Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 10. února 2010 v 19:40® osprey
osprey

Sander> Za laskavost děkuji, už to tam máš.

Flip: Já se prostě jen těším na to, že když za ty neskutečné peníze budu moci někam popojet, tak až budu cítit, že je to ono, tak popojedu.

Přece jen mám v dosahu místa, kde je naděje na slušného fiše. A naděje, to je u rybařiny to nejdůležitější. Bez naděje bych se na to už dávno vyprd.

Středa 10. února 2010 v 19:23® osprey
osprey

malej.uzasnak> Nikdo se netopíme v penězích. Ale ten za 250 Kč se ti může rozsypat do týdne. A jenom poslat ho na reklamaci tě bude stát třetinu ceny toho navijáku.

250 Kč je cena lepšího wobbleru – to je kus dřeva, kus drátu a trojháčky. Co čekáš od navijáku za takovou cenu? Laciný plast, nepřesné odlévané nbeo lisované díly, odlité soukolí, které se za chvilku vyklepe. Pokud s ním nebudeš vláčet a jenom dáš prut do vidliček, snad chvilku vydrží.

Středa 10. února 2010 v 19:17® osprey
osprey

Sander> Nehodlám zvyšovat tempo, ale rozšířit akční rádius:-)

Kterou odpověď? Hoď mi to, prosím, do SZ. Pracuju asi na třech věcech najednou a jestli jsem ti na něco neodpověděl, omlouvám se, ale žiju v domění, že jsem odpovídal na všechno.

Středa 10. února 2010 v 19:15® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

monaster> Normálně by to asi nebyl problém. Ale asi za měsíc se nám vetře do domácnosti auto. Nejenže ho budu muset zaplatit, ale ještě budu muset tu ludru živit… A tak nevím, jestli si budu moct dovolit vypláznout 10 litrů za muškařský set kvůli pěti vycházkám na lipany. Ale zasloužili by si to, chodím na ně s příliš hrubým kalibrem.

Středa 10. února 2010 v 19:11® osprey
osprey

Sander> Omyl. Letos bude muset ignorovat on nás:-)

Středa 10. února 2010 v 19:06® osprey
osprey

Flip> Ono se to pomalu lepší. Pomalu. Velmi pomalu… Ale jak už jsem ti říkal – vsadil jsem na obsah. I teď jsem na netu jen proto, že hledám nějaké věci do textu, co vyrábím a nemám to prostě v palici.

Středa 10. února 2010 v 19:04® osprey
osprey

malej.uzasnak> Je to úplně jedno. Píšu ti dokolečka, že kapr i štika se dají chytat prakticky s jakýmkoli navijákem – klidně i s muškařským. Jde spíš o to, jak je budeš chytat.

To, co vybíráš, jsou tak laciné navijáky, že ti nikdo neřekne, co je lepší. Nějakou dobu s tím budeš chytat, klidně i kapry nebo štiky, postupně se na tom začne podělávat jedna věc za druhou. Anebo taky ne – záleží, jak moc je budeš zatěžovat.

Jestli chceš slušný ne moc drahý naviják, tak koukni někde na Daiwu Crossfire. Viděl jsem verzi kolem 800 Kč a to byla moc pěkná věc.

Středa 10. února 2010 v 18:58® osprey
osprey

Flip: Klikneš na hlavní logo chytej nahoře. Mimochodem – funguje to i u vás.

Středa 10. února 2010 v 18:52® osprey
osprey

Flip> To musíš říct Davidovi. Já se natáčení už rok a půl straním…

Ale moc se mi líbily podvodní záběry. Vždycky jsem koukal radši na ryby.

Středa 10. února 2010 v 18:15® osprey
osprey

Buko> Díky. V září se ukáže, jestli jsem na něj stačil nasyslit…

Středa 10. února 2010 v 18:13® osprey
osprey

Flip> Já potřebuju pletenku spíš v takovém tom brutálním kalibru – asi koupím Strena, vypadá celkem dobře.

Středa 10. února 2010 v 16:50® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

ladule> Tohle jsem našel během minuty na googlu – stránka je cz, ale v maďarštině, podívej se, jestli nemají českou jazykovou lokalizaci.

http://www.haldorado.cz/market.php

Středa 10. února 2010 v 16:47® osprey
osprey

Flip> Zajímavá to věc… A to ty nevíš, že spousta návrhářů, designérů a módních tvůrců jsou čtyřprocenťáci?

Potestuj a uvidíme, jestli to navrhoval inženýr nebo módní návrhář…

Středa 10. února 2010 ve 14:39® osprey
osprey

HaD> Ne, dál spekulovat nebudu…

Středa 10. února 2010 ve 14:33® osprey
osprey

HaD> Podle mě to nebyl konkurent z obchodní branže, ale prostě řadový návštěvník veletrhu, který nás z nějakého důvodu nemá rád.

Středa 10. února 2010 ve 13:31® osprey
osprey

Buko> Koukám, že chytáš s Greysem. Pocitově bez šňůry se mi líbil Greys Streamflex na šňůru 4 v délce 8 stop a 6 palců.

Chci prut na Volyňku a Otavu, převážně na suchou mouchu. Mohl bys tem prut v tomto smyslu trošku ohodnotit?

Ad kormorán: Slušná slova už mi dávno došla, zbraň nemám…

Úterý 9. února 2010 ve 22:18® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

DJ> V Chorvatsku je kolem pobřeží plno malých barevných rybek do 20 cm a chytit je není v podstatě žádný problém – spíš mají tendenci se o sousto na háčku prát a zažírat se. Rychle jsem toho nechal a radši se za nimi potápěl.

Jediná ryba, u které mě svrběly dlaně, je cípal. V některých přístavech jsou kusy kolem 30 – 45 cm běžně k vidění. Na ty už bych i nahodil. Ale neměl jsem čas.

Je tady o chytání v Chorvatsku článek – dotoval jsem ho pár fotkami. Zkus ho dohledat – tak září až říjen.

Úterý 9. února 2010 ve 22:14® osprey
osprey

Flip> No, co se fotek týče, teprve zpracovávám podzim. A mám pocit, že v době, kdy jsem nabíjel atlas, tak možná jediná nepublikovaná fotka, co jsem měl na harddisku, byla s Martou:-)

Bude třeba nadělat nové.

Úterý 9. února 2010 ve 22:07® osprey
osprey

Flip> A tys ještě neviděl moji štiku 54 cm, kterou jsem ve Fotošopu vykrmil na 57.5 cm? :-)

Úterý 9. února 2010 ve 22:06® osprey
osprey

Jak.novi> Jde to, ale dře to. Trochu. Zkoušel jsem podobné věci a chytat se s tím nechá. Jak se to bude chovat se sumcem v zápřahu, to nevím. Když ale nebude moc velký, tak bych problém neviděl.