Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 11. ledna 2014 v 16:17® dam
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> v pohodě
každý má i jiné možnosti a já je respektuju…proto nerad někomu něco vnucuji, protože se dá udělat spousta muziky i s levnějšími věcmi…rád vzpomínám na Sirio…to dostalo zabrat, ale jeho životnost byla samozřejmě omezená…
Podle mě by měl každý chytat s tím, co mu přináší radost a neřešit značky a ceny
- Sobota 11. ledna 2014 v 11:25® dam
jepice> jasně, každý máme svůj vývoj…stejně jako technika…dneska už je vše o dost jinde…ale tenkrát byl navi za 1500 možná lepší než dnes za tu samou cenu…
Ještě k tomu Zauberu, chytal jsem s ním spoustu času a koupil si tenkrát nový do Mongolska, šlapal krásně, ale druhý den po vláčení rotaček velikosti 3–5 šel do kytek a regulérně se začal kousat…rozdělal jsem ho a nenašel nic, co by viditelně drhlo, prostě není na tu zátěž stavěný…nechal jsem si ho tedy jen na menší woby a dochytal to s ním…naštěstí jsem měl tenkrát sebou Infinity Q Zaion…to je proste jiný materiál…už má za sebou kromě vůáčení celý roky i 4 Mongolska a jede prostě pořád stejně…a jsem prase, bez údržby…takže závěr je jasný, nemá smysl na některých věcech šetřit, neboť se to fakt nevyplatí
- Sobota 11. ledna 2014 v 11:17® dam
BigMike> to jsi asi fakt smolař…
já se k navi nechovám zrovna ideálně, pořád se někde válí v taškách, v kufru atd, položím je kdekoliv
jen je snad nesnažím zbytečně koupat…beru navi opravdu podle účelu a jak psal Sethák, v závěru jsem snad i ušetřil… Navijáky, které už mám 4–5 let a šlapou pořád krásně, se mi asi fakt zaplatily…viz Stella, Infinity Q Zaion, Penn Atlantis, Branzino a Exist hyper custom, Luvias, Revo neos, Airity …vždy jsem je koupil za dobrou cenu a kupoval jsem je vždy pro konkrétní účel a ten plní na 100%…prostě naviják má své parametry a kdo si myslí, že je na úplně vše, tak je vedle…
- Pátek 10. ledna 2014 ve 23:03® dam
BigMike> za posledních asi deset let mě praskla jedna pružinka překlapěče, a to je vše… a to myslím nic nešetřím
- Pátek 10. ledna 2014 ve 22:39® dam
jepice> v životě se mi neprořízla rolnička…ani nikomu ze známých…to byl asi hodně velký šunt…
- Pátek 10. ledna 2014 ve 21:31® dam
jepice> přesně tak, na to bych si navi za pár korun nekoupil…ani tady opěvovaného zaubera…vydržel jeden den a už může jen lehké nástrahy…
- Pátek 10. ledna 2014 v 17:34® dam
skwor> přiznám se, že se čistotou chodu zase tolik netrápím…samozřejmě pokud ho neztěžuje…daleko víc mě zajímá návin, odhoz, kroucení vlasce a brzda…proto jsem tak trochu přestal porovnávat značky, neboť v kategorii do cca 5000 je to skoro na všechno brdo, 80–90% vlastností na pohodu… No a zajímá mě taky hmotnost…u levných je nízká znakem plasťáku, těžky zase nedáš na krátký prut, atd…
Prostě neustále něco zkouším a hledám optimum…
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:42® dam
skwor> ty navijáky jsou v pohodě…
jen fakt trvale nepřetěžovat…
- Středa 1. ledna 2014 ve 20:39® dam
jepice> to jsou železničáři…
- Úterý 31. prosince 2013 v 16:11® dam
Přeji všem vláčkařům hodně štěstí v roce 2014
- Pondělí 30. prosince 2013 ve 20:34® dam
skwor> jj, jak budu něco vědět, tak dám vědět
- Pondělí 30. prosince 2013 v 19:56® dam
skwor> je mi líto, ale neměl jsem ho ještě v rukách…byl na předváděčce, ale za celý víkend ho někdo nedal z ruky…Pandory mám ochytané pěkně…vydrž dva tři týdny, pak podám info
- Pondělí 30. prosince 2013 v 19:49® dam
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní chvilková vláčka v prosluněném odpoledni dopadla na výbornou…sice žádní velcí kousci, ale baštili poctivě. Nejdříve uřadoval popík, a pak už jen gumičky. No a pak naprostá apatie, okouni dojížděli, dokonce i slušní nad 30, ale už bez dokončení…
spletl se i jeden jelčák… Jo a hlavně nikde ani živáčka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. prosince 2013 ve 14:56® dam
David H.> ještě nevím jak to provést…
- Pátek 27. prosince 2013 ve 12:33® dam
swerekk> osobně bych promazal rolničku navijáku…nevím tedy jakým způsobem jsi to navíjel, ale něco se netočilo…občas se mi taky zkroutí po chytání s rotačkami, ale zase se narovná…vyběhni s ním ven a vytáhni ho a namotej znovu
- Úterý 24. prosince 2013 v 15:53® dam
skwor> pokud vím, tak ne…budou pouze v Brně a v Trenčíně…
- Úterý 24. prosince 2013 v 11:44® dam
skwor> ke konci ledna bych ho měl mít už doma…zatím to vypadá, že v Brně bude kompletní sortiment…a mě odvezou
- Pondělí 23. prosince 2013 ve 21:20® dam
skwor> který myslíš?
- Neděle 22. prosince 2013 v 18:17® dam
Segoves> asi už nenajdu odkaz, ale přítel google ti určitě pomůže…
- Neděle 22. prosince 2013 v 18:16® dam
skwor> mam
Lesjon… Chtěl jsem jet do Norska, ale nějak jsme se v termínu neposkladali, tak změna…
HaD: Si piš :)
dam: tak dneska jsme měli mít svůj den, nééé???:-)
HaD: Když víš kde žádat :)))
dam: Měl jsem dnes zažádáno…:-)