Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:58® osprey
osprey

spike> Já ho rasil šest let. A někdy v prosinci si ho půjčila žena, když jela pro housky. Je to 400 m po krásné asfaltce:-))

No neměla ta holka kliku?

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:54® osprey
osprey

HonzakŠ> Zlomit ho není důvod. Ta akce bez špičky je dost kolíkovitá, ale jde to. Lepší než tahat woba na feederové špici.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:51® osprey
osprey

Sander> A tak to jo. Už jsem se divil, že by se ti tvůj zelenkavý oř znelíbil. Já se svých bicyklů taky nevzdám. Což mi říká, že horák potřebuje vyměnit gumu…

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:36® osprey
osprey

spike> Der Rochlikatsch ist sehr gut für Karpfen.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:28® osprey
osprey

spike> Boha jeho a proč? Rohlík a červi. Maximálně dortový oplatek. Nic lepšího jsem na plotice nikdy neměl. A chytali jsme je tak, že než kolega zdolal, já sekal a než já zdolal, kolega nahodil a už zase sekal a než ji zdolal…

Všechno ryby 28 – 35 cm.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:25® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

jurann> A máš to. Mají ji tam i s leoprdem:-)

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:24® osprey
osprey

HonzakŠ> Všechno jde. S nejtužší špičkou můžeš tahat gumy, úplně bez špičky i wobblery a třpytky. Ale zázraky nečekej. Ryba se na to chytit dá. O zdolání nemá cenu mluvit – na klacku do 80 g zdoláš víceméně cokoli. Když jsem začínal, vláčelo se i s horšími klacky a ryby se tahaly.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:21® osprey
osprey

skwor> Jiné než Sander a dá se to:-)

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:19® osprey
osprey

Jak.novi> To je chyba – sundáš dvě rousnice, sekneš jednu plotici na kroupu, vrátíš dvě rousnice a pokračuješ:-)

Tento příspěvek byl editován 11.3.2010 20:20:00 uživatelem osprey.
Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:16® osprey
osprey

spike> Velmi tradiční. Až sprostá. Proto na ni borci nechytají. Mě to neuráží, já jsem jen obyčejnej venkovan:-))

Sander: Tak myslíš dvě kroupy a jednu rousnici? :-)

jak.novi: Co je to za lov, když člověk sekne každý záběr:-D

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:12® osprey
osprey

spike> Nejsem odborník na odchov potěru. Rychlenou jsem viděl naposledy před 20 lety na žlabech v líhni v Táboře. Letos si to tam možná zopakuju. Pak budu chytřejší.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:10® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> Což o to. Pokud tam ještě něco zbylo, tak určitě. Ale loni v létě měla Blanice skoro 300 kubíků místo 2 a je otázka, kolik tam toho zbylo. Místy je to nula nula nic. Sem tam černý pták.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:07® osprey
osprey

jurann> Zavolej si tam, prodává tam kamarád, je to rozumný a ochotný chlap.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:06® osprey
osprey

Jak.novi> Já dávám na jeden kroupu a na druhý dvě rousnice. Něco je špatně?:-D

Tento příspěvek byl editován 11.3.2010 20:06:47 uživatelem osprey.
Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:04® osprey
osprey

jurann> Nemají. Ale snad jsou schopni ti to poslat.

Ráj Rybářů U kamenného mostu, Třída Svobody 436, Písek

tel. 777244605

Čtvrtek 11. března 2010 v 19:58® osprey
osprey

spike> Co je na tom zajímavého – dostanou pořádně nažrat, musí doslova stát v planktonu, jinak se požerou navzájem. Takto se dají štiky vysazovat v délce 3 – 3.5 cm. Když jim ten plankton nedáš, tak je budeš muset vysadit jako 15 mm nitě anebo jich 80% obětuješ jako krmivo pro zdatnější kolegyně.

Čtvrtek 11. března 2010 v 19:56® osprey
osprey

jurann> Obrázek nesmí mít šířku na 1600 bodů.

A jinak dobrý. Leoparda v Písku mají, jenom průměr nevím.

Čtvrtek 11. března 2010 v 19:55® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> Neboj, já vyrazím. Už jsem chtěl dneska, teplota vystoupala nad nulu. Ale sněžilo tak, že bych neudělal fotky, které potřebuju. Tak jsem to odložil.

Zkusím feedřisko a šoulaplavku. Snad se něco ujme.

Čtvrtek 11. března 2010 v 19:52® osprey
osprey

jurann> Hen ten oný Kevlon jsem kupoval v Písku v Ráji rybářů. Já ale beru na feeder slabší. Zvláštní poznávací znamení – leopard na obalu. Je to ono?

Čtvrtek 11. března 2010 v 19:50® osprey
osprey

spike> Rychlená je intenzivně dokrmovaná planktonem. Tím je o něco větší než obvykle a má slušně našlápnuto, aby mohla růst dál.