Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele dam, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 9. února 2013 ve 22:27® dam
dam

JarinX> já jsem na Norstreamy trochu zanevřel, ale z jiného důvodu…spousta lidí ho má a chytá a je spokojených…tak neboj, bude sloužit:-)

Sobota 9. února 2013 ve 22:21® dam
dam

JarinX> tak to pak bude ten Norstream lepší…

Sobota 9. února 2013 ve 22:02® dam
dam

JarinX> to je docela těžký, asi na to jdeš podle ceny? Na co to přímo bude? Ten Norstream je prut s jemnější špičkou a je ostřejší než Privilege, ten je víc měkčí…

Sobota 9. února 2013 ve 21:53® dam
dam

sethy> v klidečku a s tou brigádou ještě vydrž, je to stále v jednání, zájem je, ale ještě se nevyjádřil jeden ze stálých pomocníků

Sobota 9. února 2013 ve 21:52® dam
dam

Scanix> jasně, máš pravdu, proč se pídit po starším…navíc cena je velmi podobná…mě hodně zajímá, víc než koupě nového objektivu, nebo pouzdra na jiný foťák

Sobota 9. února 2013 ve 21:27® dam
dam

Scanix> takže jdeš rovnou do toho novějšího…no budu čekat recenzi:-)

Sobota 9. února 2013 ve 21:21® dam
dam

Scanix> to já taky šetřím na foťák…mimochodem, co ten Olympus?

Sobota 9. února 2013 ve 21:19® dam
dam

sethy> no dobrá, tak já přimažu krajíc navíc:-)

Sobota 9. února 2013 ve 21:03® dam
dam

sethy> tak to je fajn, budeš mě nosit cajk?

Sobota 9. února 2013 ve 20:55® dam
dam

sethy> no tak proč vůbec chodíš k vodě???9-)

Sobota 9. února 2013 ve 20:38® dam
dam

troutkiller> no prostě funguje:-) ale dlouho mi trvalo, než jsem Chubby začal vůbec věřit…ale pro mě nej je vairon:-)

Sobota 9. února 2013 v 19:44® dam
dam

sethy> tak jestli taky kvůli tomu náhodou nemáš tolik zero?:-))

Sobota 9. února 2013 v 19:43® dam
dam

troutkiller> neboj, už je otestovaný:-)

Sobota 9. února 2013 ve 14:47® dam
dam

skwor> pak bodoval Flat, ale moc jsem toho vloni nefotil, hodně jsem chodil vodou…

foto/diskuze/privlac/2013/th-img95849.jpgfoto/diskuze/privlac/2013/th-img95850.jpg
Sobota 9. února 2013 ve 14:38® dam
dam

skwor> tak určitě to není potřeba…já většinou chodím na tlouště na menší řeky, takže tam nejde vláčet moc velké woblery, protože bych to spíš rozplašil…ale když jdu na Labe, tak mám ideál v 5–8cm, vloni jsem ale měl za favorita obyčejné chubby a nestačil jsem se divit, dokonce byl velmi úspěšný i na parmy, ovšem málokterou jsem zastavil:-))

Sobota 9. února 2013 ve 14:26® dam
dam

skwor> Tak základ je chodit na vodu, kde velcí tloušti jsou:-)) ) Kenarty chodí pěkně…mám je docela ochytané, nejraději mám barvu potočáka…

Sobota 9. února 2013 ve 14:00® dam
dam

Scanix> a proč jen na gumy?

Sobota 9. února 2013 ve 13:41® dam
dam

Scanix> no myslím si, že budeš mile překvapený a taky možná pobavíš pár lidí na břehu, až uvidí, jak tě něco táhne proudem:-))

Sobota 9. února 2013 ve 13:34® dam
dam

skwor> tak jak píše Trout, to je nástraha hlavně na pstruhy a tlouště…k správné fci je nutný správný proutek a dost rozhodující je i síla vlasce…ale ber to ode mě tak, že je mám opravdu vychytané, ale i tak je nikomu nevnucuji, protože je to opravdu o důvěře a i za relativně málo peněz může být hodně muziky:-)

Sobota 9. února 2013 ve 13:31® dam
dam

troutkiller> na výstavě jsem se ale musel shodnout s lidmi, kteří tvrdí, že ty kuličky opravdu někdy nefundují, předělají na klasiku a okamžitě jiný level:-)