Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 29. dubna 2014 ve 21:43® dam
- Diskuze: Přívlač a dravci
David H.> ten si taky pořad jen vymysli
- Úterý 29. dubna 2014 ve 21:42® dam
sethy> tak si to pěkné uzivej
- Úterý 29. dubna 2014 v 19:57® dam
David H.> Dave, myslím si, ze nejen na duhaky… Ja se tesim, ze to pošlu candatum a okounum na DS a stikam ve Švédsku
- Úterý 29. dubna 2014 v 18:09® dam
sethy> tohle je na ty tvoje 50+
- Úterý 29. dubna 2014 v 18:08® dam
sethy> ty woeee, tohle není na malé ryby, to ti je snad jasny
- Neděle 27. dubna 2014 ve 20:41® dam
- Diskuze: Z lovu
Začínám mít sestupnou tendenci v času strávených u vody…ale co se dá dělat…ale i těch pár desítek minut skoro za tmy stálo za to…takhle krásný tečky mě vždycky dostanou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. dubna 2014 ve 22:11® dam
David H.> takže něco jako my dva?
- Čtvrtek 24. dubna 2014 ve 21:27® dam
David H.> jinak Dave moc děkuji, stihnul jsem to chvilku před zavíračkou a nymfy jsou doma…
- Čtvrtek 24. dubna 2014 ve 21:26® dam
David H.> nevěřím tý velikosti, co píší
- Čtvrtek 24. dubna 2014 v 10:15® dam
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Přívlač
Jeden z včerejší rychlé vycházky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 28. dubna 2014 v 18:41
jepice-zruseno: Já se za to neomlouvám. Mám dobrý pocit z toho, že si alespoň občas můžu dopřát k jídlu něco výjimečnýho, neboť mám právo lovit „divoké“ ryby, jako jsou okouni, lipani, štiky, obecňáci a podobně. Samozřejmě je blbost projít každej den kus řeky a odnýst tři ks. Ale když člověk přinese domů duháka, kterej se uplně stejnej prodává v bile za 18 kč, tak mi připadne celý to jeho slavný vypuštění a znovuulovení úplně zbytečný. Možná, že co napíšu je kravina, ale kdyby se duháci nenasazovali a místo toho by byl co 200 metrů jeden potočák, nelákalo by to tolik vyloženejch masařů.
- Neděle 27. dubna 2014 ve 20:44
dam: Myslím si, že není proč se omlouvat za jednoho odneseného pstruha…je to právo každého rybáře a já bych to nikomu nevyčítal…jen občas vidím opravdu šílenosti, tak jsem o tom trochu psal…a duhák a siven je tam od toho, aby zasyčel na pánvi :-)
- Sobota 26. dubna 2014 ve 12:23
jepice-zruseno: Já se přiznám, že jsem už jednoho letos praštil. Myslím si ale, že praštit jednoho pstruha za celej rok není takovej hřích. Měl 39 a putoval domů spolu se sivenem 34. Zatím jsem dohromady narazil jenom na dva siveny, žádnýho duháka a samý potočáky. Ten, co to schytal byl potlučenej, měl uraženou asi 1/3 ocasu. To nepíšu proto, že bych obhajoval že sem ho sežral, ale pro to, že ty rány měl zahojený. Nevím co si pak myslet o „choulostivosti“ potočáků. Možná jim prostě vadí delší zdolávání, delší doba bez vody atp. spíš, než nějaký mechanický poškození. Nebo byl tohle zvláštní případ. Teď po těch deštích počítám, že se ty brojleři pomalu dotanou do MP, takže se situace změní.
- Pátek 25. dubna 2014 v 15:33
HaD: jojo… na to jsou kropenatý brojleři a samozřejmě kapříci… těch je jako smetí
- zobrazit všechny komentáře (21)
- Pondělí 28. dubna 2014 v 18:41
- Úterý 22. dubna 2014 ve 22:19® dam
David H.> tak Dave, je to na poště…tam prostě nikdy nepochopí, že normální člověk prostě v deset dopoledne není doma…strašná instituce
- Pátek 18. dubna 2014 ve 22:22® dam
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Přívlač
Dejve, tak jsem to na hodinu stihnul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 19. dubna 2014 v 10:49
HaD: Neneeee nádhera!
- Sobota 19. dubna 2014 v 10:49
- Čtvrtek 17. dubna 2014 ve 22:05® dam
sethy> jsi mocný
- Pátek 11. dubna 2014 v 19:59® dam
David H.> když ty se jen tak do něčeho nevejdeš
- Pátek 11. dubna 2014 v 10:31® dam
CodHunter> je vidět, že to opět jeden nepochopil, neboť mu je lépe v montérkách…dres má tu výhodu, že je z funkčních materiálů, což si myslím na rybách je dnes docela o pohodlí…a také dres neznamená, že ho musíš mít popsaný reklamou úplně všude…
- Středa 9. dubna 2014 ve 21:30® dam
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> jsem nikde nebyl…co se mi mělo líbit???
- Středa 9. dubna 2014 ve 21:28® dam
CodHunter> myslím si, že je asi tady neseženeš…nikdo se tím moc nezabývá komerčně, spíš si udělá jen pár kousků pro teamovou záležitost
- Úterý 25. března 2014 ve 22:00® dam
David H.> mňau
- Úterý 25. března 2014 ve 20:30® dam
skwor> jedu 7.6., už mám něco připraveného doma, ale hlavní výběr teprve odejde…už to musím zkrámovat co nejdříve, protože bodkovaní se blíží a hlava se pomalu začíná plnit myšlenkami na peřeje
- Úterý 25. března 2014 v 19:54® dam
sethy> začátkem června