Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 17. února 2010 v 17:31® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Pánové, já žasnu. Vědět, že to bude takovej sukces, tak jsme vám tohle pískoviště udělali dávno

Kdy tady vůbec byla naposledy nějaká ta dáma?

- Středa 17. února 2010 v 17:29® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
džigit> Neboj, to bude dobrý a chytající klacík. Pokřti ho jako já – na první vycházce dal jeden z mých Draků kudlu 86 cm. Když jsem ji fotil, neměl jsem ani z rukojeti oloupaný igelit…
- Středa 17. února 2010 v 17:28® osprey
PetrC> To víš, proti gustu žádný dišputát.
Narozdíl od čehokoli jiného mám ale sklon pruty trochu hromadit. Ostatně poslední koupě byly až na výjimky výhodně nabízené ojetiny. I ze svých multíků jsem na krámu koupil jeden. Ale už se krotím. Našel bych už i pár zbytečných kousků – bohužel jejich zůstatková cena je tak zanedbatelná, že prostě půjdou se mnou do džungle a dříve či později tam padnou za vlast.
- Středa 17. února 2010 v 17:06® osprey
džigit> Draky jsou obvykle ostřejší pruty a řada Guide Select má poměrně silnostěnné blanky (což by kolega PetrC jistě ocenil).
Rozhodně to není navoněná hůlka, kterou bys přelomil při náhozu.
- Středa 17. února 2010 v 16:53® osprey
PetrC> Většina Draků není stavěná, aby se s nimi mlátilo do dvaceticentimetrového špalku lítajícího ve vodě sem a tam.
Kdo chce ale okounky škádlit a gumkami pocukávat, zajisté si v jejich nepřeberné nabídce odstupňované po pár centimetech či gramech vybere.
A není důvod proč Draka nebrat. Mám jich několik, mají chycené slušné ryby a jediný problém byl s prutem, se kterým jsem spadnul po hubě ze dvou metrů do řeky, když se se mnou propadl podemletý břeh. (Že je podemletý, to jsem věděl, že je ale podemletý metr daleko, to mě nenapadlo. Prut mou váhu neunesl…)
- Středa 17. února 2010 v 16:16® osprey
PetrC> Já mám toho od Shimana doma dost a zas tak moc jsem toho v životě nelitoval. Na druhou stranu na té značce nijak nelpím a mám cajk i od jiných značek – třeba Dragon

A jinak je vskutku pozoruhodné, jak pozoruhodně málo pozoruhodných věcí se nám tu událo během tvé nepřítomnosti.
Doufám, že se to pokusíš během svého „živého vstupu“ napravit.
- Středa 17. února 2010 v 15:57® osprey
PetrC> Vítej, příšero z temnot

Ty jak doporučíš něco od Shimana, tak to by se člověk bál opřít si o to kolo…

- Středa 17. února 2010 ve 14:38® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
gomz> Není to balza. Velké díry do toho neuděláš. Navíc Letoxit nemám a ani nevím, jestli by na něj ta barva chytla.
Libor: Nevím, jetli je TAK velký i ve skutečnosti, ale malý není.
A jinak je to prototyp. Iluze si nedělám, nejspíš moc vycházek neodchytá a bude nahrazen nástupcem. Sice jsem dělal nějaké testy s holým nenatřeným tělem a nevypadalo to úplně nejhůř, ale myslím, že po pár odvláčených hodinách zjistím, co všechno jsem měl dělat jinak.
Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 17:40:49 uživatelem osprey. - Středa 17. února 2010 ve 14:30® osprey
- Diskuze: Muškaření
siri> Nevím, ti moji moc neskákali. Asi jsem málo sekal

