Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 15. února 2010 ve 23:33® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
jarcina> Jo, děláme, co můžeme. Toho atlasu je teprve část. V úvodu jsou odkazy třeba na anatomii ryb a nic za nima. Dodělávám…
- Pondělí 15. února 2010 ve 22:30® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Chlapi, to já slyšel o kaprařovi, ten když už je nejhůř, tak rozhází na dvorku pelety, postaví do chodby takový to jejich kulometný hnízdo, pootevře okno a „zaveze“. Spíš zanese.
Pak sešteluje swingery, pípáky a čeká. A když to jde, má za noc i tři čtyři jízdy. Většinou potkani…

- Pondělí 15. února 2010 ve 20:33® osprey
- Diskuze: Kaprařina
majlant> Není to jedno. Ta koule je uvnitř porézní a utíká z toho spousta malých bublinek. Když chytám na naší říčce a mám nakrmeno 3 m od břehu, tak to normálně vidím na hladině. Jde to z toho jako když pění sodovka. Větší koule vydrží i 10 minut. Když to máš jak kyt, tak tam tenhle efekt není.
Tento příspěvek byl editován 15.2.2010 20:33:44 uživatelem osprey. - Pondělí 15. února 2010 ve 20:30® osprey
dam> To víš, tady je znát každá duše.
Kecajících je pomálu, ukecaných ještě míň

Fakt je, že se u mě pomalu začíná dostavovat absťák. Vytahuju vláčáky z futrálů. Ještě v lednu jsem to nedělal.
- Pondělí 15. února 2010 ve 20:08® osprey
jarcina> Třeba bych taky potutelně pokukoval.

Ale za ženu jsem si vzal krátkovlasou brunetu a mám ji pořád i po těch dvaceti letech rád, takže ve vší počestnosti

A s narážkama na filmy je to u mě blbý. Poslední tři roky vidím televizi tak o Vánocích. Brožovou znám, taková ženská se jen tak nepřehlídne, ale v televizi jem ji neviděl, ani nepamatuju.
- Neděle 14. února 2010 ve 22:52® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor> Já si dělal rozvod v celým baráku, jen rozvodnou skříň mi spáchal odborník. A musím říct, že když se to u těch hodin sešlo, byl toho provazec jak ruka. Pokud vím, padlo mi tam asi 440 m různých kabelů.
Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 22:53:26 uživatelem osprey. - Neděle 14. února 2010 ve 22:51® osprey
- Diskuze: Muškaření
Firetiger> Jestli se k nim dostanu, dám ti ty pera i zadarmo. Pokud jde o mouchy, chytám jen na to, co vyrobím, i kdyby to mělo být hnusné jak noc (zas tak strašné to není).
To je to jak jsem psal nedávno o té hrdosti.

Letos je tuhá zima. S trochou štěstí bych taky mohl najít zmrzlou volavku.
- Neděle 14. února 2010 ve 22:34® osprey
Firetiger> Hm, zajímavé. A je to kategorie much, kterou bych využil. Do podzima něco navážu. Jak se znám, vytáhnu mouchu zas až v říjnu na lipany.
Mimochodem – mohl bych se pokusit nějaké soví peří sehnat. Ne ze dne na den, ale během roku bych se možná k něčemu dostal. Kdyby byl zájem, dejte vědět – týká se kohokoli z místních stálých hostů.
- Neděle 14. února 2010 ve 22:27® osprey
jarcina> Já zas neznám místo, kam bych si bez rozpaků nesedl. Asi je to tím, že u nás je dobrých fleků málo a takový nějaký „zabydlený“ tu nikdo nemá. Ještě bych bral ohled na někoho starého nebo nemocného.
Na druhou stranu se toulám spíš po zapadlých částech řeky a většinou tím pádem nikomu na fleky nelezu.
A rybáře posuzuju podle toho, jak chytá a jak se celkově chová. Jestli je to ženská, chlap, děcko nebo důchodce, to je mi jedno.
- Neděle 14. února 2010 ve 22:13® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
Pánové, mám prosbu. Konečně jsem dobarvil, potřebuju to nalakovat.Potřebuju nějaký tvrdý lak, který se neloupe v ploše. Co bych si na to měl koupit?

- Neděle 14. února 2010 ve 22:03® osprey
jarcina> V klidu. Já TV nestíhám, takže jsem neviděl, ale neposuzuju lidi podle toho, co mají na hlavě. Proč taky?
- Neděle 14. února 2010 ve 22:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaDová> Mě Marta řekla, že mě tam nechce ani vidět.

Je příliš hrdá a samostatná a odrodila bleskem…
- Neděle 14. února 2010 ve 21:54® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
jarcina> Já to obíhal tak porůznu. I zezadu – odskakoval jsem si na Lužnici. Krásně to tam meandruje a je to parádní divočina. Že byl podzim, ryby už moc vidět nebyly. Chytil jsem jen pár pěkných okounů.
- Neděle 14. února 2010 ve 21:52® osprey
Jak.novi> Asi jo, kupuju si jiné barvy, ale tvar odpovídá. A přide mi, že mají lepší povrchovou úpravu než ty od Nástrah (nejsou tak mastné).
- Neděle 14. února 2010 ve 21:45® osprey
Jak.novi> Mě se ten okoun sice líbí, taky je mám, ale shodli jsme se s kolegy, že žádná sláva.
Jinak já chytám smáky od nějaké firmy, co to dodává pro Cormoran, v životě jsem neviděl etiketu, takže ani nevím, jestli se to nějak jmenuje, ale ryby to žerou velmi ochotně. Asi by to bylo k vidění na nějaké podzimní fotce Z lovu, ale ono na tom zas nic zvláštního není – prostě smáček.
- Neděle 14. února 2010 ve 21:38® osprey
Jak.novi> Od Berkleye spíš ty v barvě bílé ryby. Okoun je moc tvrdý. Sand to dělá to barvivo. Ale na ty běličky jsem viděl mimo jiné zatraceně dost záběrů od štik a některé ani nebyly malé. Jenom ty konce…
Mr.Stick> Tak na nás při tom monitorování občas vybafni. Je to příjemná změna

- Neděle 14. února 2010 ve 21:36® osprey
- Diskuze: Slovensko
Jak.novi> Já to dneska vidím do jedenácti…
- Neděle 14. února 2010 ve 21:08® osprey
regulus> Tam jsem dával zatím jen volavku. Uvidíme, jak to bude dál, pokud začnu víc chytat mouchu, budu muset začít víc vázat…
- Neděle 14. února 2010 ve 21:07® osprey
- Diskuze: Feeder
BigMike> To Mikádo može byť, pán velkomožný.

- Neděle 14. února 2010 ve 21:05® osprey
Mr.Stick> Ha, návštěva z temnot! Zdravím a vítám…
Já se s aukrem nějak míjím. Asi je to i tím, že se nerad zbavuju věcí, které mám. Pruty mám tendenci hromadit a nástrahy, ty nakonec někde urvu.
A nemám žádnou takovou, kterou bych sháněl tak moc, že bych se kvůli ní na aukru byť jen zaregistroval. Občas si přijdu hodně konzervativní. Navíc dnes se řeší nástrahy, ale pamatuju časy, kdy se řešily ryby – protože prostě byly