Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 8. ledna 2010 v 0:23® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht> Jo – a nechceš mi toho vajgla rovnou nalepit na zeď?

Mimochodem, viděl jsi můj děroprut? Už se začíná rýsovat…
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:24® osprey
Sander> Víš, ptal jsem se mnoha lidí. Bylo to moc hezké srovnávat, jak to kdo vidí. A nakonec jsem se rozhodl, že mi do toho nemá kdo kecat

Mám ještě jeden cizí model v záloze, třeba to padne na něj.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:15® osprey
Flip> Mám i horáka
Já vlastně mám čtyři kola už léta,
akorát mi jaksi nedrží fyzicky pohromadě…Sander: Ano i ne. Momentálně pomýšlím na hezčí o trochu méně starej a nerezavějící krám… leč pořád z MB.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:02® osprey
Sander> No právě – sedíš nalevo, abys viděl do silnice, škarpu nevidíš, odhad nemáš…
Mých pětatřicet ryze jednostopých let se na mě podepsalo. Na kole ti přejedu i vajgla a ještě si budeš moct vybrat kterou půlku

Pokud by došlo na demonstraci, bude mi ctí, pokud Flip dodá doličný předmět.
Tento příspěvek byl editován 7.1.2010 22:04:12 uživatelem osprey.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:59® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.1. 2009 | Revír: Ice river
V úterý jsem cestou z města natáhl trasu asi o 3 km a vzal to kolem řeky. Pěkné scenérie, ale k nahození to nesvádělo. Nadjezí zamrzlá, v proudech tuny plující tříště.
Ale místy se krajina dík námraze tvářila i celkem fotogenicky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:53® osprey
Flip: Jestli myslíš ten propan, tak my ho neplatíme. My platíme za odběr tepla v pravidelných měsíčních splátkách. Když se nám zdá, že je toho v nádrži málo, zavoláme a firma doleje.
Levné to není, ale v říjnu zatopíš, naprogramuješ a v dubnu to vypneš. Takové fóry jako že kotel začne topit půl hodiny před tím, než se rodina probudí, to je dost příjemná věc.
A za komfort se platí. To je stejné jako s HM osmdesátkou.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:49® osprey
Sander> Tak si ho šetři, v pondělí odřu Golfa s Lkem na střeše, to bude, myslím, stačit

Z ježdění strach nemám, ale než si zvyknu na ten blbý výhled…
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:47® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
Sander> Nezdá se to, ale ta špice je mimořádně tenká, v obchodě už nic rozumného neměli a uříznout a převázat se to dá vždycky. Jediná drahá věc na tom prutu budou očka. Blank mě stál 39 Kč.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:43® osprey
Sander> Hlavně nejezdi teď – je to v Táboře.
Apropo – ty nemáš rád své auto?

- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:41® osprey
Flip> Já potřebuju vypálit dříví, co je doma. Až se finančně oklepem z nákupu vozidla, vystřihnem ještě tu kůlnu vzadu na dvoře – kola musí opustit garáž a musí někde bydlet.
Takže pálíme vesele. Ostatně to hlavní, co nás hřeje, je kapalný propan. Dovezli nám minulý týden a dva roky se nemusíme o topení moc starat.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:36® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
sethy> Nahoře je napsáno „Autor alba“, takže to není tak nesmyslné. Vzhledem k tomu, že mnozí mají naprosto bezpohlavní přezdívky (napadá mě třeba rgb23 – nic proti němu) a leckdo nemá fotku, asi by byl problém nutit systém, aby rozlišoval pohlaví návštěvníků.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:33® osprey
- Diskuze: Feeder
Kubajs> Mám Shiman dost a nelituju, ale klidně bych chytal i se spoustou jiných prutů.
Teď jsem zaujat Daiwou a velmi podceňovaný je v internetových diskuzích Sportex (páč je dahý a lepší spíš na větší ryby).
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:31® osprey
Flip> Kdeže. K vám si vezmu ještě jeden blank (jestli se tomu tak dá říkat) a postavíme pěkný. Tenhle bude zítra akceschopný – hecht se Sanderem možná vyrazí na dírky a tohle musí být připravené do akce.
Trefil jsem na špičku, která má akurátní parametry – dost jemná i dole silná, myslím, že to bude fajn.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:27® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
Pánové, nevím s čím chytáte na těch dírách, ale já si byl konečně koupit proutek, aby mi ho David nemusel pořád půjčovat. Dopadlo to přesně jak jsem čekal. Jediné, co bych mohl mít – Cherrywood od Berkley je v setu se spoustou krámů, zbytek je použitelný tak se splávkem. Po spoustě hledání, nadávání a kroucení hlavou jsem si nakonec dovezl toto.
Teď už jsou očka provizorně nalepená, to mrňavé jsem nakonec nahradil proporčně přiměřenějším, které jsem doma vyhrabal. Vypadá to dobře. Zítra to vyvážu a vyrobím rukojeť.

- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 21:15® osprey
Flip: Šmejd Osprejů dorazil.
Dnes měl sanitární den. Dvě ordinace, návštěva autoškoly, návštěva pepy-č, nákup vybavení pro lov na dírky. K tomu nějaká práce pro blaho obce.
Zastavil bych se u toho dírkování – to, co prodávají jako pruty na dírky, to je výsměch národu a rybářské obci. Zkousl bych Cherrywood, ale k tomu je podezřelý naviják a pixly s nějakým zeleným svinstvem a tak jsem si nakonce koupil prut takhle (to mrňavé očko jsem nakonec nahradil – něco jsem našel doma):
Tento příspěvek byl editován 7.1.2010 21:31:23 uživatelem osprey.
- Středa 6. ledna 2010 ve 22:07® osprey
PetrC> Čas je fakt mrcha. Můj jerk je v malovací fázi. Je to duhák, každý den dělám jednu tečku…
- Středa 6. ledna 2010 ve 21:33® osprey
sethy> Mám pocit, že jsem točil tím druhým, levnějším. Nebo velmi blízkým typem. Celkem dobré. Mačknutím toho čudlu nahoře to namotá asi 15 cm vlasce. Zajímavé, leč neumím to ocenit.
- Středa 6. ledna 2010 ve 21:31® osprey
PetrC> Já tam chodím pokecat a vždycky musím Martinovi udělat nějakou útratu. Ten jeho krámek není žádnej Raven a musí být z něčeho živ.
Kupovat zubařský drát, rovnat to a barvit na černo jsem línej.
- Středa 6. ledna 2010 ve 21:17® osprey
troutkiller> On má jerkovací dráty? Tak to ho o nějaké oberu (on mě zas o peníze, ale tak to holt chodí…). Je to dobré tam, kde se ti to často motá trojháky do lanka. Já to zatím řešil hodně tuhými lanky.
- Středa 6. ledna 2010 ve 21:10® osprey
troutkiller> Musíš vzít tu Daiwu – ty se tě držej. A pak to chce pořádný jerky. Slider je fajn, ale je to jen skromný začátek.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 21:10:35 uživatelem osprey.