- Středa 17. února 2010 ve 12:29® osprey
- Diskuze: Feeder
slepyc> Nijak – co s tím feederem hodláš provádět? Nahodíš, dopneš vlasec a necháš to tam ležet. Když se ti nakonec při stahování vlasce vytvoří led v očkách (koncové + možná 1 – 2 další), tak na to párkrát dýchneš.
A o víkendu by mohlo být i nad nulou, takže si s tím hlavu nelam.
- Úterý 16. února 2010 ve 22:27® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
amsum> Ahoj.
Komu a kam, prosím tě, posíláš ty články? Pošli to na osprey@tiscali.cz a odpověď máš do druhého dne.
Pokud něco pošleš, nemůže se to samo zobrazit jako článek. Článek můžu schválit já nebo David.
A rovnou podotýkám – fotky musí být zvlášť a nejméně 800 bodů po delší straně.
Márten: Ano, tvůj článek už čeká jen na zveřejnění.
- Úterý 16. února 2010 ve 22:19® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
Dokturek> Pruty i navijáky jsou to vcelku normálně použitelné. Ten silnější bude dobrý na lov s krmelcem, dcerka bude mít paradoxně univerzálnější kousek.
O prutu to za tolik není, začínal jsem s horším cajkem.
Ozvi se tu po prvních zkušenostech, pak je ta diskuze většinou smysluplnější.
- Úterý 16. února 2010 ve 22:14® osprey
Juraj> Všude je na to voda. Můžeš chytat i okouny nebo plotice a klidně i se setem z Lidlu.
Super muškařská ryba je perlín – nekecám – na sucho, na strímra,… Jdou po tom jak slepice po flusu. Kam se hrabe feeder.
- Úterý 16. února 2010 ve 21:59® osprey
- Diskuze: Kaprařina
imothep> Mail mi došel, ale nic nevyřešil. Máš tam odpověď.
A tady ti ukazuju rozdíl v těch fotkách. Jednu znáš – je to nejméně kvalitní z těch, co jsi poslal. Prošla běžnou úpravou. Když si s ní budu hodinu hrát, bude vypadat o trochu líp.
Druhá je fotka normální kvality vzniklá úpravou dostatečně velkého obrázku. Obě teď mají 800 bodů našíř. Jenže ta tvoje se na těch 800 bodů musela zvětšovat.

- Úterý 16. února 2010 ve 21:10® osprey
monaster> Náhodou, já sem teď lezu zutej. Akorát to nevidíte, což je věčná škoda

A co se týče sprostých slov, kvůli nim jsem smazal jen dva příspěvky v oné památné debatě, která se zvrhla kolem Miss Sympatie FF. Jinak mě to nějak netrápí, zvlášť když se to bere s nadhledem. Toulíkovo pyču si znamenám. Mohl bych mu tu výjimku dát i písemně

- Úterý 16. února 2010 ve 21:03® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
jarcina> Tak to doufám, že bude ještě líp. Akorát to holt má svoje tempo.
Předpokládám, že řeka je u vás zamrzlá. Přemýšlím o nějaké zimní výpravě do fotogenických míst, ale bez ryby by to nebylo ono. U nás jsou rozmrzlá místa moc civilizovaná.
- Úterý 16. února 2010 ve 20:59® osprey
Flip: Zdravím. Omlouvám se, ale jsem tu míň. Přesunul jsem si hodiny z práce online na práci vyžadující soustředění. A je toho dost. Ještě že je ta zima…
- Úterý 16. února 2010 ve 20:58® osprey
balda9> Mám, ale žádnej zázrak to není, má to něco za sebou a brzda nebyla nikdy nic moc.
Tica Condor s bojovkou. Ono to bude chytat ještě dlouho, ale nevím, jak velkou radost by z toho ten kámoš měl.
- Úterý 16. února 2010 ve 20:55® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO: Já byl letos na řece pětkrát, z toho bez ryby jednou – naposledy. Není to lehké, většina dobrých míst je zamrzlá (pro blízké okolí to platí stoprocentně) a hrbit se nad feederem v očekávání nějakého drbanečku nebudu. Čekám na oteplení. Stačí dva dny a půjde to.
- Úterý 16. února 2010 ve 20:47® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
Libor> Je to focené se 100/2.8 Macro. No a delší ruce nemám…