Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 17. února 2010 ve 22:48® osprey
- Diskuze: Muškaření
Piranha> Jo, já jako bývalý pedagog vím, že když už mlátit, tak přes prdel, tam není žádný důležitý orgán, na jehož následnou poruchu by si mohl potrestaný stěžovat

Asi bych milého pséka kopl mezi půlky…
- Středa 17. února 2010 ve 22:45® osprey
- Diskuze: Feeder
mannice> Já tyhle problémy nemám. A kukuřici mám zadrmo (sbírám to, co se po sklizni válí na poli). Vařím na elektrice.
- Středa 17. února 2010 ve 22:32® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
1Mara> No výborně. Tak ať začnou

- Středa 17. února 2010 ve 22:31® osprey
mannice> Jak to, že kukuřice se nedá rozmočit? Namočíš na 24 hodin a pak uvaříš. V nejhorším v tlakáči, aby to netrvalo dlouho.
Zrovna s kukuřicí chytám dost. Je to dobrá nástraha do málo navštěvovaných míst.
- Středa 17. února 2010 ve 21:51® osprey
- Diskuze: Kaprařina
imothep> OK. Zpracuju ty, co mám, ale viděl jsi sám…
- Středa 17. února 2010 ve 21:50® osprey
- Diskuze: Muškaření
Firetiger> Já kdysi muškařil a přiběhl pes. Boxer. Úplný hovado. Choval se ja pitomej, skákal na mě, lezl mi do vody, sotva jsem stačil posbírat šňůru, aby se mi do ní nezamotal.
A když jsem nakonec sdělil přišedšímu páníčkovi, že všechno má své meze, sdělil mi, že mě zdálky viděl a že chytám strašně nebezpečným způsobem, jak kolem mě lítá ta šňůra a že mám být rád, že jsem mu toho chudáčka nezaseknul, protože pak…

Respekt jsem měl ale jen z toho čokla, pánešek byl v tohle párečku jasná dvojka.
- Středa 17. února 2010 ve 21:42® osprey
spike> Řepka je zajímavá díky vysokému obsahu oleje, což ale vynikne hlavně v teplejší vodě. Pak bych sázel na ni.
Mimochodem – za kolik mají u vás kroupy?

- Středa 17. února 2010 ve 20:50® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Dejwík2504> To je každého věc. Mě se za dvacet let lovu nahromadily zásoby a další woby kupuju v krámech, abych si udržel dobré vztahy s místními obchodníky, protože prut nebo naviják u nich jen tak nekoupím.
- Středa 17. února 2010 ve 20:48® osprey
spike> Obecně rozšířenější je řepka. Důležité je sehnat ji někde v zemědělském nákupu.
Já tam tohle smetí nedávám, možná dělám chybu, ale netrápí mě to.
Co mě trápí, je to, že se nepíše rok 1993 a já nemám svůj arzenál vědomostí, nádobíčka a k tomu dostavěný dům.
- Středa 17. února 2010 ve 20:45® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
PetrC> Ovládat se je neudělat něco, co bys nejradši udělal, na základě vyšších cílů. Vyžaduje to obrovskou dávku úsilí, vnitřní kázně a fyzického vypětí.
Klasickým příkladem je dokonalá kontrola močového měchýře během jízdy dálkovým prostředkem hromadné dopravy nevybaveným k řešení podobných situací.
- Středa 17. února 2010 ve 20:02® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
libryb> To už je jedno. Big Mike mi poslal odkaz na ten Letoxit. Koupím to a uvidíme.
gomz> Takovej materiál jako mám já bys těžko pohledal – 80 let starý rezonanční smrk. Houslař by uronil slzu, že z toho strouhám woby…
- Středa 17. února 2010 v 19:57® osprey
1Mara> Já je potřebuju naklonovat a ne vyškrtat.
A tady bych rád viděl spoustu nádhernej úžasnejch komunikativních ženskejch… Klidně jim tu pak můžeš dávat lekce jak udělat vepřový ještě vepřovější

- Středa 17. února 2010 v 19:54® osprey
PetrC> Jo, určitě se shodneme. A naslepo do toho nechodím. Jsou to věci, které znám.
I dnes jsem na bazarech viděl pár kousků, kde mě svrběly prsty. Proutek od Sportexu, nový Penn Slammer,…
Ale umím se ovládat

- Středa 17. února 2010 v 19:04® osprey
PetrC> Jo, taky občas riskuju. Proto ale víc věřím tomu, že mi přijde v dobrém stavu prut, který je na trhu rok než naviják třeba i stejného stáří. To klepnutí tomu prutu udělám i sám.
Ale zas je to věc osobních preferencí. A nakonec – když člověk padne na něco, co chce, většinou nekouká napravo ani nalevo.
No a jak už jsem byl pravil, s nákupy to do budoucna bude dost slabé.
- Středa 17. února 2010 v 18:29® osprey
regulus> Jak se tu tak na to dívám, tady by pomohla snad jen rubrika „Hrobeso“.

- Středa 17. února 2010 v 18:26® osprey
PetrC> Taky vím, kde bych mohl sehat starý Šejkspír. Skoro netknutý. Ale jsem línej…
Co se týče těch bazarovek – ty jsi z Práglu, že? Myslíš, že já z Horní Dolní za někým pojedu, abych si zatočil? Pár stovek za cestu tam a zpátky, den v háji…
Mě to přijde na dobírku a mám to doma. Musím se jen spoléhat na instinkt, že poznám, kdo to myslí vážně a doufat, že tam jednou nebude zabalená tyč od smetáku.
Zatím mi to prochází.
- Středa 17. února 2010 v 17:47® osprey
PetrC> Já to vidím opačně. Jeté pruty kupuju téměř bezstarostně – většinou za velmi lidové ceny. Naviják vylágruješ snáz než tyčku s pár očky.
Ale ono je to venkoncem jedno. Ryby jsou to, oč tu běží…
Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 17:47:41 uživatelem osprey. - Středa 17. února 2010 v 17:44® osprey
skwor> Je na seznamu kandidátů. Ale prutů je doma dost a utrácet se musí i za jiné věci.
Z nové série se mi líbí oba wobleráky ve 240 cm. (do 24 a do 40 g)
Zvažoval jsem i Jigolo, ale nakonec jsem se rozhodl, že multíky se nebudou flákat a koupil toho brutálního Penna. Naštěstí umějí Amíci prut aspoň vyvážit.
Jestli jednou zatnu nějakýho toho Holdegróna, co trhá kolegům patnáctikilová lanka, tak u mě to bude mít sakra těžší…
- Středa 17. února 2010 v 17:37® osprey
skwor> Starej Skelouš byl fajn. Ale nějak jsme se minuli. Měl jsem Series One s klasickou rukojetí, ale po třetí vycházce jsem ho trefil rotnou a praskl. V uáruce nebyl, byl z druhé ruky. Nikdo v celý týhle podělaný zemi nebyl schopnej ho opravit.
- Středa 17. února 2010 v 17:34® osprey
Jak.novi> No ten tvůj není žvejka ani omylem. Ale garantuju ti, že jsem si pořídil ještě brutálnější kalibr. Jenom doufám, že mi někdy zabere ryba, která ho bude hodna.