Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele dam, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 22. září 2014 v 11:43® dam
dam

David H.> kolik se chytalo ryb, když to bylo tak těsné? Bylo mi dobře u toho zlatapivo

Pátek 19. září 2014 v 10:57® dam
dam

skwor> jenže tím, že to okoveš, tak většinou nasadíš těžší trojháky a vyvážení je úplně jinde…u potápek to celkem nevadí, ale u plouvoucích to bývá konečná

Pátek 19. září 2014 v 10:55® dam
dam

troutkiller> souhlas:-)

Čtvrtek 18. září 2014 v 19:26® dam
dam

troutkiller> hele, já taky nasadím Rapalu, ale když vyměním kroužky a háky, tak jsem pomalu na ceně Illexu a jiných…navíc jsem v poslední době viděl tolik ulomených lopatek, že se mi to až nezdá, někde dělají soudruzi chybu…Z Rapaly už jen Countdown v potápivé verzi a v barvě potočáka, to je nepřekonatelný, ale měním hned háky…Každýmu sedí něco jiného…vloni jsem měl s sebou u šikmookých 4ks Salma Minnow a chodil jen jeden :-(( , navíc potápivý a moc se nepotápěl…takže asi je to kus od kusu:-))

Čtvrtek 4. září 2014 v 17:49® dam
dam

David H.> Dave, vypadá perfektně…já si určitě dávat dva twistery nebudu…takové věci už dvacet let nedělám:-D :-D :-D

Úterý 2. září 2014 ve 20:49® dam
dam

troutkiller> tímto moje investice konci:-)

Úterý 2. září 2014 ve 20:48® dam
dam

David H.> hned jak bude lip:-)

Úterý 2. září 2014 ve 20:10® dam
dam

troutkiller> je to fakt luxus, když pak vezmu do ruky jiný, třeba stary airity, tak je to jak s reexikem:-))

Úterý 2. září 2014 v 9:27® dam
dam

troutkiller> naprosto správně…srovnávat to nelze…každý fachčí jinak:-D

Pátek 1. srpna 2014 ve 22:02® dam
dam

Scanix> už jsem byl párkrát, ale je to takový divný…voda strašně lítá nahoru dolů, prakticky nevidím zalovit…lidi už i tam, kde jsem nikdy nepotkal živáčka…Pořád mám dva pruty, jeden hrubý a jeden střed…jdou aspoň pěkní jelci a sem tam bolen a parma

Pátek 1. srpna 2014 ve 14:26® dam
dam

troutkiller> neboj, on dojde…já momentálně nemám kam jít házet, všechno kalný…a Stellička vrní v autě9-)

Pátek 1. srpna 2014 ve 12:38® dam
dam

troutkiller> to je jedinej, co je furt na rybách :-)

Pátek 1. srpna 2014 v 6:59® dam
dam

troutkiller> :-)) ), tady už je hotovo…

Pondělí 14. července 2014 ve 14:07® dam
dam

David H.> zřejmě slušněj oddíl…:-) gratuluji klukůmpivo

Středa 18. června 2014 ve 12:03® dam
dam

skwor> bez lanka to je nesmysl…přes peníze to nemá smysl řešit, to pak člověk nemyslí na ryby…lanek je spousta, materiálu taky…volfram je dost o ničem, štika to s klidem urazí…:-)

Pátek 13. června 2014 v 10:06® dam
dam

Nils Master> osobně jsem od vesty už asi nadobro upustil…prakticky každou vycházku odchytám maximálně s pěti nástrahami, spíš se dvěmi…je to zbytečný tahat…a přemýšlet o tom, zda neberou, protože mám to pravé doma, je nesmysl…:-)

Čtvrtek 5. června 2014 ve 14:27® dam
dam

sethy> a co moje šplouchadla???9-)

Čtvrtek 8. května 2014 v 9:28® dam
dam

CodHunter> je potřeba trochu hledat…

http://www.chytej.cz/…/belly-boat/

Úterý 29. dubna 2014 ve 21:43® dam
dam

David H.> ten si taky pořad jen vymysli

Úterý 29. dubna 2014 ve 21:42® dam
dam