Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 7. března 2010 ve 20:28® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Sander> On to hraje. Je převlečenej mimozemšťan

pepa-č: Rozhodně se vyplatí snažit se ulovit lepší ryby. Občas si člověk musí ujasnit, jak ta lepší ryba v dané lokalitě vypadá. Svět vzdálenějších lokalit se mi víceméně teprve otvírá…

- Neděle 7. března 2010 ve 20:21® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
pipa> Copak jsi chtěl řešit?
- Neděle 7. března 2010 ve 20:18® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
sparta476> Zdar. Tak to bych nemohl
Důvodů je docela dost –
jednak mě živí to, že je prodáváme (je to asi jako bys stopnul taxikáře
a chtěl svést zadarmo), jednak jsou docela dobře chráněná a protože já
si nepřepaluju žádná DVD, tak to moje 4 roky staré nijak neupravované
Nero nejspíš ani nezvládne. - Sobota 6. března 2010 ve 21:23® osprey
- Diskuze: Feeder
Sander> Ten Axiom Picker jsem měl na veletrhu v ruce. Jemný, citlivý a dobře udělaný proutek stvěný tak, aby nebyl zbytečně drahý.
Podobně je dělaný Byron Brown, co mám doma a řekl bych, že bys s tím Mivardi mohl být spokojen – pokud to budeš používat jako picker. Brčko se kdysi s pickerem pokoušel o nemožné a pár větších ryb mu to rozmluvilo

Alternativou je právě Byron – on pořád má nějaký picker této kategorie v nabídce, jenom nevím, jak se jmenuje aktuální model.
- Sobota 6. března 2010 ve 21:19® osprey
pepa-č> Ha! Co ty u nás, nactiutrhači? Nechceš se dnes zdržet aspoň na pár příspěvků?
- Sobota 6. března 2010 ve 21:18® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Pánové, promázl jsem ten konec. Myslím, že byste si měli založit vlastní fórum a doufat, že se sem ještě nějaké dámy natáhnou.
Já totiž být ženskou, tak sem nevlezu.
Neberte to jako omezování, ale udělali jsme to tady jako ženskou rubriku. Mohli jsme zakázat chlapům vstup – dá se to i na základě údajů z databáze udělat. Neudělali jsme to a možná to byla chyba. Chytej totiž díky tomu pořád žádnou dámskou rubriku nemá.
Tak zkuste dát holkám šanci a založte si vlastní koutek.
- Sobota 6. března 2010 ve 21:10® osprey
fishing USA> Díky, Karle. Nevěřil bys, jak to potěší. Zdravím vás oba a ať se vám v té cizině daří.
- Sobota 6. března 2010 ve 21:09® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Ficak> Takový základní levný model. Asi by se s ním dalo vytáhnout pár ryb do 150 cm, zvlášť kdybys je moc nerval.
Ale stroj pro tvrdé nasazení a opravdu velké ryby to není.
U Shimana je to jedna z nejnižších řad. Malý podíl kovových dílů, dají se tam na místech ložisek čekat plastová pouzdra (protože tam kovových ložisek moc není).
Každý, kdo myslí sumcařinu vážně, by ti ho asi rozmlouval.
- Sobota 6. března 2010 ve 20:24® osprey
skwor> Všechno, co funguje, je dobré. Proč si s tím lámat hlavu. U nás na řece potřebujem k ulovení nejzajímavějších ryb spíš delší a těžší pruty.
- Sobota 6. března 2010 ve 20:04® osprey
skwor> Jasnačka. Taky mám 330 cm (víckrát) a picker. Ale jak znám Petra, ten pod 360 nepůjde a ví proč.
- Sobota 6. března 2010 v 19:58® osprey
dodorider> Nikde nic nevidím. Pošli to ve dvou mailech na tu druhou adresu.
Jinak zipování na fotky moc nezabírá – soubory jpg jsou už tak komprimované.
- Sobota 6. března 2010 v 19:46® osprey
dodorider> Co se vleče? Já lítám jak hadr na holi a nestíhám

- Sobota 6. března 2010 v 19:45® osprey
- Diskuze: Kaprařina
imothep> Jednak o tom nerozhoduji a jednak si to nemyslím.
Zajdi k Ústečákům nebo Plzeňákům a řekni jim, že jim chceš tu jejich regionální diskuzi zrušit. A uvidíš

Já bych dokázal s kaprařinou pohnout, ale nejsem kaprař. Ani nevíš, jak strašně moc nejsem kaprař. Tahle diskuze je jediná, kde s tím nedokážu nic dělat.
Ono jde o to napřed sem kapraře přitáhnout. Dokázal bys třeba udělat do Duelu konfrontaci dvou tvrdě si konkurujících výrobků pro kapraře?
- Sobota 6. března 2010 v 19:34® osprey
dodorider> nová osobka
- Sobota 6. března 2010 v 19:22® osprey
Sander> Aby 390 cm za něco stálo, potřebuješ kvalitnější materiál, anebo je ten prut pěkný kolík. Amnesie má na to, aby měla 390 cm. Imperium už je trošku diskutabilní. Ale ta lehčí třistašedesátka je dost dobrá. Zvlášť za tu cenu.
- Sobota 6. března 2010 v 19:19® osprey
- Diskuze: Sumcařina
jako> Bojím se, že ti to nikdo nepoví. Proč by měl?
Já to tam znám docela dobře, i když z pohledu sumcařiny ne. Není až tak jednoduché najít tam super flek a jestli si někdo dal tu práci a našel si ho, musel by to být tvůj dobrý kamarád, aby ti o něm řekl.
- Sobota 6. března 2010 v 19:14® osprey
Sander> Imperium je dobrý prut. I akce by ti měla vyhovovat. Řešený je celkem dobře a rybám neva, že nestojí tři litry. Nemít toho doma otep a cosi rozjednaného, možná bych o něm i uvažoval. Ale vzal bych si na tvém místě 360 cm, což asi stejně hodláš udělat.
- Sobota 6. března 2010 v 19:08® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
malej.uzasnak> Řeknu ti jednu věc – viděl jsem málo lidí, kteří by si dokázali komplikovat život tak hrozně jako ty.
Krmelec, stoják a chladná voda k tomu si říká o kratší návazec, když bude nástraha menší, tak klidně i pod 15 cm. Ale žádný předpis to není, je třeba zkoušet.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:05® osprey
acam> Perkusní zbraň – pokud budeš střílet kulí šikmo vzhůru, přidají ti ještě obecné ohrožení, protože je to opravdu riziko.
Ale i pokud bys použil brok, je to hrozný kravál a začne se o tebe zajímat správce nejbližší honitby.
- Pátek 5. března 2010 ve 21:54® osprey
acam> Bude s tebou vedeno přestupkové řízení, bude se řešit, jestli máš legálně drženou zbraň a když nenajdou nic horšího než to, že jsi legální zbraní zastřelil tu ludru, dostaneš pokutu.