Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 23. prosince 2009 v 16:56® osprey
osprey

Prutos: Neorodovat za mě – já si to vyberu jinde a jindy. :-)

Středa 23. prosince 2009 v 16:43® osprey
osprey

Flip: Největší dárek dostanu já – půjdu se dospat:-)

Středa 23. prosince 2009 v 0:31® osprey
osprey

Flip> Ten bude mít radost. Možná už si myslel, že se tě konečně zbavil:-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 22:33® osprey
osprey

Libor> Toto je v zásadě náplní devítiletého vzdělávacího procesu:-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 22:00® osprey
osprey

Flip> Když to bude za rozumnou cenu, tak jdu do toho. Jenom počkám, co uvidím na výstavě v Praze.

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:38® osprey
osprey

Flip> Petře, nemá se příští rok objevit v sérii Guide nějaký výkonnější prut použitelný na sumáry (a taky abych se nemusel bát, že ho zlomím o poličku):-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:30® osprey
osprey

Flip> Uvidíme, jak si povedeš. Každopádně teď s řádem trošku pracuju a opravdu je to místy na toho právníka.

A ještě k předchozímu – úseky pouze pro vláčkaře netřeba vytyčovat – to jsou ty, kde se pro větve muškař nevejde.

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:22® osprey
osprey

Flip> Vysoký to cíl.

Každý, kdo se někam vydrápe, si potřebuje udělat pomník. A tak se dělají věci pro věci a okecává se neokecatelné.

Osobně jsem pro řešení – moucha i přívlač až do listopadu, jednohák BL oboje, úseky jen pro muškaře a hájené úseky v místech, kde se koncentrují ryby v době výtěru.

Moucha je s muškařskou šňůrou, prutem a navijákem.

Cokoli jiného moucha není.

Tento příspěvek byl editován 22.12.2009 21:27:59 uživatelem osprey.
Úterý 22. prosince 2009 ve 21:16® osprey
osprey

Libor> No, tady je to šok.

Já taky mladíka nevyhodil, jen jsem mu vysvětlil, že bych od něj očekával místo výkřiků že tmy souvislý projev.

Fakt je, že pro velkou část dnešní mládeže je to totéž, jako kdybych ho vyhodil. :-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:04® osprey
osprey

Flip> Je zvláštní, že se i ty nejprimitivnější věci musí v téhle zemi dělat po kouskách.

Každopádně blahopřeju k malému soukromému vítězství.

Jižan: Ony jsou ty srandičky potřeba. :-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 20:53® osprey
osprey

Flip> To je ale jakoby se to proti němu věechno spiklo. Tuhle twister, teďka ludra na vláčáku…

On si to kolečko a flyklacek ještě bude muset koupit.:-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 20:51® osprey
osprey

jižan> Já vím:-)

Ale stejně – jeden je strašně málo. O tom se nedá ani žertovat – jsi kus chlapa, to bys sotva olízl:-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 20:48® osprey
osprey

džigit> Tam je to daleko a chachaři by ho vypiskali:-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 20:47® osprey
osprey

Flip> Má Kepr právníka? :-))

Úterý 22. prosince 2009 ve 20:41® osprey
osprey

džigit> Klid – už je po všem.

Prosíme naše pravidelné návštěvníky, aby se neznepokojovali, dali si klidněpivo a dál nerušeně sledovali poklidně plynoucí dění na těchto stránkách:-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 20:39® osprey
osprey

jižan> Já teda nevím, z výlovu občas přitáhnu nějakého candátka a většinou už má dost a skončí na pánvi s jinými rybami.

Ale ty bys vážně jedl candáta 30 cm chyceného na prut?

JEDNOHO?

Úterý 22. prosince 2009 ve 20:31® osprey
osprey

Flip> Pocit morálního vítězství taky není k zahození.

Tak on nám to kolega Scanix vláčel? :-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 20:24® osprey
osprey

Flip> Když to čtu, myslím, že bys měl toho týpka rovnou utopit.

Celá ta věc totiž vyznívá v tom smyslu, že člověk tak dalece vláčí, jak moc má dobrýho právníka…

Úterý 22. prosince 2009 v 19:15® osprey
osprey

jižan> V tom máš pravdu. Ze mě mluví jen nedostatek času. A pak – opravdu nemám rád ten přístup, kdy se hodí do vody ryba a čeká se, jestli ji něco sežere.

Je to holt těžký. Na rybu 120+ bych do živé asi šel, ale nechat malého kluka rovnou dřepnout ke kačeně mi přide jako blbost.

Měl by chytat se splávkem a lehčí položenou, učit se hladat ryby, zdolávat, zacházet s nimi apod.

Navíc jak napsal, že se nechce nic učit, jen chce napíchnout plotici… :-)

Úterý 22. prosince 2009 v 18:41® osprey
osprey

malej.uzasnak> Mimochodem – donedávna se do patnácti na živou nesmělo. A bylo to dobře.