Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 15. března 2010 ve 22:58® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Tady pořád nepříjemný vítr. Sněžit už asi nebude, to jsme vám přeposlali.

- Pondělí 15. března 2010 ve 22:57® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> Počítač návštěvníků. Sestrojím ho já z kusu papíru a tužky na provázku

- Pondělí 15. března 2010 ve 22:56® osprey
- Diskuze: Feeder
Roman 7> Díky za pochvalu. Kormoráni tam v plánu nebyli. Jenže oni jsou teď všude. Jsou u nás úseky řeky, kde chytíš spíš kapra než plotici. Voda nestíhá doplňovat stavy. Před 15 lety to bylo úplně o něčem jiném. Řeka místy připomínala akvárko. Co na tom, že ty ryby byly malé. Prostě byly. A byly i velké, jenže to jsem je ještě neuměl chytit.
Dobrou.
- Pondělí 15. března 2010 ve 22:24® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Libor> Já koupil 0.10 a 0.12 čirý. Na slabých průměrech je všechno vidět víc. Rozhodně je to ale chytatelný vlasec.
- Pondělí 15. března 2010 ve 22:23® osprey
Roman 7> U nás vychází dost slušně rohlík. Zlomí se to až někdy v dubnu. S oteplením začne být živá nástraha atraktivnější. Možná je to i tím, že jsme dost vysoko a třeba cejn tu není nijak hojná ryba.
Navíc poslední roky jsou místa s větší koncentrací ryb soustavně vystavena návštěvám predátorů. Velké kusy bílé ryby mizejí rychleji než stačí dorůstat.
- Pondělí 15. března 2010 ve 22:16® osprey
dam> Potvrzuji vlastnosti Raptoru. Celkem ujde, levný a neurazí. Má ale tendenci se kroutit a poměrně rychle odchází.
- Pondělí 15. března 2010 ve 22:07® osprey
Roman 7> Zdravím. Já jsem na tom se znalostmi krmení špatně. Nemám čich (vůbec), žiju v izolaci na venkově, takže kupuju, co zrovna je a zatím pořád ještě žiju bez auta, byť už to bude trvat jen krátce (takže kyblíky a spol redukuju na minimum).
Jsem spíš hledač ryb než krmič.
Ale co vím, cukry se rozpouštějí i ve studené vodě, úplně nesmyslné by to být nemuselo.
- Pondělí 15. března 2010 ve 21:15® osprey
timbab> Byl jsem, ale plavačka mi jde líp.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:59® osprey
spike> Ryby. Já chytám ryby, ne gramy nebo milimetry. Když je to ta správná, stačí mi jedna.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:44® osprey
sus1> Co zas, ty náš životabudiči?

- Pondělí 15. března 2010 ve 20:43® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> I já mám pocit, že ryby táhne prodlužující se den do tažnější vody. Chybí čas to ověřit. V závěru týdne bych rád k vodě. Současné počasí využívám k práci…
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:39® osprey
timbab> Já jsem znám jako odpůrce závodění. Nekritizuju, nehaním, jen se ho straním. Pouhé závodění v mých očích nikoho nikam nevynese…
Pokud sem zavítal někdo jiný (ať už jmenovec nebo vtipálek), je to aspoň dobré oživení. Ale jinak budu rád za každého dobrého feedraře, který se tady k nám přidá.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:35® osprey
Sander> Pak mi nezbyde než se hluboce omluvit všem přítomným za neodůvodněné šíření paniky, nasypat si popel na hlavu a jít si koupit láhev melasy

- Pondělí 15. března 2010 ve 20:34® osprey
skwor> Ne, myslím, že to bylo tak akorát.
Mě to začalo zajímat, když jsem zjistil, že ten Roman 7 na to, jak se ptá, docela dost ví.

- Pondělí 15. března 2010 ve 20:30® osprey
sus1> Je dost plná. Jméno Roman Srb zná hodně feedrařů.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:23® osprey
spike> Když někoho neznám, kouknu se kam? No… Do karty.
Radíš závodnickému esu, kterému (pokud jde o závodění, krmení apod.) já nesahám po kotníky.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:21® osprey
- Diskuze: Kaprařina
imothep> Budeme tam. Předpokládám, že podrobnosti se dozvím zítra.
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:17® osprey
Roman 7: Zdravím. Nádherný vstup
Mladíci nepostřehli, ještě,
že tu máme skwora.Doufám, že se u nás zastavíš častěji.
- Pondělí 15. března 2010 ve 12:53® osprey
džigit> Vůbec si nejsem jist, že to byla novinka. Možná spíš doprodej.
- Pondělí 15. března 2010 ve 12:52® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
regulus> Nedíval jsem se, asi máš pravdu.
Já fóra ani slučovat nemůžu. Ale jinak moje názory na udržování omezeného počtu fór neustálým slučováním znáš.
Určitě to tady čtou i ti, kdo jsou schopni to zařídit. Nechám to na nich.