Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "jiris"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) jiris. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:15® jiris
jiris
Diskuze: Muškaření

Bosanac – ahoj, o vlacce mi ani nemluv ja blazen chodim jen vlacet. Posledni tri mesice jsem nevidel mouchu. Dneska jsem si hral s hmyz-koleckama :-)

Neděle 5. listopadu 2006 v 19:59® jiris
jiris

milano1 – zajimave, jakej mas pomer vytahnutych ku spadenym? Zasekavas je vubec?Tento příspěvek byl 5.11.2006 v 19:00 editován administrátorem ji­ris

Neděle 5. listopadu 2006 v 19:57® jiris
jiris

Prutos – se mi zda, te ti taky dam vystrahu..... :-)

Neděle 5. listopadu 2006 v 19:09® jiris
jiris

Kazan – jaky to jsou hačky :-)

Neděle 5. listopadu 2006 v 16:36® jiris
jiris

BoBo – nebyl jsem u toho, ale za pokus to stalo ne :-D

Neděle 5. listopadu 2006 v 16:25® jiris
jiris

Bobo – ani jednoho, nerad beru malym detem pruty :-))

Neděle 5. listopadu 2006 v 16:21® jiris
jiris

Bobo – a zapomen, ze na pristim srazu Ti pujčim fýdra a naučím Tě na něj chytat, hehe :-))

Neděle 5. listopadu 2006 v 16:17® jiris
jiris

rarach – bingo :-) 0

Neděle 5. listopadu 2006 ve 14:47® jiris
jiris

Bobo – a mimochodem, misto klaboseni na internetu, bez radej chytnout PRVNIHO candosa :-)) )

Neděle 5. listopadu 2006 ve 14:42® jiris
jiris

bobo :-D na vsechny tvoje otazky znam odpoved, zajima mne jen delka :-)) )

Neděle 5. listopadu 2006 ve 13:56® jiris
jiris

Dedek – kolik jste chytili nejvetsiho?

Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:49® jiris
jiris

milano1 – na co ty zubace chytas, ze ti padaji?

Pátek 3. listopadu 2006 v 19:08® jiris
jiris

pif – pristi vikend ho mas!! Libor – diky, taky sem z toho byl jelen :-)

Pátek 3. listopadu 2006 v 19:03® jiris
jiris

regulus – co to bude stat? dej mi pls na icq autorizaci.

Pátek 3. listopadu 2006 v 19:02® jiris
jiris

pif – nealko kadlatkovou beru :-)) ) Kámoš dnes pálil z 1000 litru maču, jen čisty švestky :-)

Pátek 3. listopadu 2006 v 18:48® jiris
jiris

Alivio – Hranostaje u Vás nemáte co :-D Taky bys chtěl… :-)) )

Pátek 3. listopadu 2006 v 18:18® jiris
jiris
Diskuze: Z lovu | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač

Tato vycházka by spíše patřila do „Věřte něvěřte“ či „Neváhej a toč“ :-)) )

Takže popořádku – rybajda to byla celkem normální, uloveno tak ± 30 ks okouna a 10 ks štik(ček).

EPIZODA I - větší štiky na mé nástrahy nereagovali až na jednu, na zdolávaného okouna :-)) Po této nástraze šli jako divé. První štika, která mi po zmítajícím okounovi vyjela mne překvapila natolik, že jsem si to chtěl cvaknout na foťák. Foťák byl připraven. Pár fotek hrozné kvality, tak jsem si upravil nastavení foťáku a ponechal okouna nadále ve vodě, kde ho štika během focení pustila, chtěl jsem kvalitnější foto, ale to bylo okounovi i mé nástraze osudné, štika si okouna dobrala trochu jinak (ne jako předtím, kdy se mu vozila na ocásku) a ušmikla mi nástrahu i s dravčíkem :-(( Pak jsem se ji pokoušel zlákat na větší gumy, ale už nepřišla.

EPIZODA II – poté co jsem se nadále věnoval rybkám , pořád mi něco „šustilo“ za zády. Hle najednou to bylo necelých 5 metrů vedle mě a dívalo se to na mého woblera, který plaval na hladině. Rozběhlo se to až na místo kde břeh lomí hladinu a už to skákalo do vody a mašírovalo pro wobler. Chtěl jsem si tu neuvěřitelnou podívanou vyfotit, tak jsem rychle zapínal foťák, bohužel jsem to nestihnul. Byl to HRANOSTAJ, který mi aportoval wobler až na břeh, kde se mě leknul a wobler upustil. Bohudík si nástrahu nezapíchnul do tlamy, nedokážu si představit jak bych mu to operoval :-) Pak jsem si připravil foťák a pokoušel jsem se o foto, ale nic se nekonal byl ostražitý vždy se jen rozběhnul, ale před skokem do vody se zastavil.

EPIZODA III – další štika mi vyjela po zdolávaném okounovi, vždy mi ho sebrala a po chvíli pustila, po chvíli sem ji měl přimo pod nohama, ne a ne okouna sebrat, jakmile okoun rozčeřil hladinu, štika do něj zaútočila. A bylo to, na prvním trojháčku okoun, na druhém štika. Fotky taky nejsou nic moc, protože se mi štika po chvíli zdolávání vypnula :-D

Fotky nejsou, ale zážitky zůstavají :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9759.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9760.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 3. listopadu 2006 v 17:56® jiris
    jiris

Sander – v poho.

Pátek 20. října 2006 ve 20:46® jiris
    jiris

Buko – pekny jen nevim jak docílíš toho, aby se mušky vznášely :-)) Tento příspěvek byl 20.10.2006 ve 20:46 editován administrátorem ji­ris

Neděle 15. října 2006 v 18:55® jiris
    jiris

doktor – jedes na tu Oravu?