Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele dam, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 8. února 2013 ve 21:46® dam
dam

Scanix> tak to je přesně ono…ten obzor musí být trochu širší a univerzální nástraha podle mě nemůže existovat…ale neskutečně se těším, až vlezu na boat a prohodím to z vody

Pátek 8. února 2013 ve 21:36® dam
dam

Scanix> Illex není wobler, který nahodíš a jedeš…:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:32® dam
dam

Scanix> jsem rád, že jsme to v Praze probrali, zase jsem měl o čem uvažovat a vlastně ještě mám:-) Ideální bude pak porovnat to ve dvou na vodě…tak se to i zrychlí

Pátek 8. února 2013 ve 21:30® dam
dam

skwor> problém Illexu je jeden, a teď se neuraž, musí se pochopit a přizpůsobit se jemu:-)) nějaký pátek mě to stálo a jsem přesvědčený, že jeho práci moc rybářů ještě nepochopilo, naštěstí:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:21® dam
dam

skwor> neříkej mi, že když budeš lovit v místech plných vázek, že radši nevyměníš, za případně levnější ztrátu?:-) Já chytám Salma velmi rád, ale vím, že je použiju jen někde, protože ne všude sedí, ale to platí i pro jiné značky…nicméně proto bych nezatracoval žádnou značku, tedy kdomě nějakých srandiček, které nechodí vůbec… Od Salma mám nejraději White fishe a minnow…ale vyrazím s kamarádem, který miluje X.rapy a já nevím proč? Já bych na něj nic nechytil a on chytá. Věří mu, já ne, a to je to nejdůležitější u všech nástrah:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:12® dam
dam

skwor> nesedí ti, protože se soustředíš hlavně na cenu a bojíš se o utržení…:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:11® dam
dam

troutkiller> návrat ze svahů a jsem celej…ale asi o kilo těžší:-) myslím si, že nemáš úplnou pravdu, zase bych rapalu nezavrhoval. Chytal jsem s ní od malička a přestože jsem nyní hlavně Illexový, tak letos i staré Rapalky dostanou šanci:-)

Sobota 2. února 2013 ve 13:29® dam
dam

sethy> už balím na hory, takže boaty na chvilku vypouštím z hlavy, vínko i slivka nabalena, takže bude fajn:-)

Sobota 2. února 2013 ve 13:28® dam
dam

sethy> no máš se prostě taky co učit:-)

Sobota 2. února 2013 ve 12:26® dam
dam

troutkiller> no právě…ale asi na to člověk musí přijít sám…

Sobota 2. února 2013 v 9:58® dam
dam

Scanix> no uvidím, ono to taky není zadarmo a mám letos dost jiných investic…ale je fakt, že mě to zajímá…nicméně spousta lidí, kteří to chytají mi tvrdí, že na tom nic tak super nevidí:-) Házel jsem tak naposledy techniku někdy v 15-ti a od té doby jen smekáče

Pátek 1. února 2013 ve 22:47® dam
dam

Scanix> no dá se všechno, maximálně se zastavíme u nějaké hráze:-) Pořád stále dumám nad multi, ale nevím jestli se do toho mám pouštět…

Pátek 1. února 2013 ve 22:37® dam
dam

Scanix> to by bylo fajn:-) ale nejdřív něco proboatujeme, ne?:-)

Pátek 1. února 2013 ve 20:30® dam
dam

sethy> lumpe:-D

Pátek 1. února 2013 ve 20:25® dam
dam

Scanix> sorry, byl jsem to já:-) nevěděl jsem, že to je tajné…máš u měpivo pivo

Pondělí 21. ledna 2013 v 10:02® dam
dam

toro> si nemohl dospat?:-) Brácha je prostě brácha… Já jsem testoval kde co, ale prostě jsem se vždy vrátil ke Stroftu a už to asi měnit nebudu…

Středa 9. ledna 2013 v 16:21® dam
dam

toro> heleee, kdy jsi mě viděl s pětinulkou? naposledy jsem razítkoval s tebou…vlastně, ty jsi musel zustat úplně někde jinde:-D

Středa 9. ledna 2013 ve 14:57® dam
dam

toro> no to víš, moc mi to nejde…ale ono se to zlepší, ještě pár kilo nástrah a bude to OK:-D

Středa 9. ledna 2013 ve 14:26® dam
dam

toro> jo tak to bude tím…já nikdy nic neurval9-)

Středa 9. ledna 2013 ve 14:25® dam
dam

troutkiller> tak dej vědět…