Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "jiris"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele jiris, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 16. června 2008 v 17:24® jiris
jiris

HaD / a co to bylo za revir, nejakej znamej nebo novej? ;-)

Pondělí 16. června 2008 ve 14:49® jiris
jiris

skwor – jo jenze ja uz byl na ceste, a ted cekam az auto opravi v servisu. Mensi zavada na motoru. Vecer si toho slizouna vyndam, citim to v kostech.

Pondělí 16. června 2008 ve 13:59® jiris
jiris

Ja zatim ani nesmočil :-))

Pondělí 16. června 2008 v 9:57® jiris
jiris

Pekna zahajena, auto v servisu.........:-( ale snad si to večer vynahradim…

Pondělí 16. června 2008 v 6:27® jiris
jiris

Tak jsme se vyspinkali a jdeme na to........

Pátek 13. června 2008 v 19:16® jiris
jiris

Robur / a ja jsem snad nekonstatoval? :-) Jo určitě na web prasknu kam pujdu na zahajenou, nejsem Robur :-)) )

Pátek 13. června 2008 v 16:47® jiris
jiris

Robur / chces vedet hned co chytnes 16 tyho? Reknu Ti to, at nejsi nervozni.

Pátek 13. června 2008 v 11:58® jiris
jiris

cormaxx – to si je dej radeji do sačku rovny, ohla guma neni good.

Neděle 1. června 2008 ve 23:28® jiris
jiris

Presne tak, nekdo radeji nosi ocasek nahoru nekdo dolu, aby se mu nezachytaval :-)

Neděle 1. června 2008 ve 22:55® jiris
jiris

HaD – zalezi jak mas sirokej oblouček hačku. Pokud ne moc, tak napichovani ocasku nehrozi at to mas napichnuty kde chces.

Jestli se mi to stane 2 krat za 5 hodinovou vychazku, tak je to hodne, u twistrovani resim uplne jine problemy nez napichovani ocasku na haček, napr. to sjizdeni gumy s hačku (pokud nema nalitek), ale tomu se da taky predejit.

Neděle 1. června 2008 ve 22:46® jiris
jiris

HaD – tim prispevekem jsem myslel, to ze na uspesnost nema ani nejmensi vliv (zda nahoru dolu z boku, ikdyz u banja … ale o tomto otazka neni), je to uplne sumak. Pstruzi zoubky gumu rychle dorvou, tak je to jedno jak to tam napichnuty, hlavne ze to nesjizdi.

Ikdyz 2 palcove power baity jsou celkem tuzsi, tak ten ocasek nahoru lip maka, jak uz tady kdosi psal, tlači na nej vic proud nez smerem dolu. Ale stejne zjistuju, ze ryby zerou uplne vsechno. V proudne vode slape temer vsechno v nadjezi uz je to jiny. Napichovani ocasku na hacek se da eliminovat jak si psal (jiny smer nez je hacek, ale i typem hacku)…

Neděle 1. června 2008 ve 22:28® jiris
jiris

Twistr napichuji ocaskem nahoru, az je twistr rozkousanej, tak dolů a až je hodně moc rozkousanej, tak kdekoliv z boku. Na funkci to vliv nemá.

Pátek 30. května 2008 ve 21:10® jiris
jiris

Trout Boy / neboj, mi z tebe RYBARE udelame, musis jen vydrzet, casem to pochopis.

Petas / kdybych se za to stydel, tak to nedelam :-)

Tomash / zacni posilovat hubenoure :-D

Čtvrtek 29. května 2008 v 15:33® jiris
jiris

Tomash – ja taky ne :-)

Čtvrtek 29. května 2008 v 15:09® jiris
jiris

Od zahajene, kdykoliv budes chtit. Dame jim za usi, citim to v kostech.

Čtvrtek 29. května 2008 ve 14:39® jiris
jiris

Tomash – ty a bat?, takovej 2 metrovej a metračkovej chlapik a strach :-)

Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:26® jiris
jiris

Tomash – nechces jit po zahajene na sumiky, vezmu Te rad na ryby, ale na zpet pujdu „jen“ sam :-)

Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:22® jiris
jiris

dam – podberak taky nosim malo, defakto jen, kdyz jdu masit nebo fotit :-) Na velke rece se s nim nerad taham. Vcera jsem chytil jednoho potoka co jsem chytil letos v dubnu, asi o 700 m vyse, prekonal hodne zajimavych tuni a ukončil to v takovym nezajimavym miste, ktery by pro nej bylo asi konečnou…

Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:20® jiris
jiris

Tomash / ty jsi ma.or :-D

Čtvrtek 29. května 2008 ve 12:51® jiris
jiris

dam – s tim bych az tak nesouhlasil, poradnej potok je po boji unavenej, tak pouzivam podberak mimo jine jako podlozku, vezirek, rozplavavadlo atd. Stoji treba 3 min a rozdychava to nez odplave. Nemam na mysli 20–30 cm rybky co zmizi jak para nad hrncem.