Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 18. února 2010 v 19:51® osprey
osprey

BigMike> V Písku za Kamenným mostem – Ráj rybářů.

Čtvrtek 18. února 2010 v 19:44® osprey
osprey

balda9> Je jen první Duel, zobrazuje se přímo na hlavní ploše ve sloupci, kde jsou videa – od obrázku sivena dolů.

Jinak i já se teď seznamuju s tím, jak to programátor pořešil.

Čtvrtek 18. února 2010 v 19:41® osprey
osprey

mannice> Naprosto s tebou souhlasím, mám chuť mu to taky napsat, ale v rubrice „Z lovu“ budou pouze příspěvky z lovu. Jinak se to zvrhne do debaty, kde člověk o úlovek pomalu nezavadí. (já to v sezóně řeším tak, že vložím úlovek a s ním se ten vzkaz sveze)

Čtvrtek 18. února 2010 v 19:36® osprey
osprey

Heleďte bando, zkuste mi tu otevřeně říct, jaký je váš názor na nově spuštěné rubriky (články nižší kategorie pro řadové čtenáře a duely dvou produktů).

Potřebuju si ujasnit, co a jak dál. Díky předem.

Čtvrtek 18. února 2010 v 19:27® osprey
osprey

Nojo, je to tam a chodí to:-))

Na nějakou dobu mám „nabito“ – doufám jen, že mi někdo pomůže vymýšlet nové duely za půl roku. Samozřejmě mi kdokoli může zpracovaný duel poslat, ale takových dobrodinců nebude moc.

cormoran: Čtenářské články jsou podle mě výhledově zajímavější záležitost. Spoustě lidí jsem musel jejich výtvory vracet, protože na hlavní článek to nebylo. Teď je tu alternativa. Každý může vložit své prvotiny, pokusy, zážitky apod.

Čtvrtek 18. února 2010 v 19:20® osprey
osprey

cormoran> Ano. Jeví se to zajímavě, ale dost se s tím nadřu…

Jsou nabité tři, nedávno se ještě nezobrazovaly. Letím se podívat, jestli je něco jinak – byl jsem 5 hodin off line.

Čtvrtek 18. února 2010 ve 13:53® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Kromě nás zmydlete všechny. A ve finále dáme odvetu:-)

Čtvrtek 18. února 2010 ve 13:27® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Firetiger> Mě to taky zajímalo. Fakt je, že ta moje žofka se s tou žabou sotva hýbala. Ale druhý den (schválně jsem tam kvůli tomu jel) tam nebylo nic. Buď překonala sama sebe nebo se nakonec nadlábnul někdo třetí.

Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:49® osprey
osprey

džigit> To já. Rubrika Z lovu slouží pouze ke vkládání záznamů z proběhnuvšího lovu. Cokoli dalšího je přesměrováno sem, což obvykle v krátké době osobně obstarám.

Stává se to asi tak obden, takže je divné, že sis toho zatím nevšiml:-)

Nechci, aby to tam vypadalo jako v Dámské jízdě.

Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:35® osprey
osprey

toulovec> Já mám pocit, že všichni jak jsme tu, serem HaDa. Já si to vypiju nejvíc:-))

Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:25® osprey
osprey

ZN> Což sežrat – ale nechat se přitom vyfotit!

I když ono s plnou hubou vranky se špatně uhýbá…

Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:11® osprey
osprey

sus1> No, někde to úsilí nakonec musí být vidět. Ale chystá se toho víc…

Možná se ti ale jednou bude stýskat po tom, jak to bylo komplikované a nestabilní a té srandy kolem…

Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:08® osprey
osprey

Jak.novi> HaD a spol. s tím kdysi zachytali velice dobře ve Švédsku. V rákosí to tenkrát byla možná nejúspěšnější nástraha.

Já to nemám. Nemůžu mít všechno:-)

Čtvrtek 18. února 2010 v 11:49® osprey
osprey

DJ> To víš, kdyby to bylo o tom jediném zápase, vždy je možné napsat nebo říct, že naši borci obsadili překrásné druhé místo, zatímco soupeři skončili předposlední… :-)

Čtvrtek 18. února 2010 v 11:42® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

spike> Já to píšu proto, že kroupy mi přijdou užitečnější než proso.

Čtvrtek 18. února 2010 v 11:41® osprey
osprey

hraji> Já bych řekl, že se vytrestal sám – viz moje foto. Konzumace chráněných živočichů přináší četná úskalí. Na druhou stranu i HaDi patří mezi chráněné živočichy a nerad se tím chlubím… osprey taky.:-))

Tak nad námi přimhuř oko.

Čtvrtek 18. února 2010 v 11:37® osprey
osprey

amsum> Ten text je starý a už existuje nový, který ho má nahradit. Pravidla pro zveřejňování článků budou nová.

Základní je ale velmi jednoduché – dohodni se s Ospreyem, ten zařídí zbytek:-)

sus1: Pod zdánlivě poklidnou hladinou se cosi chystá. Vydrž. :-D

Čtvrtek 18. února 2010 v 11:34® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

jarcina> Díky. Uvidím, jak mi vyjde čas. Přece jen to mám kus cesty a teď se otepluje – možná to povolí i u nás.

Čtvrtek 18. února 2010 v 11:21® osprey
osprey

Firetiger> Tý brďo – a já s s HaDem pravidelně stýkám:-)

Ale jsem si vědom, že HaDi zvládnou i velká sousta. Tohle jsem dal nedávno do fotografování, ale snad se svět nezboří – bude to tu vedle sebe pěkně ladit.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 11:21:27 uživatelem osprey.
foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31243.jpg
Čtvrtek 18. února 2010 v 11:08® osprey
osprey

troutkiller> Že tys nebyl střízliv a viděl ten výsledek dvojmo? :-))

Jak se zdá, byl to dobrý hokej. Akorát jsem ho neviděl – kašlu na bednu do takové míry, že ani neregistruju, které programy už nám s ohledem na digitalizaci nechodí…

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 11:09:00 uživatelem osprey.