Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele dam, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 22. ledna 2014 ve 22:09® dam
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> ale no tak
- Středa 22. ledna 2014 ve 22:08® dam
BigMike> podle mě to vydrží
- Středa 22. ledna 2014 ve 21:06® dam
skwor> mě taky a Certate také…ale kurňa, to bych musel začít tisknout
- Středa 22. ledna 2014 v 19:50® dam
skwor> vyběhla ta nova SW, tuhle jsem viděl až dnes…cena bude asi libová, i když třeba se budou chtít přiblížit některým Daiwám a slezou…
- Středa 22. ledna 2014 v 19:09® dam
http://havelritter.de/…/2014/01/22/
Pánové, co říkáte na novinku od Shimana?
- Pondělí 20. ledna 2014 v 19:03® dam
koukám, že každý vnímá kvalitu a kvantitu jinak…se nedivím, že v obchodech nemají kšefty
- Pondělí 20. ledna 2014 v 15:18® dam
skwor> ty se držíš pořád stejnýho směru…
- Neděle 19. ledna 2014 ve 21:08® dam
dral> u mě spokojenost
- Neděle 19. ledna 2014 ve 20:13® dam
dral> osobně chytám oba výrobky a v oblibě mám smáčky Gunki…ovšem každý výrobek má něco, co druhý ne…je dobré zkoušet i přes umrtnost nástrah na rybích zubech…pokud ti nevadí spadené ryby, tak zůstaň u svého
- Neděle 19. ledna 2014 v 19:57® dam
dral> srovnáváš nesrovnatelné…každý používá jiný materiál k výrobě, tudíž s každým se chytá trochu jinak…Berkley je sice tužší, ale zase je to daň zavíce planých záběrů…myslím menších ryb, jako je pstruh, okoun a tloušť…podle mě umrtnost velkých nástrah je podobná, pokud to vezme štika do tlamy, tak se rozerve každá nástraha…nástrahový smáčci můžeš tahat i pomaleji, jejich pohyb je vyvážený…s Berkley musíš být více agresivní, prakticky se ve vodě skoro ani nehnou
- Pátek 17. ledna 2014 ve 13:22® dam
David H.> ale houby, ty jsi duchovní otec
Už se těším, jak s nimi provětrám rybám ploutvičky
- Pátek 17. ledna 2014 v 9:30® dam
David H.> Dejve, myslím si, že se to fakt povedlo a to vše okolo stálo za to…začínáš být dobrej
- Neděle 12. ledna 2014 ve 13:36® dam
jepice> nemám…už nevědí co by kopírovali
- Neděle 12. ledna 2014 ve 13:05® dam
troutkiller> tak na co myslíš?
- Neděle 12. ledna 2014 v 10:02® dam
skwor> jj, je potřeba zvednout trochu mysl a zájem…
- Sobota 11. ledna 2014 v 16:57® dam
Scanix> tak nějaký pátek se vláčím kolem vody
- Sobota 11. ledna 2014 v 16:19® dam
jepice> Damáci byli moje první kloudné navijáky, hned jak se objevili na trhu…hned po roenech a stabilech…
krásná doba to byla, a těch pstruhů v řece
- Sobota 11. ledna 2014 v 16:17® dam
skwor> v pohodě
každý má i jiné možnosti a já je respektuju…proto nerad někomu něco vnucuji, protože se dá udělat spousta muziky i s levnějšími věcmi…rád vzpomínám na Sirio…to dostalo zabrat, ale jeho životnost byla samozřejmě omezená…
Podle mě by měl každý chytat s tím, co mu přináší radost a neřešit značky a ceny
- Sobota 11. ledna 2014 v 11:25® dam
jepice> jasně, každý máme svůj vývoj…stejně jako technika…dneska už je vše o dost jinde…ale tenkrát byl navi za 1500 možná lepší než dnes za tu samou cenu…
Ještě k tomu Zauberu, chytal jsem s ním spoustu času a koupil si tenkrát nový do Mongolska, šlapal krásně, ale druhý den po vláčení rotaček velikosti 3–5 šel do kytek a regulérně se začal kousat…rozdělal jsem ho a nenašel nic, co by viditelně drhlo, prostě není na tu zátěž stavěný…nechal jsem si ho tedy jen na menší woby a dochytal to s ním…naštěstí jsem měl tenkrát sebou Infinity Q Zaion…to je proste jiný materiál…už má za sebou kromě vůáčení celý roky i 4 Mongolska a jede prostě pořád stejně…a jsem prase, bez údržby…takže závěr je jasný, nemá smysl na některých věcech šetřit, neboť se to fakt nevyplatí
- Sobota 11. ledna 2014 v 11:17® dam
BigMike> to jsi asi fakt smolař…
já se k navi nechovám zrovna ideálně, pořád se někde válí v taškách, v kufru atd, položím je kdekoliv
jen je snad nesnažím zbytečně koupat…beru navi opravdu podle účelu a jak psal Sethák, v závěru jsem snad i ušetřil… Navijáky, které už mám 4–5 let a šlapou pořád krásně, se mi asi fakt zaplatily…viz Stella, Infinity Q Zaion, Penn Atlantis, Branzino a Exist hyper custom, Luvias, Revo neos, Airity …vždy jsem je koupil za dobrou cenu a kupoval jsem je vždy pro konkrétní účel a ten plní na 100%…prostě naviják má své parametry a kdo si myslí, že je na úplně vše, tak je vedle…