Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 27. ledna 2010 ve 23:37® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Sander> Tak to dělám já – rozklepeš olovo do placata a vystřihneš nůžkami na plech co chceš.

Zbytky roztavíš, naleješ na kus plechu do plochy, rozklepeš do placata a vystřihneš nůžkami na plech, co chceš.

Zbytky roztavíš, naleješ na kus plechu do plochy, rozklepeš do placata a vystřihneš nůžkami na plech, co chceš.

Zbytky…

Středa 27. ledna 2010 v 18:00® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

radek1> Boloňka je spíš říční prut. Na rybník bych vzal matchový. A pokud vysloveně trváš na boloňce, tak do 5 m.

Středa 27. ledna 2010 v 17:59® osprey
osprey

Libor> Tam se vynasnažím nejít… Ale možná o něco přijdu:-)

Středa 27. ledna 2010 v 17:53® osprey
osprey

Libor> Libor> Dozvědět se něco o morálním profilu soutěžících není na škodu a konec konců, je to velmi poučné:-)

Potíž je, že administrace téhle části není dotažená, takže já to nepořeším:-)

Středa 27. ledna 2010 v 17:41® osprey
osprey

Libor: Kdeže?

Středa 27. ledna 2010 v 17:41® osprey
osprey

sethy> Možná je tam máte proto, že u nás toho moc volného nezbylo. Hledají, jde jim o život. V těchhle mrazech nusejí žrát.

Středa 27. ledna 2010 v 17:30® osprey
osprey

sethy> Proto tam taky ještě máte ryby…

Taková řeka jako je třeba Bečva, to bude přesně to pravé pro ně. Morava jak kde.

Středa 27. ledna 2010 v 17:19® osprey
osprey

sethy> Jsou všude, kde to nezamrzlo a kde to zamrzlo, tam aspoň monitorujou…

Bodejž by jim mráz řitě roztrhal!

Středa 27. ledna 2010 v 17:18® osprey
osprey

malej.uzasnak> Za prvé – ten naviják, co je tam na obrázku neodpovídá popisu. Za tu cenu koupíš něco úplně jiného, co tam není vyobrazeno. A naviják za 248 Kč se sice dá použít na cokoli, ale moc dlouho nevydrží.

Za druhé – je úplně jedno, jakou gramáž má prut na štiku (mám štiky na prut 1 – 9 g i na 140 – 220 g). Jde o to, jak chceš tu štiku chytat, co s tím prutem házíš, jak to chceš vodit a jak je celkově postavený.

Ale naprosto nechápeš, o co při výběru náčiní jde. Štiku do 70 cm vyndáš prakticky na každém prutu (i na dírkovém). Ten prut se vybírá podle toho, jak a na co budeš chytat. To samé naviják.

Středa 27. ledna 2010 v 17:12® osprey
osprey

PetrC> Ano, budu tam. Jen nevím podrobnosti – jako kde budu, co budu dělat, jaké ochranné pomůcky při tom budu používat a tak.

S tím Berkleyem je potíž v tom, že tady kolem se to neprodává. A tak to nekupuju.

Středa 27. ledna 2010 v 16:17® osprey
osprey

PepikJosef> Jo, je na těch fotkách víc ryb,radosti i rybařiny.

A tak to ma byt, bo tak je to dobre:-))

Středa 27. ledna 2010 v 15:41® osprey
osprey

PetrC> Berkley používal dlouho pepa-č. A já celkem spokojeně (ale málo) používám od Strenu pletenku.

Jinak se zdá, že na západ od nás má tahle značka lepší zvuk než v české kotlině.

Středa 27. ledna 2010 v 15:39® osprey
osprey

siky123> Ano, budu tam. Někde… Víc nevím.

A legenda? Nenech se vysmát. Psal jsem to už mnoha lidem. Znáš mediální obraz, ne člověka.

Úterý 26. ledna 2010 ve 22:08® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

ladamaj> Přijde na to, co se z toho váže. Taková mikronymfa, tam je spotřeba malá. Ovšem pořádný štikový strímr, tam je potřeba toho matroše slušná hrst…

Můžeš poslat vzorek? Ale žádnej aušus jako ty nedonošený kuřecí skalpy, co se tu před časem řešily. Pořádnýho dorostlýho dobře vybarvenýho napyču. :-))

Úterý 26. ledna 2010 ve 21:58® osprey
osprey

Jak.novi> S počasím.

Úterý 26. ledna 2010 ve 21:56® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

toulovec: Co je to za zvíře ten napyču? Dá se z toho vázat?

Úterý 26. ledna 2010 ve 21:54® osprey
osprey

Sander> Podvlíkačky z termoprádla pod normální gatě. To zatím stačí. Včera jsem v tom šel z Písku dom. (udržovací kondiční záležitost – potřebuju pohyb)

Úterý 26. ledna 2010 ve 21:50® osprey
osprey

Libor: Já si pořád myslím, že tam ta látka proti srážlivosti je – a naopak, štičí krev má mimořádně dobrou srážlivost. Štice se v krátké době zastaví i dost rozsáhlé krvácení.

sethy: Jo, tu oblast na obrázku znám. Někde tam, jak končí nejvyšší levá šipka, mám nějaké nevyřízené účty…

Úterý 26. ledna 2010 ve 21:43® osprey
osprey

malej.uzasnak> Měl jsem v životě spoustu navijáků a na kapra i na štiku byly vhodné úplně všechny. Jenom se musela vybrat technika lovu taková, aby to ten naviják skousnul.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:34® osprey
osprey

PetrC> Potkám se rád a rád podebatuju i nad nějakým kusem cajku.

On dobře udělaný prut je dobře udělaný prut – ať bambus nebo laminát nebo uhlík, všechno má něco do sebe, když se to udělá dobře.

Akorát ti povím o svém prvním setkání se Sportexem. Bylo to tři metry dlouhé, strupaté jak plotice ve tření, jedno očko na každých 100 g váhy a na tom napsáno něco o speciálu na sumčí přívlač v edici od Kuby Vágnera… U ceny jsem si myslel, že se o nulu spletli :-))

Ten poslední odstavec ber s nadsázkou. I já si musím rýpnout:-)