Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 3. února 2010 ve 20:48® osprey
osprey

pepa-č> Tak to ti to jde jak mě ty woby – taky jeden čeká na lak:-))

Ale snažím se pracovat, dokud je takhle ošklivo. Až bude líp, rád bych měl čas na ryby.

No a mezi tím vším rozstřikuju kaluže po celém městě.

Středa 3. února 2010 ve 20:40® osprey
osprey

pepa-č> A hele návštěva z temnot. Jak se daří ctěné choti, dceři a čertům?

A máš už vyvázaný aspoň jeden prut? Já už tuhle zimu jeden postavil – na dírky:-))

Středa 3. února 2010 ve 20:34® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Shimano911> Ale jo. Ono by se to nechalo. Ale já mám zimní plavanou opravdu rád a dají se tak chytit pěkné ryby. Ostatně uvidíme, s čím zítra přijdu.

A poprosím tě, jestli bys svůj úspěch nezvěčnil v rubrice Z lovu. Máme to tam nějaké prořídlé.

Středa 3. února 2010 ve 20:32® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

jájá> To bych tam radši hodil mrtvolu na feeder a sem tam popotáhl.

A na živou nechytám.

Středa 3. února 2010 ve 20:29® osprey
osprey

Shimano911> Půjdu bez feederu a bez krmení. Za feederem by mi byla zima a krmení bych mohl hodit do špatného místa:-))

Středa 3. února 2010 ve 20:28® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

Já na boilie chytil prvního kapra když se to před pomalu 20 lety začalo vozit a psalo se, jaký je to zázrak. Dal jsem to sice na vlas, ale normálně pod splávek:-)) Kapřík měl 43 cm, ale byl na boilies.

Pak dlouhý roky nic a před časem jsem pochytal nějaké na feeder. Bohužel tak málo, že nějaké zkušenosti ohledně koulí nemá cenu prezentovat.

S mnou je potíž, že nevydržím hlídat pruty ve stojanu.

Středa 3. února 2010 ve 20:22® osprey
osprey

Shimano911> Neboj, já razím zítra. Ale kapr nebude. V létě je na ně času dost.

Středa 3. února 2010 ve 20:21® osprey
osprey

Koukám, že jsem propásl vzácnou návštěvu – a hned trojnásobnou. Jenže holt prostým chatováním si na chleba nevydělám:-)

Úterý 2. února 2010 ve 21:58® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

imothep> Jeden problém. Já té kaprařině moc nedám. Zato striktně dodržuju K-70, bo takovou rybu chytím jednou za uherský rok:-))

Právě proto, že je tady kaprařina na úbytě, jsem mluvil o té spolupráci. Jestli to tady jednou bude šlapat, může tě hřát, že jsi byl u toho, když se to rozjíždělo.

Úterý 2. února 2010 ve 21:50® osprey
osprey

Trochu se to cuká, to je fakt.

BigMike: Přiznej se, tys něco pil:-))

Jinak co se týče navijáku, podívej se na Ryobi Zauber nebo Daiwa Caldia.

Tento příspěvek byl editován 2.2.2010 21:50:32 uživatelem osprey.
Úterý 2. února 2010 ve 21:32® osprey
osprey

Fugas> Prdlajs. Čeho se furt lidičky bojíte? Tady se máte bavit, kecat a být v pohodě.

Jak můžete být v pohodě, když se bojíte bavit o všem, co vás napadne?

Až toho bude moc, založíme nějaké fórum Veselá přívlač a přesunem se s plkama tam, aby tady zbylo místo pro nějaké to Shimano a Daiwu.

Úterý 2. února 2010 ve 21:26® osprey
osprey

Boha jeho, konečně se tu něco děje.

A doufám, že je to jen začátek.

Úterý 2. února 2010 ve 21:15® osprey
osprey

sus1> Včera jsem dal sedmdesátikilo­metrovou štreku do Tábora a zpět (v autě s Lkem). Nechal jsem si u HaDů mobil, takže aspoň měla ta jízda smysl.

Potíže mi dělá jen hustý městský provoz a precizní pohyb v malém prostoru – např. při parkování. Je to o návycích, ještě je nemám.

Úterý 2. února 2010 ve 21:10® osprey
osprey

Sander> Organizace dírkosrazu vázla natolik, že jsem dal vagimu plnou moc to uspořádat.

Zvládne to levou zadní a HaD zatím nastřihá nějaké nové video.

O nás jsem řekl, že když pojedete s hechtem, svezu se v tom s vámi.

Úterý 2. února 2010 ve 20:14® osprey
osprey

balda9> O svých dojmech jsem napsal celý článek:-) Vjeď si do článků, je druhý v pořadí. Asi před hodinou jsem ho nahradil novým.

Úterý 2. února 2010 ve 20:08® osprey
osprey

balda9> Ano a mám na to i svědky:-)

Úterý 2. února 2010 ve 20:08® osprey
osprey

spike> Koukal jsem, to ještě nic není. Když jsme ještě měli v řece ryby, tak tam seděli ve třech řadách.

Teď se ta hejna rozpadla – neuživí se.

Úterý 2. února 2010 ve 20:07® osprey
osprey

troutkiller> I já měl od nich nějakou cca šestku (6 cm) a docela to chytalo.

Úterý 2. února 2010 ve 20:04® osprey
osprey

spike> Já byl víc na jihu, ona je ta Morava dost dlouhá. V nejhorším zajeď do Břeclavi na Dyji, vyber nějaký hlubší tažný úsek nebo rozhraní proudu a tišiny a foukni tam větší dávku krmení s celou pixlou Bonduelky (úplně celou ne, musí ti zbýt na háček). A budeš mít celkem velkou šanci, že jich pár lapíš.

Úterý 2. února 2010 ve 20:02® osprey
osprey

Jak.novi> Jako profesionál v oboru můžu konstatovat, že 170 hodin je slušný výpadek. Skoro 6 neděl z 21.