Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 11. března 2010 v 19:48® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Sander> S výjimkou kalibrovaných návazcových materiálů platí to, co jsi zjistil, téměř pro věechny kmenové vlasce. Mám doma změřené průměry asi 30 monovláken a seděly jen dva návazcové materiály a skoro přesný byl Speedmaster od Shimana (dost starý, současnou verzi změřenou nemám) – a pak není divu, že ho dost lidí hodnotí jako málo pevný – když bys proti 0.16 musel stavět 0.14 od jiné značky.

Středa 10. března 2010 ve 22:38® osprey
osprey

Já žasnu. Holky se vyrojily:-))

Super, pochvala, gratulace.

Magdalenka byla první, znamenám si:-D

Středa 10. března 2010 ve 22:36® osprey
osprey

Sander> Právě na tom atlasu. Jestli to tam nějak dostanem, bude toho jen o málo míň než je ten současný balík. A některé věci dost neobvyklé – s těmi je nejvíc práce.

Středa 10. března 2010 ve 22:06® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Nějak jsem vypadl z rytmu. Asi by se nechalo chytat, ale čekám na kousek jara.

Středa 10. března 2010 ve 22:05® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Firetiger> Peníze musí obíhat. Zdá se, že mouchy taky.

Středa 10. března 2010 ve 22:04® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Shrek23> No já jsem ten Horáček, o kterým v posledním svém vstupu píšu. Vždyť to říkám, pouhopouhý odvar toho, co se v náznacích rýsuje v některých ze zdejších příspěvků:-)

Středa 10. března 2010 ve 22:00® osprey
osprey

Sander> Nejen fiškama živ je člověk. Musím vykazovat činnost, abych si zasloužil hrst oběživa na nákup všech těch nezbytností, které přináší moderní doba.

A věci, na kterých dělám teď, moc nepřibývají.

Středa 10. března 2010 ve 21:57® osprey
osprey

pepa-č> Jasně. Ještě to bude chtít nějaký casus belli, aby bylo oč se hádat a mohlo to nabrat grady.

A potom možná Stáníka Rothbauera, aby nás ve finální fázi odtrhl nebo nám strčil hlavu pod vodu, jako se to dělá s norníkem a cvičnou liškou. Soudě dle svého aktuálního fyzického stavu bych asi dělal spíš tu lišku – ale pěkně vzteklou:-))

Tento příspěvek byl editován 10.3.2010 22:38:32 uživatelem osprey.
Středa 10. března 2010 ve 21:44® osprey
osprey

pepa-č> To by šlo. Ke střetu dojde na neutrální půdě a tasmánský čerty necháš doma. :-))

Středa 10. března 2010 ve 21:41® osprey
osprey

pepa-č> Jo, stavím se. Dnes jsem právě Bellův přístroj neměl – nabíjel se doma.

A až se s tebou budu někdy hádat, to si piš, že vyvinu veškerou snahu, abych tě virtuálně zmenšil. Ale při mé postavě to jistě chápeš.:-)

Středa 10. března 2010 ve 21:35® osprey
osprey

Sander> Já vyrazím, až ucítím ve vzduchu jaro. Hádám pozítří. Potřebuju taky vyvenčit – přes zimu jsem nechutně ztloustnul.

Středa 10. března 2010 ve 21:26® osprey
osprey

pepa-č> Taky bych sázel na bolena. Velkej byl dost. Víc se z toho vidět nedá.

Jinak zdravím. Dnes jsem ve městě čekal až mi vyrobí fotku, zvažoval jsem, že se zastavím, nakonec jsem to neudělal. Mám to příště napravit?

Středa 10. března 2010 ve 21:20® osprey
osprey

Rybapych> Sníh skoro pryč, led většinou taky, sucho, dost zima, občas nepříjemný větřík. Není z toho pořád ještě cítit jaro.

Středa 10. března 2010 ve 21:17® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

chosebaits> Tak pokud bude dobrá vůle, dáme Davidovi vědět. Nějaká nudná videa s jakýmsi Horáčkem, co někde lape ryby u kanálu a vymlouvá se na kormorány, nemohou takovému trháku konkurovat:-))

Středa 10. března 2010 ve 21:15® osprey
osprey

Sander> Gratulace k pěkné rybě.

Já nechodím – jednak lítám po úřadech, jednak se snažím udělat co nejvíc práce, dokud je ještě relativně zima.

Úterý 9. března 2010 ve 22:31® osprey
osprey

HaDová> Hádej:-))

Úterý 9. března 2010 ve 22:31® osprey
osprey

Jak.novi> Myslím, že tu mám taky. Ale zas to s ní nepřeháním.

Úterý 9. března 2010 ve 22:29® osprey
osprey

IV.TO.ŠIRDA> Oni půjdou – už jsem jim to začal vysvětlovat a když je třeba, umím být velmi přesvědčivý:-))

Akorát je třeba, aby se sem rychle natáhlo pár holek…

Úterý 9. března 2010 ve 22:25® osprey
osprey

spike> Výrobce neřeš, nejvíc se používá průměr 0.40 mm. Ale moc to neřeš – od 0.35 do 0.50 mm všechno dobrý.

Úterý 9. března 2010 ve 22:24® osprey
osprey

Jak.novi> Já bych tam jel kvůli Španělsku. Tak jako jsem byl ve Švédsku kvůli tomu Švédsku – mám zlítané kilometry pobřeží, byl jsem v lese, na skalách, v rašeliništi, jezdil na motorovém člunu mezi ostrůvky, fotil kachny a husy, kličkoval mezi polodivokým dobytkem a dokonce i nějaké ryby jsem tam chytil.