Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 13:43® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
fishing USA> Musíš! Já se zas občas stavím za vámi.
Kdybys měl nějakou fotku jerka, co tahle komunita ještě neviděla (tam u vás každý druhý), tak ji sem hoď. Zdá se, že by se tu dnes mohlo i diskutovat.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 12:41® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
olda> Máš si ji koupit jako já 2.1.

Od té doby jsem byl u vody jednou, ale prostě ji mám.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 12:39® osprey
BigMike> Odpovím za pepu-č, protože nevím, kdy sem zas přijde. Otázka „kolik“ je pro něj nepodstatná.
Pro Pepu představují výzvu velké ryby a neznám u nás člověka, který by dostal na přívlač tolik záběrů od největších štik, co v řece plavou. Bohužel většinou jsou to jen záběry. Ale Pepa ví, co dělá a to, že se vymyká z průměru ostatních vláčkařů, to je jeho starost. Mezitím loví i menší ryby a rozhodně si ruce od slizu umaže.
Víc ti poví sám – bude-li chtít.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 12:34® osprey
pepa-č> Já vím, jen se mi nechtělo listovat v katalogu. Oni si s těmi názvy hrajou jak je napadne, takže já to vedu v hlavě jako překroucenou Zaragozu.
A minijerkování – ono to není klasické jerkování, ale prostě je to jen další forma vláčení. Ty jsi třeba nikdy nechytal duháky na stojáku a jsou i dravci jako je okoun, candát a tloušť. Dokonce i bolen tohle žere rád.
Slider 5 cm necílí na štiku (i když ta ho sežere jak malinu, když na to přijde).
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 20:31® osprey
skwor> Je to Zaragoza (jen nevím, jak oni to píšou) a top model to zrovna není. Taková lepší střední.
Ale pohrál sis

- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 20:14® osprey
Pánové, ve jménu rodinné pohody u troutkillerů doma – sepište seznam všeho, co by měl vyfotit, ověřte jeho úplnost a pošlete to sem. Ať to vysype na stůl a pofotí všechno naráz.

- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 20:08® osprey
- Diskuze: Muškaření
Piranha> Trávit ne. To je největší svinstvo. Otrávit můžeš cokoli a řada jedů koluje dál.
Likvidace musí být adresná.
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 20:04® osprey
sethy> Já to dělám špatně už dvacet let, nikdy jsem na nikoho nedal, ale pořád mě ta přívlač hrozně baví.
troutkiller: Myslím, že si je časem najdu nebo se zeptám. Teď jsem s financema ouplně v řiti.
Tento příspěvek byl editován 14.1.2010 20:05:16 uživatelem osprey. - Čtvrtek 14. ledna 2010 v 18:23® osprey
troutkiller> Ty jsou oššššklivýýýý… Nedal bys mi jeden?

- Čtvrtek 14. ledna 2010 v 18:20® osprey
sethy> Jo Reno Killer. To já už si ověřoval, jestli by mi ho nepostavili očkama nahoru. Prej asi ne.
To by byla přesně ta správná tyčka.
Ale je tu možnost nechat si ho vyvázat obráceně – pokud oželíš ten hák. A první dvě očka budou muset být nižší.
- Středa 13. ledna 2010 ve 20:17® osprey
- Diskuze: Muškaření
bubu> Znal jsem lidi, co na ně zasněně hleděli a chrochtali blahem. Taky je počítali, dělali si čárky a koukali na ně dalekohledem. Já bych na ně taky mohl koukat dalekohledem, ale pod ním by musel být lauf.
No a pod některými stromy bývá přes zimu dobře pohnojeno…
- Středa 13. ledna 2010 ve 20:15® osprey
- Diskuze: Feeder
Sander> Já vím, že je to sranda, ale ta myšlenka má určitý potenciál a je třeba se jí chvilku věnovat.
- Středa 13. ledna 2010 ve 20:08® osprey
Sander> V tvém případě bych očekával, že budeš žádat smazání proto, aby to neviděl někdo jiný a nepřeplatil tě

Smazat jednoho z deseti feedrařů, co nám tu přispívají, to nemůžu, řezal bych si pod sebou větev. Dělá to sice celé lidstvo, ale nemusím jít ve všem s davem.
- Středa 13. ledna 2010 ve 20:06® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> Jak vznikl búr, to nevím, ale 5 korun to je. Až nám taky zavedou eura, budeme mít po ptákách…
Mimochodem, na neres mren se moc těším

- Středa 13. ledna 2010 ve 20:01® osprey
- Diskuze: Plavaná
Dnes jsem na vodu cvičně hodil oko. Ryby tam jsou, ale nemají mi kam utéct. Je čas. Nechám je ještě pár dní na pokoji.
- Středa 13. ledna 2010 v 19:58® osprey
Sander> Jestli chceš, já ten jeho příspěvek smažu a domluvím mu. On už to říkat nebude.

- Středa 13. ledna 2010 v 19:55® osprey
sethy> Tož jako bys nevěděl, co je to hen také polénko.
Dřevo je to, velké a neohrábalé, jak ten tvůj Slider, co si o něj ta
fišle hubu otřela. - Středa 13. ledna 2010 v 19:53® osprey
To, co napsal o háčcích lajči je svatá pravda – zejména z pohledu závodníka. Jinak záleží na každém, jak plnou má kapsu a jak moc ho trápí spadlá ryba. Já se za rybami tolik neženu, takže nemám zas tak velkou spotřebu, ale občas vidím, že už je třeba dát háček pryč a navázat nový. Právě na těch červech se to pozná opravdu dobře. A někdy je to vidět i na záběrech ryb. Prostě jak se hářek tupí, tak jsou i ty záběry takové… tupé (?)
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:18® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
vagi> To víš, my teď budem měsíc bez ryby. Já tam tu dálku nepojedu.
Radši si teď nadělám a budu chodit až to sleze.
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:15® osprey
Sander> Zato když šátráš po bojovce, tak nenahmatáš kus oblého leštěného plechu, ale něco, za co se dá vzít. Pár detailů, lehoučký facelift a koupil bych je zas. Na to abych sháněl ojetinu jich mám doma dost.