Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:58® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> Já ho rasil šest let. A někdy v prosinci si ho půjčila žena, když jela pro housky. Je to 400 m po krásné asfaltce

No neměla ta holka kliku?
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:54® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
HonzakŠ> Zlomit ho není důvod. Ta akce bez špičky je dost kolíkovitá, ale jde to. Lepší než tahat woba na feederové špici.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:51® osprey
Sander> A tak to jo. Už jsem se divil, že by se ti tvůj zelenkavý oř znelíbil. Já se svých bicyklů taky nevzdám. Což mi říká, že horák potřebuje vyměnit gumu…
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:36® osprey
spike> Der Rochlikatsch ist sehr gut für Karpfen.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:28® osprey
spike> Boha jeho a proč? Rohlík a červi. Maximálně dortový oplatek. Nic lepšího jsem na plotice nikdy neměl. A chytali jsme je tak, že než kolega zdolal, já sekal a než já zdolal, kolega nahodil a už zase sekal a než ji zdolal…
Všechno ryby 28 – 35 cm.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:25® osprey
- Diskuze: Kaprařina
jurann> A máš to. Mají ji tam i s leoprdem

- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:24® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
HonzakŠ> Všechno jde. S nejtužší špičkou můžeš tahat gumy, úplně bez špičky i wobblery a třpytky. Ale zázraky nečekej. Ryba se na to chytit dá. O zdolání nemá cenu mluvit – na klacku do 80 g zdoláš víceméně cokoli. Když jsem začínal, vláčelo se i s horšími klacky a ryby se tahaly.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:21® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> Jiné než Sander a dá se to

- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:19® osprey
Jak.novi> To je chyba – sundáš dvě rousnice, sekneš jednu plotici na kroupu, vrátíš dvě rousnice a pokračuješ
Tento příspěvek byl editován 11.3.2010 20:20:00 uživatelem osprey.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:16® osprey
spike> Velmi tradiční. Až sprostá. Proto na ni borci nechytají. Mě to neuráží, já jsem jen obyčejnej venkovan

Sander: Tak myslíš dvě kroupy a jednu rousnici?

jak.novi: Co je to za lov, když člověk sekne každý záběr

- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:12® osprey
spike> Nejsem odborník na odchov potěru. Rychlenou jsem viděl naposledy před 20 lety na žlabech v líhni v Táboře. Letos si to tam možná zopakuju. Pak budu chytřejší.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:10® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Což o to. Pokud tam ještě něco zbylo, tak určitě. Ale loni v létě měla Blanice skoro 300 kubíků místo 2 a je otázka, kolik tam toho zbylo. Místy je to nula nula nic. Sem tam černý pták.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:07® osprey
jurann> Zavolej si tam, prodává tam kamarád, je to rozumný a ochotný chlap.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:06® osprey
Jak.novi> Já dávám na jeden kroupu a na druhý dvě rousnice. Něco je špatně?
Tento příspěvek byl editován 11.3.2010 20:06:47 uživatelem osprey.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:04® osprey
jurann> Nemají. Ale snad jsou schopni ti to poslat.
Ráj Rybářů U kamenného mostu, Třída Svobody 436, Písek
tel. 777244605
- Čtvrtek 11. března 2010 v 19:58® osprey
spike> Co je na tom zajímavého – dostanou pořádně nažrat, musí doslova stát v planktonu, jinak se požerou navzájem. Takto se dají štiky vysazovat v délce 3 – 3.5 cm. Když jim ten plankton nedáš, tak je budeš muset vysadit jako 15 mm nitě anebo jich 80% obětuješ jako krmivo pro zdatnější kolegyně.
- Čtvrtek 11. března 2010 v 19:56® osprey
jurann> Obrázek nesmí mít šířku na 1600 bodů.
A jinak dobrý. Leoparda v Písku mají, jenom průměr nevím.
- Čtvrtek 11. března 2010 v 19:55® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Neboj, já vyrazím. Už jsem chtěl dneska, teplota vystoupala nad nulu. Ale sněžilo tak, že bych neudělal fotky, které potřebuju. Tak jsem to odložil.
Zkusím feedřisko a šoulaplavku. Snad se něco ujme.
- Čtvrtek 11. března 2010 v 19:52® osprey
jurann> Hen ten oný Kevlon jsem kupoval v Písku v Ráji rybářů. Já ale beru na feeder slabší. Zvláštní poznávací znamení – leopard na obalu. Je to ono?
- Čtvrtek 11. března 2010 v 19:50® osprey
spike> Rychlená je intenzivně dokrmovaná planktonem. Tím je o něco větší než obvykle a má slušně našlápnuto, aby mohla růst dál.