Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 14. března 2010 v 19:30® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Miculas> Myslím, že žádný z nich není sportovní revír. Zkuste si zajet na Vltavu.
- Sobota 13. března 2010 ve 22:31® osprey
jižan> Provokativní fotky

Ale dočkáme se. Já mám taky na pstruhovce nejradši to courání kolem vody. Pak už stačí, když se chytne sem tam něco. Dokonce mě bavilo i tahat nástrahu, kterou malí potočáci nemůžou dobrat a jen do ní mlátí.
- Sobota 13. března 2010 ve 22:28® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
jižan> U nás se teď mocně řeže všude. V Protivíně pokáceli lípy u vlakové zastávky, že prý bránily ve výhledu. V reálu ale spíš někdo potřeboval dřevo.
U těch topolů bych řekl, že z nich za silného větru lítaly klacky do přilehlé ulice, kde parkuje dost aut. A jak jde o auto, nemá strom šanci.
- Sobota 13. března 2010 ve 21:53® osprey
jižan> Se zahájením netřeba kvaltovat. Nějaká chytatelná voda se najde a aspoň ten nástup sezóny bude pozvolnější. A kdyby to fakt nešlo, půjdeme se vmačknout na nějaký stoják…
- Sobota 13. března 2010 ve 21:48® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Manažerka> Nemám doma nic, co by soubory png normálně používalo, takže jsem je sem nikdy nedával, ale pokud je velikost v pořádku (1600 max.) a nejdou vložit, tak to asi lepší nebude. Držel bych se jpg. Snad se v bodoucnu podaří to vkládání zjednodušit.
Začíná to tu být opravdu dámská jízda. Paráda.
- Sobota 13. března 2010 ve 21:42® osprey
spike> Vy víte prd, co je to sníh

Kolega Jižan mi teď psal něco v tom smyslu, že u nich budou mít zimu ještě za měsíc.
- Sobota 13. března 2010 ve 21:28® osprey
jižan> Seš prostě asi už moc na jihu. Nemáte tam kousek od váš jižní točnu?

Ta řeka, co teče vaším městem, ta je o kus níž pod přehradou rozmrzlá skoro celou zimu. Tak v nejhorším tam. Ale kormoši to taky vědí…
- Sobota 13. března 2010 ve 21:20® osprey
troutkiller> Už to mizí. Doslova před očima.
Hele.

- Sobota 13. března 2010 ve 21:19® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
timbab> Pokud nevyschne sám tak jak je, což dle mých zkušeností neudělá, tak je třeba ho otevřít, aby vyschnul. Obvykle stačí jen to. Je třeba to dělat v co nejbezprašnějším prostředí.
Mě to do servisu ani vzít nechtěli – asi bych s tím musle jet až do celorepublikového. tenkrát jsem to risknul a foťák po pár dnech vyschnul. V objektivu jsou nějaká smítka, ale nezaostří je to, takže na fottkách nejsou. Čip zůstal čistý.
- Sobota 13. března 2010 ve 21:12® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13-3-2010 | Způsob lovu: Plavaná
Ráno jsem zjistil, že sníh taje docela fofrem a vzpomněl jsem si, že jsem chtěl ještě nafotit nějaké rádoby zimní fotky. Samozřejmě, jen jsem si sbalil krámy, začala oblačnost houstnout a vítr sílit. K vodě jsem ale dojel a něco i nafotil, jen to světlo bylo nakonec dost příšerné.
Následoval pokus o rybu, abych se domů nevracel s prázdnou. Už to vypadalo, že to tak dopadne, ale nakonec byl záběr i pěkná rybka. Moc fotek jsem neudělal – rybce se fotografování nelíbilo a pláchla mi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. března 2010 v 0:01® osprey
timbab> Oni tam toho tenkrát moc namotáno neměli. Ale párkrát už mi mizel vlasec z cívky dost fofrem, tak proč to nemít uvázané aspoň k podkladu.
- Pátek 12. března 2010 ve 23:52® osprey
timbab> Na toto téma mám krásnou historku – dva chlapci z mého kroužku byli poprvé na candátech. Nahodili, seděli, čekali, nakonec přišel záběr. Vlasec se odvíjel a odvíjel a oni se dohadovali, kdy bude čas na zaseknutí. No a když se dohodli a majitel se chopil svého klacku, tak právě prolézal volný konec vlasce očky

- Pátek 12. března 2010 ve 23:37® osprey
timbab> Nevím, jestli jsi jedinej. Já svazuju a přivazuju.
- Pátek 12. března 2010 ve 22:06® osprey
Sander> Tuten kolík má nachytáno kvanta ryb od ouklejí po sumce. Vlastně chytil i mou životní rybu. Taky jsem s ním vláčel a po řadu zim jsem ho tahal jako skladný proutek, když se mi nechtělo provlíkat očka. Tahle fotka je pět let stará. Ale mám ho dodnes a občas ho venčím – abych nezapomněl.
- Pátek 12. března 2010 ve 22:01® osprey
Jedna motivační. Není z dneška, dnes to padalo a odtávalo. Navíc jsem pořád ještě nevyměnil tu gumu.

- Pátek 12. března 2010 ve 21:59® osprey
Sander> Dík, do padesáti daleko, ale krásné a zdravé ryby. Co chtít dneska víc. Snad jen aby nikdy nebylo hůř.

- Pátek 12. března 2010 ve 21:57® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Zdravím, dámy. Fotka musí mít rozměry nejvýše 1600×1200 bodů. Pak by neměl být problém.
- Pátek 12. března 2010 ve 21:55® osprey
Sander> Ano, právě. Proto nakonec ten dnešek. Ani tak to nebyl nějak zvlášť pohodový lov. Počasí se začalo lámat, jen jsem opustil dům.
- Pátek 12. března 2010 ve 21:53® osprey
Rybapych> Neber to jako moji nafoukanost. Asi z toho nic nebude. Nevím, kdy budu mít čas ani kolik. A těch pár míst, kde ještě vím o nějaké rybě, ta si šetřím.
Dnes jsem si vzal prut na cestu do města (úřady) a vzal jsem to na kole kolem řeky. Ano, chytil jsem ryby, ale nevím, kolik lidí by si to dalo se mnou.
V Protivíně jsem ještě letos nebyl. V Budějovicích ano – proběhal jsem skoro celé město kvůli 5 rybám.
Tento příspěvek byl editován 12.3.2010 22:02:50 uživatelem osprey.
- Pátek 12. března 2010 ve 21:46® osprey
spike> Já mám nainstalovanou jen tu řeku za humny. Na compu chytat nemůžu.
A 40 liber, to jsem ještě nedal