová ryba to nebyla.

Pondělí 22. března 2010 v 19:48® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

RedTom> Nedá se to říct. Ale většina ryb, co v řece vyrostly, normální jarní velkou vodu ustojí.

Pondělí 22. března 2010 v 19:47® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

brčal> Myslíš třeba spalničky? :-))

Pondělí 22. března 2010 v 19:46® osprey
osprey

BlueShark> Druhy různé, velikost od 10 do 30 cm. S tím feederem jsem si neškrt, i když jsem viděl, že tam nějaká aktivita je.