Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:12® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
vagi> Jsou to jen ryby. A navíc všem, které jsem vyndal, jsem se krutě pomstil.
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:11® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Uvidíme. Já vidím svoji budoucnost tak týden dopředu…
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:09® osprey
- Diskuze: Feeder
skwor> Něco i dneska ujde. Potíž je v tom, že ti nejlepší byli evidentně převeleni tam, kde se vymýšlejí nízkoprofilové multíky. Ty se celkem daří. Ale Twin FC se taky docela povedl, i některé Daiwy se mi docela líbí. Ale je to jak psal v Přívlači Flip – hromadíš a najednou zjistíš, že bys toho ani tolik mít nemusel. Takže se musím krotit.
- Úterý 12. ledna 2010 v 19:56® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
vagi> Což o to, hecht to říkal, ale dorazit tam v té sibérii včas, to se nám prostě nepodařilo. Odpoledne to začalo zas pomalu ožívat. Problém byl, že hecht byl ten chlap, co měl toho správného smáka

- Úterý 12. ledna 2010 v 19:52® osprey
Sander> Chtěla si asi sáhnout na toho červa (twistera) – ryby jsou emotivní a zvědavé.
- Úterý 12. ledna 2010 v 19:51® osprey
sethy> To mě mimořádně zajímá. Nevím, jak na tom budu do budoucna s časem, ale tyhle výzvy mám rád. Spíš se bojím, že by zátěž musela být trhací, protože nahodit tahem 250 g není s některými feedery problém, ale nevím, jak bych pak s tou zátěží zdolával rybu.
- Úterý 12. ledna 2010 v 19:34® osprey
sethy> Pod tím jezem jsem byl dvakrát – a poprvé i trochu braly, ale obě velké mi vlítly do kamenů. To si tak vodíš a drc!… už nevodíš

- Úterý 12. ledna 2010 v 19:33® osprey
čabi> Ale stejně si myslím, že tenkrát odvedl designér dobrou práci. A taky je vidět, že to jde i bez kovového těla a spousty ložisek.
Jenom se nesmí odrbat kvalita materiálu, přesnost opracování a účelnost konstrukce.
- Úterý 12. ledna 2010 v 19:30® osprey
sethy> Já tu vaši řeku viděl, tam se není čemu divit.
- Úterý 12. ledna 2010 v 19:15® osprey
čabi> Mohlo by slušně, ale je to ten rychlý model s převodem 6.2 : 1 a má už svoje léta, tak mu nenakládej 100 g krmelce
Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 19:15:27 uživatelem osprey.
- Úterý 12. ledna 2010 v 19:12® osprey
spike> Za dvacet let u vody ho sem tam poznáš. Ale ani pak není jasné, že zrovna uspěješ. Jsou to jen ryby a lidí je moc.
Pamatuju se, jak jsem jednou s naprostou vírou odpoledne jel a nic nechytil a nakonec jsem se tam s někým bavil a on mi líčil, jaký tam byl dopoledne masakr (vzali všechno). Jenže dopoledne jsem byl v práci.
- Úterý 12. ledna 2010 v 19:08® osprey
sethy> Právě těm hlavám 15g+ u nás moc nedáme – třeba já nemám v okolí vhodné vody, ale souhlasím, že to už by mohlo být dobré.
- Úterý 12. ledna 2010 v 19:00® osprey
spike: Tu štiku chytil napoprvé. Ale byla to speciální doba. Já nemohl, tak jsem poslal jeho. Vláčel poprvé a dostal 70cm, 64 cm a candáta 43 cm.
Vím, že jsi četl Jednou přijde ten den. To byl právě ten den.
Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 19:00:22 uživatelem osprey. - Úterý 12. ledna 2010 v 18:57® osprey
sethy> To vypadá docela dobře. Ale pro mě by to byl další cajk navíc. Smekáč musí stačit.
- Úterý 12. ledna 2010 v 18:44® osprey
spike> 3 roky, ale pěkně to flákal – jestli měl celkově 30 vcházek, tak to by mě fakt překvapilo. Největší ryby měl kapra 6 kg na vlasec 0.12 mm, sumce 71 cm a štiku 70 cm (vláčel asi 4× v životě).
- Úterý 12. ledna 2010 v 18:38® osprey
adam> Tohle není problém, dělám to automaticky, kdykoli na podobnou věc narazím.
- Úterý 12. ledna 2010 v 18:37® osprey
PetrC> Jako teorie to nemá chybu. A praxe – tu uvidíme.
Hele díky, že jste pobyli, já se teď pustím zase do práce – šel jsem si jen asi před 2.5 hod. stáhnout jeden soubor z netu. No a vidíš, jak to dopadlo

- Úterý 12. ledna 2010 v 18:34® osprey
spike> Mám dva syny, jeden rybařil chvilku. Chytil i pěkné ryby, ale nebavilo ho to, není lovec.
Oba jsou šílenci do železnice. Jejich PC je plné fotek, simulátorů, 3D modelů atd.
Kdysi byl ten starší někde na exkurzi a ukazovali jim tam soft na řízení železničního uzlu. Synek se zeptal, jestli si to může zkusit a k hrůze přihlížejících s tím začal normálně pracovat, protože si s tím doma hraje.
Ale abych je nepřechválil, dovedou to být i pěkní zmetci a ignoranti. Ale to já vlastně taky…

- Úterý 12. ledna 2010 v 18:29® osprey
PetrC> No jo, ale já nemám to čisté svědomí

- Úterý 12. ledna 2010 v 18:28® osprey
- Diskuze: Slovensko
ollo: To s tou pětkou vím. Koruna se začala používat, když ještě platil rakouský zlatý a platilo, že 1 zl byly 2 K. No a 10 K bylo 5 zlatých.
A vidíš – taková hovadina a vydrželo nám to už 100 let. My Češi máme pro hovadiny slabost. Ale jak jde o něco pořádného (zejména padne-li slovo odpovědnost) najednou nemůžeš nikoho najít.