Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 14:47® osprey
osprey

BlueShark> Jistě, my Jihočeši si rozumíme beze slov:-))

Začíná to tím, že postavíme plot na svém soukromém pozemku…

Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 14:48:07 uživatelem osprey.
Čtvrtek 4. března 2010 ve 14:39® osprey
osprey

troutkiller> Byl – a nejen tam. Sám na tolik mašinek nemám a za rok budu fotit jiné. Na to, v jak improvizovaných podmínkách jsem fotil, mě asi tři fotky velmi příjemně překvapily.

Středa 3. března 2010 ve 23:20® osprey
osprey

havel> Mě bylo řečeno, že je to limitováno množstvím paměti. Odtud můj komentář. Osobně si myslím, že kdyby systém sežvejknul každou fotku, počet vkládaných snímků by se nám zvýšil.

Středa 3. března 2010 ve 23:15® osprey
osprey

sethy> No jo, pan Procházka má cit pro dobové trendy…

Akorát nevím, jestli je pravda to Made in Japan. Měl jsem tu hechtovu Caldii i s krabicí a myslím, že to byla Malajsie nebo podobný stát.

Středa 3. března 2010 ve 23:09® osprey
osprey

džigit> Za ten první taky… Ne, nejsou moje.

Středa 3. března 2010 ve 22:36® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Ale čo chýbalo…!

Rozhodně jste zanechali lepší dojem než naši.

Středa 3. března 2010 ve 22:34® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

timbab> Jestli i ubytování, to nevím, ale jinak Cajska kvete životem.

Ryby ale najedou až později. Teď je tam jen pár chuděrek, co se rozhovly zimovat v místě a nesjely do přehrady.

A pokud by tě to neobtěžovalo, mohl bys mi do osobky hodit název té parmové vody? U nás je to opravdu dost honička se s nějakou potkat, i když letos si tu práci dám a parma bude.

Středa 3. března 2010 ve 22:30® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

macino ambrossiny> Myslím, že hraji má pravdu. Normálně vezmi v obchodě cokoli, co tě osloví. Já míval Silstara, teď mám Antarese a plavaná je pořád jen jedna.

Klidně si vezmi z domova naviják, cvakni ho tam a když se ti bude zdát, že je to ono, tak to bude ono:-)

Středa 3. března 2010 ve 22:25® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

timbab> U nás je nádherná čistá neregulovaná řeka a parmy z ní mizí a mizí. I když jsem slyšel pár údajů o tom, že někde, sem tam se nějaká najde a snad bylo viděno i hejno potěru.

Jenže to by tady nesměli zimovat ti černí nenažranci.

Středa 3. března 2010 ve 22:23® osprey
osprey

sus1> Když on má hrozně vzpurný a nepodajný zaměstnance:-)

Středa 3. března 2010 ve 22:22® osprey
osprey

sus1> Jasně, ježkovy… :-)

Středa 3. března 2010 ve 22:21® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

mannice> Systém nevezme fotku větší než 1600×1200 bodů. Ideální je to ořezat na 800 x něco, pak by to neměl být problém. Já jich dneska vložil šest.

Středa 3. března 2010 ve 22:16® osprey
osprey

spike> Co, ty za ně ještě platíš?

Musím říct, že tě Petr Sanderovic pěkně vykolejil:-)

Tři pětky je odjakživa třicet vočí…

Středa 3. března 2010 ve 22:15® osprey
osprey

Sander> A poprosíš? :-) Já bych ji tu nechal jako jisté varování.

Jestli je tu někdo pojišťovák, může sem vsunout nějakou reklamu.

Středa 3. března 2010 ve 22:10® osprey
osprey

MP-E65mm> Bohužel do tohoto vidí jen Radim (programátor). Je to limitováno technickou stránkou věci a ta (to jen hádám, ale je to celkem logické) zase penězi.

Středa 3. března 2010 ve 22:07® osprey
osprey

Pro potěchu oka přítomé vláčkařské komunity sem vložím pár fotek. Časem tu na ně narazíte na jiných místech, ale s ohledem na roční dobu i fotka cajku potěší…

foto/diskuze/privlac/2010/th-img31699.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img31700.jpg
Středa 3. března 2010 ve 22:04® osprey
osprey

Sander> To víš, spike ještě dostává pětky zadarmo:-)

Středa 3. března 2010 ve 21:58® osprey
osprey

Sander> No jo, ony jsou ty písmenka vedle. Tak to tam necháme i s tím tvým komentářem. Zase jednou budu za blba:-)

Jo – ve Smrkovicích shořel stoh. Buď děcka nevědí roupama, kde kouřit nebo jaro zvedá hladinu hormonů i pyromanům. Jel jsem náhodou kolem (bez sirek):-))

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img31697.jpg
Středa 3. března 2010 ve 21:51® osprey
osprey

zege> Původ bych hledal v Anglii. Oni měli takové různé tradiční bifikundace, kterými tyhle věci odvozovali. Třeba ráže brokovnice 12 a 16 (12 je víc) jsou odvozeny od počtu koulí ulitých z libry olova, které volně projdou hlavní. Za těmi háčky bych viděl podobnou vylomeninu.

Pravidla jsou dvě – větší číslo znamená menší háček (14 je menší než 8), ale platí to jen do nějaké velikosti. Pak se to dává s lomítkem a nulou a normálně to roste s velikostí háčku (3/0 je větší než 1/0). No a druhé pravidlo – každá firma si ta čísla zavádí dost po svém, takže je v tom docela bordel:-))

Středa 3. března 2010 ve 21:46® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.3. 2010 | Revír: ony byly tři...

Tak jsem dnes zavalen povinnostmi pouze zkontroloval vody ve svém okolí. Řeky vzduté, voda s vysokým podílém sněhové plus poměrně dost kalu, na stojácích led. Naděje na slušné pochytání chabá. Počkám si na lepší podmínky. Pozoroval jsem i některé kolegy evidentně optimističtějšího ražení, ale moc se jim nedařilo.

Abych ale netrpěl nečinností, pořídil jsem aspoň pár fotek.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31694.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31695.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img31696.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.