Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 2. března 2010 ve 22:59® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
malej.uzasnak> Je to jako s autem – barva je důležitá trochu, velikost o něco víc, ale nejdůležitější je, co je pod kapotou.
- Úterý 2. března 2010 ve 22:58® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
jarad> Napsal jsem to ve smyslu, že Zauberovy klony nedosahují kvalit originálu. Říká se ale, že kvalita Zauberů postupně klesala. Já měl půjčené stroje od kamarádů z doby největší slávy Zauberu a nemůžu o nich říct křivé slovo. Sám teď používám Twinpowery od Shimana. Celkem spokojenost.
Hany: Já mám Reda taky. Bez problémů. Ale ty první Zaubery na mě udělaly lepší dojem. A existují i jisté kusové rozdíly. V obchodě jsem si točil lepším Redem než je ten můj a kamarád měl kus, který zejména zpočátku docela zlobil. Co s tím pak udělal, to nevím.
- Úterý 2. března 2010 ve 22:47® osprey
malej.uzasnak> Věř, že daleko víc než na barvě těch koulí záleží na tom, z čeho je to udělaný – základní suroviny, aminokomplexy, ochucení,…
- Úterý 2. března 2010 ve 21:39® osprey
CeP> To byli někteří už v prosinci. Ale to bylo ještě teplo…
- Úterý 2. března 2010 ve 21:38® osprey
džigit> Já znám Zaubera dobře a v ruce jsem ho měl mockrát. Mám pocit, že jsem si možná i párkrát hodil. Řekl bych, že je to dobrý stroj, který je nadřazen všem svým napodobeninám, z nichž nejblíž se mu dostal „Rudý vykurvenec“ (ten název není z mé hlavy) Red Arc.
- Úterý 2. března 2010 ve 21:17® osprey
Flip> Zdar náčelníku. Když se za vámi kouknu do té vaší sluje, tak řešíte buď kuřivo nebo tam sliver vyvařuje. Ani v jednom se necítím být kompetentní vyjevit svůj názor, tak radši mlčím.
Tady šly ryby než to nastoupalo, teď jede řekou čistý roztátý sníh a rybky zvadly. Musí se to stabilizovat a vyčistit.
Ale jinak se to jeví slibně. Rohlík jsem letos udal už i bolenovi.
- Úterý 2. března 2010 ve 21:14® osprey
- Diskuze: Feeder
skwor> Ochabování bojového ducha značí podlomenou osobnost. Džihád je nutno vést až do úplného konce

- Úterý 2. března 2010 ve 20:12® osprey
dav> Ano, je. Koupený z druhé ruky, jinak bych za matchku takové peníze nedal. Starý model bez prodlužovacího dílu.
- Úterý 2. března 2010 ve 20:11® osprey
Piranha> To víš, že si to nějak zdůvodnili. Ale mě stačí jedna dobrá brzda, lhostejno kde.
Mám 18. rokem navijáky s bojovkama a ty bojovky jsem krom pár excesů při přívlači už dost let nepoužil – možná jednou dvakrát na kaprech, i když tam obvykle beru cívku do prstů.
Pro mě by byla jediným důvodem ke koupi toho Tri drag Twina opravdu jen ta senilita

- Úterý 2. března 2010 ve 20:07® osprey
spike> Já byl dnes venku jen kondičně. Zjistil jsem, že jsem po zimě za klávesnicí úplně na šrot. Nepopsatelný pocit. Hrozný.
Tak se to snažím rozhýbat. Dnes 12 km na kole, krátké omrknutí toho, co teče, koupel splávku, aby se neřeklo. Aktuálně se mi řeka nelíbí a tak radši budu dělat. Je toho pořád nějak moc.
- Úterý 2. března 2010 ve 20:01® osprey
spike> Si piš. Nic neponechám náhodě.

Už jsem mohl jednu mít, ale přišla mi kapku zdechlá…
- Úterý 2. března 2010 v 19:57® osprey
No, já tak tu jarní přívlač kriticky vyhodnotil a po zralé úvaze koupím pytlík Berkleynymf (smáčky a twistříci zbyli od loňska) a dál už jen feederová krmítka. Loni nebyla parma a na to se nezapomíná…
- Úterý 2. března 2010 v 19:54® osprey
Piranha> Vidíš, jak pěkně mě tu zastali

Na For Fishingu v Práglu jsem na závěr šel na přednášku M. Tychlera. A on mě vytáhl na pódium, že prej to odpřednáším s ním…
No a prezentoval tam tyhle Šímo novinky a ptal se mě, jaký na to mám názor. A tak jsem tam před tím davem povídal, že sice v tom žádnou výhodu nevidím, ale že to je naviják mé budoucnosti. Až budu starej a sklerotickej, koupím si tenhle kolovrátek – ať šáhneš kam šáhneš, nějaká brzda tam je

- Pondělí 1. března 2010 ve 23:03® osprey
- Diskuze: Muškaření
Jak.novi> Neboj, nasypou nám kapry 70+

- Pondělí 1. března 2010 ve 22:42® osprey
mannice> Já nechtěl točit nic o kormoránech. To, že tam pořád nějaký lítal, mě nechávalo chladným. Ale když jsem došel na flek, kde jsem chtěl nebo doufal vytáhnout pořádnou rybu, tak jsem zjistil, že zrovna tam si ty ludry udělaly generální štáb. Smrky šedivé, guana po kolena, ryby v háji.
Zachraňovat si rybářskou čest pod výtokem z čističky, to mě moc nepotěšilo.
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:15® osprey
mannice> Jo, s tím rozpovídáním to bude potíž – na to musí být správná konstelace hvězd. Navíc kormorány jsme už pomluvili…

- Pondělí 1. března 2010 ve 21:34® osprey
mannice> Materiál na dubbing – prostě sešmelcujou materiály vícero barev a vlastností do homogenní směsi. To ale musíš mít představu, co od té směsi chceš.
Sám jsem do tohoto levelu ještě nedostoupal. Ale opravdu to dělá dost lidí.
- Pondělí 1. března 2010 ve 21:17® osprey
Ciffik> HaD mi zaplatil nový – problém byl ho sehnat. Ale i to se mi nakonec povedlo.
Ale ta exploze prutu v plné kompresi přímo před očima, to byl zážitek…
Problém byl v tom, že jsme ten záběr točili asi nadesetkrát. Tak po opatrném začátku šlověk získal trochu důvěry a snažil se, aby to vypadalo atraktivně. Že to bude až tak moc, to jsem nečekal

Holt silový rázy jsou svinstvo.
- Neděle 28. února 2010 ve 22:02® osprey
Pokud někdo prahne po nových informacích a nemá dnes večer co číst (
), pak vězte, že do Atlasu ryb přibyl 70. druh – Hlaváč
černoústý. - Neděle 28. února 2010 ve 21:07® osprey
Jak.novi> Oblíbenec. Shimano Technium light.