Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 11. března 2010 v 19:48® osprey
- Diskuze: Feeder
Sander> S výjimkou kalibrovaných návazcových materiálů platí to, co jsi zjistil, téměř pro věechny kmenové vlasce. Mám doma změřené průměry asi 30 monovláken a seděly jen dva návazcové materiály a skoro přesný byl Speedmaster od Shimana (dost starý, současnou verzi změřenou nemám) – a pak není divu, že ho dost lidí hodnotí jako málo pevný – když bys proti 0.16 musel stavět 0.14 od jiné značky.
- Středa 10. března 2010 ve 22:38® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Já žasnu. Holky se vyrojily

Super, pochvala, gratulace.
Magdalenka byla první, znamenám si

- Středa 10. března 2010 ve 22:36® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Právě na tom atlasu. Jestli to tam nějak dostanem, bude toho jen o málo míň než je ten současný balík. A některé věci dost neobvyklé – s těmi je nejvíc práce.
- Středa 10. března 2010 ve 22:06® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> Nějak jsem vypadl z rytmu. Asi by se nechalo chytat, ale čekám na kousek jara.
- Středa 10. března 2010 ve 22:05® osprey
- Diskuze: Muškaření
Firetiger> Peníze musí obíhat. Zdá se, že mouchy taky.
- Středa 10. března 2010 ve 22:04® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Shrek23> No já jsem ten Horáček, o kterým v posledním svém vstupu píšu. Vždyť to říkám, pouhopouhý odvar toho, co se v náznacích rýsuje v některých ze zdejších příspěvků

- Středa 10. března 2010 ve 22:00® osprey
Sander> Nejen fiškama živ je člověk. Musím vykazovat činnost, abych si zasloužil hrst oběživa na nákup všech těch nezbytností, které přináší moderní doba.
A věci, na kterých dělám teď, moc nepřibývají.
- Středa 10. března 2010 ve 21:57® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
pepa-č> Jasně. Ještě to bude chtít nějaký casus belli, aby bylo oč se hádat a mohlo to nabrat grady.
A potom možná Stáníka Rothbauera, aby nás ve finální fázi odtrhl nebo nám strčil hlavu pod vodu, jako se to dělá s norníkem a cvičnou liškou. Soudě dle svého aktuálního fyzického stavu bych asi dělal spíš tu lišku – ale pěkně vzteklou
Tento příspěvek byl editován 10.3.2010 22:38:32 uživatelem osprey.
- Středa 10. března 2010 ve 21:44® osprey
pepa-č> To by šlo. Ke střetu dojde na neutrální půdě a tasmánský čerty necháš doma.

- Středa 10. března 2010 ve 21:41® osprey
pepa-č> Jo, stavím se. Dnes jsem právě Bellův přístroj neměl – nabíjel se doma.
A až se s tebou budu někdy hádat, to si piš, že vyvinu veškerou snahu, abych tě virtuálně zmenšil. Ale při mé postavě to jistě chápeš.

- Středa 10. března 2010 ve 21:35® osprey
Sander> Já vyrazím, až ucítím ve vzduchu jaro. Hádám pozítří. Potřebuju taky vyvenčit – přes zimu jsem nechutně ztloustnul.
- Středa 10. března 2010 ve 21:26® osprey
pepa-č> Taky bych sázel na bolena. Velkej byl dost. Víc se z toho vidět nedá.
Jinak zdravím. Dnes jsem ve městě čekal až mi vyrobí fotku, zvažoval jsem, že se zastavím, nakonec jsem to neudělal. Mám to příště napravit?
- Středa 10. března 2010 ve 21:20® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Rybapych> Sníh skoro pryč, led většinou taky, sucho, dost zima, občas nepříjemný větřík. Není z toho pořád ještě cítit jaro.
- Středa 10. března 2010 ve 21:17® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
chosebaits> Tak pokud bude dobrá vůle, dáme Davidovi vědět. Nějaká nudná videa s jakýmsi Horáčkem, co někde lape ryby u kanálu a vymlouvá se na kormorány, nemohou takovému trháku konkurovat

- Středa 10. března 2010 ve 21:15® osprey
Sander> Gratulace k pěkné rybě.
Já nechodím – jednak lítám po úřadech, jednak se snažím udělat co nejvíc práce, dokud je ještě relativně zima.
- Úterý 9. března 2010 ve 22:31® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
HaDová> Hádej

- Úterý 9. března 2010 ve 22:31® osprey
Jak.novi> Myslím, že tu mám taky. Ale zas to s ní nepřeháním.
- Úterý 9. března 2010 ve 22:29® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Oni půjdou – už jsem jim to začal vysvětlovat a když je třeba, umím být velmi přesvědčivý

Akorát je třeba, aby se sem rychle natáhlo pár holek…
- Úterý 9. března 2010 ve 22:25® osprey
spike> Výrobce neřeš, nejvíc se používá průměr 0.40 mm. Ale moc to neřeš – od 0.35 do 0.50 mm všechno dobrý.
- Úterý 9. března 2010 ve 22:24® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Jak.novi> Já bych tam jel kvůli Španělsku. Tak jako jsem byl ve Švédsku kvůli tomu Švédsku – mám zlítané kilometry pobřeží, byl jsem v lese, na skalách, v rašeliništi, jezdil na motorovém člunu mezi ostrůvky, fotil kachny a husy, kličkoval mezi polodivokým dobytkem a dokonce i nějaké ryby jsem tam chytil.