Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 17. února 2010 ve 22:48® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Piranha> Jo, já jako bývalý pedagog vím, že když už mlátit, tak přes prdel, tam není žádný důležitý orgán, na jehož následnou poruchu by si mohl potrestaný stěžovat:-)

Asi bych milého pséka kopl mezi půlky…

Středa 17. února 2010 ve 22:45® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

mannice> Já tyhle problémy nemám. A kukuřici mám zadrmo (sbírám to, co se po sklizni válí na poli). Vařím na elektrice.

Středa 17. února 2010 ve 22:32® osprey
osprey

1Mara> No výborně. Tak ať začnou:-))

Středa 17. února 2010 ve 22:31® osprey
osprey

mannice> Jak to, že kukuřice se nedá rozmočit? Namočíš na 24 hodin a pak uvaříš. V nejhorším v tlakáči, aby to netrvalo dlouho.

Zrovna s kukuřicí chytám dost. Je to dobrá nástraha do málo navštěvovaných mís­t.

Středa 17. února 2010 ve 21:51® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

imothep> OK. Zpracuju ty, co mám, ale viděl jsi sám…

Středa 17. února 2010 ve 21:50® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Firetiger> Já kdysi muškařil a přiběhl pes. Boxer. Úplný hovado. Choval se ja pitomej, skákal na mě, lezl mi do vody, sotva jsem stačil posbírat šňůru, aby se mi do ní nezamotal.

A když jsem nakonec sdělil přišedšímu páníčkovi, že všechno má své meze, sdělil mi, že mě zdálky viděl a že chytám strašně nebezpečným způsobem, jak kolem mě lítá ta šňůra a že mám být rád, že jsem mu toho chudáčka nezaseknul, protože pak… :-))

Respekt jsem měl ale jen z toho čokla, pánešek byl v tohle párečku jasná dvojka.

Středa 17. února 2010 ve 21:42® osprey
osprey

spike> Řepka je zajímavá díky vysokému obsahu oleje, což ale vynikne hlavně v teplejší vodě. Pak bych sázel na ni.

Mimochodem – za kolik mají u vás kroupy? :-))

Středa 17. února 2010 ve 20:50® osprey
osprey

Dejwík2504> To je každého věc. Mě se za dvacet let lovu nahromadily zásoby a další woby kupuju v krámech, abych si udržel dobré vztahy s místními obchodníky, protože prut nebo naviják u nich jen tak nekoupím.

Středa 17. února 2010 ve 20:48® osprey
osprey

spike> Obecně rozšířenější je řepka. Důležité je sehnat ji někde v zemědělském nákupu.

Já tam tohle smetí nedávám, možná dělám chybu, ale netrápí mě to.

Co mě trápí, je to, že se nepíše rok 1993 a já nemám svůj arzenál vědomostí, nádobíčka a k tomu dostavěný dům.

Středa 17. února 2010 ve 20:45® osprey
osprey

PetrC> Ovládat se je neudělat něco, co bys nejradši udělal, na základě vyšších cílů. Vyžaduje to obrovskou dávku úsilí, vnitřní kázně a fyzického vypětí.

Klasickým příkladem je dokonalá kontrola močového měchýře během jízdy dálkovým prostředkem hromadné dopravy nevybaveným k řešení podobných situací.

Středa 17. února 2010 ve 20:02® osprey
osprey

libryb> To už je jedno. Big Mike mi poslal odkaz na ten Letoxit. Koupím to a uvidíme.

gomz> Takovej materiál jako mám já bys těžko pohledal – 80 let starý rezonanční smrk. Houslař by uronil slzu, že z toho strouhám woby…

Středa 17. února 2010 v 19:57® osprey
osprey

1Mara> Já je potřebuju naklonovat a ne vyškrtat.

A tady bych rád viděl spoustu nádhernej úžasnejch komunikativních ženskejch… Klidně jim tu pak můžeš dávat lekce jak udělat vepřový ještě vepřovější:-))

Středa 17. února 2010 v 19:54® osprey
osprey

PetrC> Jo, určitě se shodneme. A naslepo do toho nechodím. Jsou to věci, které znám.

I dnes jsem na bazarech viděl pár kousků, kde mě svrběly prsty. Proutek od Sportexu, nový Penn Slammer,…

Ale umím se ovládat:-))

Středa 17. února 2010 v 19:04® osprey
osprey

PetrC> Jo, taky občas riskuju. Proto ale víc věřím tomu, že mi přijde v dobrém stavu prut, který je na trhu rok než naviják třeba i stejného stáří. To klepnutí tomu prutu udělám i sám.

Ale zas je to věc osobních preferencí. A nakonec – když člověk padne na něco, co chce, většinou nekouká napravo ani nalevo.

No a jak už jsem byl pravil, s nákupy to do budoucna bude dost slabé.

Středa 17. února 2010 v 18:29® osprey
osprey

regulus> Jak se tu tak na to dívám, tady by pomohla snad jen rubrika „Hrobeso“. :-)

Středa 17. února 2010 v 18:26® osprey
osprey

PetrC> Taky vím, kde bych mohl sehat starý Šejkspír. Skoro netknutý. Ale jsem línej…

Co se týče těch bazarovek – ty jsi z Práglu, že? Myslíš, že já z Horní Dolní za někým pojedu, abych si zatočil? Pár stovek za cestu tam a zpátky, den v háji…

Mě to přijde na dobírku a mám to doma. Musím se jen spoléhat na instinkt, že poznám, kdo to myslí vážně a doufat, že tam jednou nebude zabalená tyč od smetáku.

Zatím mi to prochází.

Středa 17. února 2010 v 17:47® osprey
osprey

PetrC> Já to vidím opačně. Jeté pruty kupuju téměř bezstarostně – většinou za velmi lidové ceny. Naviják vylágruješ snáz než tyčku s pár očky.

Ale ono je to venkoncem jedno. Ryby jsou to, oč tu běží…

Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 17:47:41 uživatelem osprey.
Středa 17. února 2010 v 17:44® osprey
osprey

skwor> Je na seznamu kandidátů. Ale prutů je doma dost a utrácet se musí i za jiné věci.

Z nové série se mi líbí oba wobleráky ve 240 cm. (do 24 a do 40 g)

Zvažoval jsem i Jigolo, ale nakonec jsem se rozhodl, že multíky se nebudou flákat a koupil toho brutálního Penna. Naštěstí umějí Amíci prut aspoň vyvážit.

Jestli jednou zatnu nějakýho toho Holdegróna, co trhá kolegům patnáctikilová lanka, tak u mě to bude mít sakra těžší…

Středa 17. února 2010 v 17:37® osprey
osprey

skwor> Starej Skelouš byl fajn. Ale nějak jsme se minuli. Měl jsem Series One s klasickou rukojetí, ale po třetí vycházce jsem ho trefil rotnou a praskl. V uáruce nebyl, byl z druhé ruky. Nikdo v celý týhle podělaný zemi nebyl schopnej ho opravit.

Středa 17. února 2010 v 17:34® osprey
osprey

Jak.novi> No ten tvůj není žvejka ani omylem. Ale garantuju ti, že jsem si pořídil ještě brutálnější kalibr. Jenom doufám, že mi někdy zabere ryba, která ho bude hodna.