Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 14:47® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
BlueShark> Jistě, my Jihočeši si rozumíme beze slov

Začíná to tím, že postavíme plot na svém soukromém pozemku…
Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 14:48:07 uživatelem osprey. - Čtvrtek 4. března 2010 ve 14:39® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> Byl – a nejen tam. Sám na tolik mašinek nemám a za rok budu fotit jiné. Na to, v jak improvizovaných podmínkách jsem fotil, mě asi tři fotky velmi příjemně překvapily.
- Středa 3. března 2010 ve 23:20® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
havel> Mě bylo řečeno, že je to limitováno množstvím paměti. Odtud můj komentář. Osobně si myslím, že kdyby systém sežvejknul každou fotku, počet vkládaných snímků by se nám zvýšil.
- Středa 3. března 2010 ve 23:15® osprey
sethy> No jo, pan Procházka má cit pro dobové trendy…
Akorát nevím, jestli je pravda to Made in Japan. Měl jsem tu hechtovu Caldii i s krabicí a myslím, že to byla Malajsie nebo podobný stát.
- Středa 3. března 2010 ve 23:09® osprey
džigit> Za ten první taky… Ne, nejsou moje.
- Středa 3. března 2010 ve 22:36® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> Ale čo chýbalo…!
Rozhodně jste zanechali lepší dojem než naši.
- Středa 3. března 2010 ve 22:34® osprey
- Diskuze: Feeder
timbab> Jestli i ubytování, to nevím, ale jinak Cajska kvete životem.
Ryby ale najedou až později. Teď je tam jen pár chuděrek, co se rozhovly zimovat v místě a nesjely do přehrady.
A pokud by tě to neobtěžovalo, mohl bys mi do osobky hodit název té parmové vody? U nás je to opravdu dost honička se s nějakou potkat, i když letos si tu práci dám a parma bude.
- Středa 3. března 2010 ve 22:30® osprey
- Diskuze: Plavaná
macino ambrossiny> Myslím, že hraji má pravdu. Normálně vezmi v obchodě cokoli, co tě osloví. Já míval Silstara, teď mám Antarese a plavaná je pořád jen jedna.
Klidně si vezmi z domova naviják, cvakni ho tam a když se ti bude zdát, že je to ono, tak to bude ono

- Středa 3. března 2010 ve 22:25® osprey
- Diskuze: Feeder
timbab> U nás je nádherná čistá neregulovaná řeka a parmy z ní mizí a mizí. I když jsem slyšel pár údajů o tom, že někde, sem tam se nějaká najde a snad bylo viděno i hejno potěru.
Jenže to by tady nesměli zimovat ti černí nenažranci.
- Středa 3. března 2010 ve 22:23® osprey
sus1> Když on má hrozně vzpurný a nepodajný zaměstnance

- Středa 3. března 2010 ve 22:22® osprey
sus1> Jasně, ježkovy…

- Středa 3. března 2010 ve 22:21® osprey
- Diskuze: Kaprařina
mannice> Systém nevezme fotku větší než 1600×1200 bodů. Ideální je to ořezat na 800 x něco, pak by to neměl být problém. Já jich dneska vložil šest.
- Středa 3. března 2010 ve 22:16® osprey
spike> Co, ty za ně ještě platíš?
Musím říct, že tě Petr Sanderovic pěkně vykolejil

Tři pětky je odjakživa třicet vočí…
- Středa 3. března 2010 ve 22:15® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> A poprosíš?
Já bych ji tu nechal jako jisté
varování.Jestli je tu někdo pojišťovák, může sem vsunout nějakou reklamu.
- Středa 3. března 2010 ve 22:10® osprey
MP-E65mm> Bohužel do tohoto vidí jen Radim (programátor). Je to limitováno technickou stránkou věci a ta (to jen hádám, ale je to celkem logické) zase penězi.
- Středa 3. března 2010 ve 22:07® osprey
Pro potěchu oka přítomé vláčkařské komunity sem vložím pár fotek. Časem tu na ně narazíte na jiných místech, ale s ohledem na roční dobu i fotka cajku potěší…

- Středa 3. března 2010 ve 22:04® osprey
Sander> To víš, spike ještě dostává pětky zadarmo

- Středa 3. března 2010 ve 21:58® osprey
Sander> No jo, ony jsou ty písmenka vedle. Tak to tam necháme i s tím tvým komentářem. Zase jednou budu za blba

Jo – ve Smrkovicích shořel stoh. Buď děcka nevědí roupama, kde kouřit nebo jaro zvedá hladinu hormonů i pyromanům. Jel jsem náhodou kolem (bez sirek)

- Středa 3. března 2010 ve 21:51® osprey
zege> Původ bych hledal v Anglii. Oni měli takové různé tradiční bifikundace, kterými tyhle věci odvozovali. Třeba ráže brokovnice 12 a 16 (12 je víc) jsou odvozeny od počtu koulí ulitých z libry olova, které volně projdou hlavní. Za těmi háčky bych viděl podobnou vylomeninu.
Pravidla jsou dvě – větší číslo znamená menší háček (14 je menší než 8), ale platí to jen do nějaké velikosti. Pak se to dává s lomítkem a nulou a normálně to roste s velikostí háčku (3/0 je větší než 1/0). No a druhé pravidlo – každá firma si ta čísla zavádí dost po svém, takže je v tom docela bordel

- Středa 3. března 2010 ve 21:46® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.3. 2010 | Revír: ony byly tři...
Tak jsem dnes zavalen povinnostmi pouze zkontroloval vody ve svém okolí. Řeky vzduté, voda s vysokým podílém sněhové plus poměrně dost kalu, na stojácích led. Naděje na slušné pochytání chabá. Počkám si na lepší podmínky. Pozoroval jsem i některé kolegy evidentně optimističtějšího ražení, ale moc se jim nedařilo.
Abych ale netrpěl nečinností, pořídil jsem aspoň pár fotek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.