Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 21:47® osprey
- Diskuze: Feeder
čabi> Ještě jedna věc. Chytám jinak a jiné ryby než ti, kdo závodí – a taky bych na závodech neobstál (netrápí mě to, ale je to realita).
Snažím se lovit spíš malý počet velkých ryb (i bílých). Počet a gramy mě nezajímají, jde mi o to chytit alespoň jednu pěknou rybu. Samozřejmě ne vždy se to daří. A když to nejde, jsem rád, když bere aspoň něco.
Na zdolávání větší ryby je monofil lepší.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 21:39® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Libor> Dělají se pro praváky i leváky, ale přehodit se to nedá – převodová skříň musí být na stejné straně jako klička.
Až přijedeš (jestli přijedeš), můžeš si odbýt školení u mě. Materiál tu nějaký je. Všechno na levou ruku. Akorát vajíčko je od Shimana, což prý není až tak zcela dobře

- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 21:36® osprey
Arnej: Všechno to jsou Rapaly – dole Sliver 13, barva myslím NF, nad ním Jointed 13 a ještě výš Jointed 11 – oba barva B.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 20:25® osprey
čabi> Žádnej. Nepoužívám. Čím těžší cajk, tím radši mám vlasec.
Mám tu Whiplashku 0.06 mm, co jsem s ní přerazil prut při natáčení (nevěřit, je to mnohem víc – opticky je silnější než vlasec 0.20 mm) a když mám pocit, že je třeba tam dát pletenku, tak ji tam dám.
Zaskakovat může Stren 0.12 mm z přívlače nebo mám na cívce už dlouho Milo 0.08 mm. Ta ještě neviděla vodu.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 20:21® osprey
Libor> Já teď pravidelně vláčím tašku s nákupem. Počítá se to?
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 19:40® osprey
Jak.novi> Kompakt nedělá fotky ošklivý. Dělá je jiný. Souvisí to mimo jiné s rozměry čipu. Kdyby byly ty fotky hnusný, dávno bych je vyhodil a neschovával bych si je do dneška.

- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 19:17® osprey
Libor: Vyprovokován tvými obrázky sem vložím pár svých. Jediný problém je, že je to ještě z mé kompaktní éry. Pozadí tam nerozostříš ani omylem.

- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 19:12® osprey
spike> Jsou to vždycky jen ryby a já můžu dělat moudrého jen pokud jde o vody v mém okolí. Na jiných jsem v zimě nechytal.
Teplota klesající dolů a navíc hluboko pod nulu je pro mě špatný signál. Rozhodně ale neznamená, že by se nedalo chytit vůbec nic.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:52® osprey
Sander> Je jasné, že tam nic moc. Ale dalo se pohledat. A ty jsi motorizován. Speciálně jak byly ty dva dny, kdy bylo nad nulou. Relativně málo zamrzlá je ta řeka, co jsme na ní feedrovali v létě – městský úsek.
Myslel jsem, že půjdu na chvilku i dneska, ale počasí se mi nelbilo natolik, že jsem radši upravoval fotky z loňska. Mám v tom strašný bordel a na jaře už to neudělám.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 18:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur> Dobře – tak 40 dnů, ať nežeru.

- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:59® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
spike> Video se objevilo, ale nejde spustit. David to dokáže rozchodit, ale neproškolil mě v oboru a teď střihá a po tom výpadku má co dohánět.
Zkus to ještě tou druhou cestou.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:57® osprey
petrcech> Možná to vydržím i déle než měsíc. Záleží, jestli bude nový materiál. Zítra začínáme.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:55® osprey
spike: (až sem vlezeš) Pokud chceš o víkendu na feeder a bude platit ten trend, co je teď – postupný pokles teplot, považuj to za mizerné podmínky. Není to důvod, abys nešel, ale kdyby to bylo blbé, tohle bude jedna z příčin.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:52® osprey
Tak něco ode mě pro širokou veřejnost. Abych trochu vynahradil výpadek serveru a předvedl chytej v lepším lesku než je bílá stránka s nápisem, celý příští měsíc budu sázet nové články s odstupem TŘÍ DNŮ.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:49® osprey
Mega-Fish> Bez formy – pletivo, drát, plech nebo roztepané olovo.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:48® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
spike> schválil bych ti ho, ale nevidím ho. Schvaloval jsem ti odkazy na 3 díly filmu o vyze z Youtube, na ty už se lidi normálně koukají.
Buť to zkus ještě jednou a dej mi vědět přes osobku anebo to vlož přes to Youtube.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:45® osprey
Libor> V levé ruce Shad Rapa, v pravé plandavku a v hlavě temné zákoutí s špatně skrývanými sadistickými sklony

- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 15:23® osprey
inspo> My se chcem rozvíjet, ne bojovat o přežití.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 15:11® osprey
Ahoj chátro! To jsem rád, že se taky můžu připojit ke všeobecnému veselí

Doufám, že se potvrdí rčení, že všechno zlé je k něčemu dobré a tahle věc přinese i něco pozitivního.
- Úterý 19. ledna 2010 ve 20:58® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
krokodyl> Ono to má do vázání mušek hodně daleko. Prostě navážeš několik pírek na tu jigovou hlavu.
Pod cenu hlavičky se s cenou nástrahy těžko dostaneš, ale co na tu hlavu dáš, to už je na tobě.
Ty hlavy s peřím se normálně dělají, někde tomu říkají jigstreamery, v Polsku koguty, ale v zásadě je to jedno. Ryby to chytá.