Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 7. března 2010 ve 22:12® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Hany> Ryobi, název si nepamatuju, asi poslední kus, cena 1490,– Ale za ty prachy jsem tak pěkně slícovanou a hladce chodící mašinku ještě nedržel. Ale další navijáky neuživím.

Neděle 7. března 2010 ve 22:10® osprey
osprey

jižan> Určitě. Ale ty opatrné popíchané občas ujedou po něčem malém. Když vezmu svoje ryby 80+, je tam povícero záběrů na nástrahy spíš okouního ražení.

Neděle 7. března 2010 ve 22:05® osprey
osprey

Sander> Co chceš, je to jen další Ryobi klon. Ale fut mi vrtá v hlavě to Ryobi z výstavy, ono je těch modelů víc a tam jsem padl na kus, který chodil jak víno…

Neděle 7. března 2010 ve 22:03® osprey
osprey

hecht> Kecko. Poškrabal by sis svého Žlutého ďábla a strhli by ti to z platu. :-)) Navíc dotyčný umí i lepit cedule…

Neděle 7. března 2010 ve 22:01® osprey
osprey

jižan> Já vždycky tvrdil, že spousta velkých štik se chytá na malé nástrahy.

A u okouna, bolena a candáta se to stává ještě častěji.

Na druhou stranu na té velikosti taky něco je. Pamatuju doby, kdy malé věci byly out.

hecht: Nerýpal bych se v tom. Uvidíme, jak často tyhle věci budu muset řešit.

Neděle 7. března 2010 ve 21:54® osprey
osprey

hecht> No, škoda, že jsi neviděl tu silnici u nás před barákem dva dny po tom telefonátu. Možná bys pochopil, proč mi to až tak vtipné nepřijde. :-)

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 21:59:11 uživatelem osprey.
Neděle 7. března 2010 ve 21:52® osprey
osprey

Tubertini Sirio. Poměr cena – výkon jak hrom.

Neděle 7. března 2010 ve 21:38® osprey
osprey

timbab> Já mám model s vysokým převodem, ten by odcházel rychleji. Ale pět let už ho mít budu a chytil i pár docela pěkných ryb.

Neděle 7. března 2010 ve 21:36® osprey
osprey

spike> Ona podle mě pruty stejně asi jen kupovala a olepovala svými nálepkami. Je to strojírenská firma, jejím hlavním výrobním programem jsou prý obráběcí stroje. Takže navijáky vyrábí sama.

Neděle 7. března 2010 ve 21:28® osprey
osprey

timbab> Okuma není až takovej šrot. Taky jednu mám. Moc ji nehoním, takže ji budu mít ještě dlouho.

Neděle 7. března 2010 ve 21:26® osprey
osprey

Pánové, takovou bandu aby pohledal. Na vás se člověk ani zlobit nemůže:-))

Neděle 7. března 2010 ve 21:24® osprey
osprey

pipa> Já už ti ho víc nezkazím:-)

Ale je to na tobě.

Neděle 7. března 2010 ve 21:23® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

imothep> Rád bych. Je potřeba vytvořit ucelený program. Snad mi David přispěje aspoň na palivo:-)

A ještě to má jednu podmínku – aby mi dali řidičák:-)

Neděle 7. března 2010 ve 21:03® osprey
osprey

pipa> No a obyčejnou osobku bys mi poslat nemohl?

Navíc pokud bys to řešil tady v přívlači, přidá se k nám pár lidí, dozvíš se víc názorů a máme téma na celý večer:-))

Neděle 7. března 2010 ve 21:01® osprey
osprey

sus1> Valná část dnešních lidí žije v dojmu, že platit za filmy a muziku je nesmysl. Zkusit se to muselo:-))

Neděle 7. března 2010 ve 20:55® osprey
osprey

1Mara> Díky. Teď je tu 561 příspěvků, smazat jeden trvá asi 20 sekund, možná bych to za čtyři hodiny měl – když by šel dobře Internet:-))

Neděle 7. března 2010 ve 20:52® osprey
osprey

malej.uzasnak> Začínáš chápat. Jsou jiný, protože jsou na jiný věci. Je to kvůli tomu, co s nimi dělá proud.

Je lepší klíč čtrnáctka nebo šestnáctka? :-))

Neděle 7. března 2010 ve 20:49® osprey
osprey

sus1> Je otázkou jaká verze. Moje verze to nedělá, já si s ní jenom vypaluju zálohy fotek.

Před rokem jsem si koupil asi 3 DVD v trafice a ještě jsem je neviděl. Takže naprosto nemám potřebu plácat média na přepálené filmy, na které se nejspíš v životě nepodívám…

Pokud vy ostatní ten čas máte, tak si to považujte:-))

A navíc autoři a tvůrci čehokoli přepalování moc nemilujou. Je to totiž způsob, kdy si na jejich práci mastí kapsu někdo jiný.

Neděle 7. března 2010 ve 20:39® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

imothep> Vedení je David. :-)

zadar: Já bych vám s tím rád pomohl, ale o kaprařině diskutovat nedokážu. Mám v plánu dostat sem víc kaprařských článků, ale dobří autoři je mají kam dávat a teď je holt zima. Něco ale bude.

Neděle 7. března 2010 ve 20:31® osprey
osprey

1Mara> Hele, já už psal, že bych byl pro, kdyby tahle otázka byla plná veselejch komunikativních holek, který by s náma čile debatovaly. Ale není.

Zkusme dát šanci těm, co tu máme, aby tenhle prostor vzaly za svůj. Já vás nevyháním, ale tohle jako dámská jízda padlo a to je škoda.

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 20:32:36 uživatelem osprey.