Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 12. března 2010 ve 21:44® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
pepa-č> Jak tak koukám, to je určitě multík na duháky

- Pátek 12. března 2010 ve 21:41® osprey
spike> Já chyt několik menších, hádám tak do dvou liber. Jsi prostě lepší… Fotky jsou v rubrice Z lovu.
- Pátek 12. března 2010 ve 21:39® osprey
- Diskuze: Feeder
rudla 69> Každopádně i moje měření potvrzuje nezávisle na Sanderovi, že Stroft je daleko mimo tu svou toleranci. I když je to i otázka metodiky měření. Třeba ta jejich metodika začíná tím, že se dá ten vlasec mezi dva kusy kovu a pak se po něm chvilku dupe.
Na druhou stranu i přes tuto drobnost považuji Stroft GTM za dobrý vlasec a klidně si ho kupuju.
- Pátek 12. března 2010 ve 21:34® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
timbab> Proč? Já to na chvilku zkusil.
- Pátek 12. března 2010 ve 21:33® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.3. 2010 | Revír: pro samý sníh jsem si nevšiml | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem využil nutnost cestovat do města a vzal to na kole kolem řeky. Zpočátku počas slušný, leč postupně se zatáhlo a domů jsem se vrátil v chumelenici. Něco se chytit dalo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:12® osprey
hecht> Nevím, já s tím taky házel a něco se v tom prostě ozývalo. Aspoň teď vím, jak to uvnitř vypadá. Nepřesvědčivě.
C3 je prostě kus železa s dalšími kusy železa (plus nějaké barevné kovy).
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:49® osprey
fishing USA> Já to taky moc neřeším. Ale koupil jsem si vláčák, co u vás za oceánem prodávají na Kingy a chci tam mít naviják s pletenkou kolem 0.30 mm. Je tu pár fleků, kde nelze jít za rybou, ale občas vezme velká.
Takže sonduju, jak odolný kus železa se nechá sehnat. Nějakou top kategorii nepotřebuju.
Ten Rekord jsem si přivezl z Nových Hradů, nějak o něj nebyl zájem.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:35® osprey
hecht> Čistě pro zajímavost – vejce jsem po naší akci rozebral. Na druhý pokus si to zase sedlo.
Poté, co jsem viděl střeva, tak buď chci vidět střeva i u dalších vejcat anebo zůstanu věrný Pepově filozofii – prostý válec, ocel, hliník, Made in Sweden.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:32® osprey
fishing USA> Díky, moc hezká sbírka. Chvilku počkám. Myslím, že napřed dostanou šanci ty kousky, co už mám.
Mimochodem, ten Rekord, co mám, bys měl znát.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:22® osprey
hecht> Já s tím jezdím dvacet let. Není to takový problém. Vozil jsem matchku až na Cajsku. Mockrát.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:21® osprey
pepa-č> A toto bude výhledově běžně sehnatelné nebo je to opět nějaká starší záležitost?
Omlouvám se za svou neznalost problematiky, ale holt se v tomto oboru orientuju jen okrajově.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:11® osprey
pepa-č> Díky moc. Bohužel to nejspíš dopadně tak, že než teď na něj nasyslím, tak už v e-shopech nebude. Ostatně musím taky potrápit toho Rekorda. Zatím to měl moc snadný.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:02® osprey
pepa-č> Když už tu řešíme multíky. Co by bylo tak o stupeň odolnější než Rekord 6000 a dalo se s tím ještě vláčet?
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:48® osprey
chosebaits> Jo, tak to je solidní výkon. Bez debat. U nás jsem viděl těch 45 cm následující březen. Ale i tak- těch dalších 50 cm už jde o dost pomaleji.

- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:46® osprey
Robur> Nic se uspávat nebude. Co tě netáhne, tam nelez

- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:15® osprey
chosebaits> Škoda, že se za těch pár neděl nedá urychlit tak na metr délky. To bych obětoval i vánočního šupináče

- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:13® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
chosebaits> Ne, fotky jsem neviděl. Zaujala mě ta pohrůžka o pytlačení a následném odchodu od vody bez trenek. To by mohlo být poměrně akční.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:12® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
HonzakŠ> To je těžká otázka. Jde o to co a jak chceš chytat plus na jaké nástrahy. Použít jde ledacos, ale jde o to,jak to budeš cítit v ruce. Vláčkařský prut je o pocitech a o tom, jak se s ním dá vodit nástraha. Proklepej si různé pruty za různé peníze a prober to v obchodě s někým, kdo tomu rozumí.
Když budeš mít konkrétní model, najdi odkaz někde na e-shopu a pošli ho sem, on už to tu někdo okomentuje.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:08® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Tam se ty kubíky nevejdou. Teklo to po polích a spousta ryb zůstala v řepce… To koryto se spíš zanáší. V lednu jsem oběhl dvě obvyklá zimoviště a skoro bez ryb. Nebylo to ale průkazné, bo byla zima. Ale brzy uvidím.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:06® osprey
spike> Nic tam nebylo. Tam odjela, domů přišla…