Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 22. prosince 2013 v 16:38® dam
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> vydržím, co mi zbývá
- Neděle 22. prosince 2013 v 16:37® dam
skwor> co nejdál od lidí
Švédském jsem vždy jen projížděl a nikdy nenahodil…tak asi už je čas to změnit
- Neděle 22. prosince 2013 ve 14:10® dam
sethy> no dám ti na to ještě nějaký měsíc
v červnu bych je prubnul ve Švédsku
- Neděle 22. prosince 2013 v 11:22® dam
PALIVEC> ještě jedna malá, ale podle ta nejdůležitější věc, zmínil jsi ji taky…pokud člověk není sebekritický, tak nikdy nepříjde na podstatu věci
- Neděle 22. prosince 2013 v 11:19® dam
PALIVEC> Taky jsem se učil od jiných, kluci vážily nástrahy už velmi dávno, nepovažoval jsem to za nutné, až do okamžiku, kdy jsem si začal stavět své a ne všechny pracovaly …a ejhle, stačilo ubrat, změnit těžiště atd a najednou to šlo
Já dobarvuju hlavně rotačky, woblery jen opravdu v nouzi…črvená kolem žaber je opravdu dobrý pomocník…celkově červená je docela dobře přijímána na všech nástrahách…jen v Mongolsku jsem s ní zažil vyložené zklamání…červené nebo oranžové bříško bylo znamením nezájmu…možná to bylo tím, že tam mají ryby břicha bílá
- Neděle 22. prosince 2013 v 10:48® dam
Segoves> Určitě půjde…pokud si s nástrahami rád hraješ, tak je fakt dobrý mít doma mikrováhu…spousta lidí to neřeší, ale stačí opravdu trochu přehledu a hned víš kde můžeš kolik přidat a nebo ubrat…není to strašná investice…mám tuším do 200g a stála kolem 650
- Sobota 21. prosince 2013 ve 21:31® dam
Segoves> taky jsem dřív používal broky, ale často spadnul a navíc jsem chtěl přesnou hmotnost, aby chodil stejně jako bez trojháku…navážil jsem si to na mikrováze a nastříhal si několik drátků o stejné váze…
- Sobota 21. prosince 2013 ve 21:11® dam
Tohle je můj favorit v potápkách na příští sezónu…je i v HW, už jsem s nimi byl v drsným proudu a paráda…
- Sobota 21. prosince 2013 ve 21:04® dam
Segoves> kup si muškařský olověný drátek, utrhneš si hmotnost jakou potřebuješ a lehce to dotvaruješ na wobleru…
- Sobota 21. prosince 2013 ve 21:03® dam
skwor> u nás chytám spíš ty menší velikosti, ale tam je nutné daléko odhodit a hned ho mít v hloubce a dokázat ho na hraně klidiny a proudu otočit a popustit…to popuštění je důležitější než chod vlastní
- Sobota 21. prosince 2013 ve 20:02® dam
Segoves> mám zvyklý nehet
jinak to dělám nožem…léta cviku…Dorado má šíleně mekký trojháky…Salmo je docela OK, Rapala jen u některých…
- Sobota 21. prosince 2013 v 19:14® dam
Segoves> Tak chyba to určitě není…
Přestože mám krabky plné Illexů, tak mám třeba velmi rád Klasika od Dorada…taky v potápce…tam nejraději chytám na střevle a v 7cm…je neskutečně úspěšný…tedy když vyměním trojháčky
- Sobota 21. prosince 2013 v 18:49® dam
Segoves> pro mě je nej 7 a 9 v potočákovi a potápky…potřebuji daleko házet a rychle klesnout do určité hloubky, tak aby po narovnání šňůry mohl hned být v plné polní…agrasivita je relativní, radši si ji dodám sám dle potřeby…
- Sobota 21. prosince 2013 v 18:46® dam
sethy> zdar kámo…už jsi mi udělal vánoční dáreček? popíky?
- Sobota 21. prosince 2013 v 18:30® dam
skwor> Minnow považuji za geniální wobler, mám radši potápivý…myslím si, že každý wobler se musí pochopit a anučit se vodit, kdou pouze hází a tahá může být zklamaný…zajímalo by mě, jak by se vodil, kdyby byl ještě o něco těžší???
- Sobota 21. prosince 2013 v 17:24® dam
skwor> Já mám Salmo rád, chytám ho hodně, hlevně ve větších velikostech…letos jsem na 9cm Minnow odchytal spoustu času v Mongolsku, ale dost mě zarazilo, že ze 4ks chodil pořádně pouze jeden…o ten mě připravil tajmen…ostatní jsem nebyl schopný vyladit…spoustu času jsem odchytal s Illexy a pak s Countdownem 11cm…považuji ho za nejlepší potápku do rychlých a hlubokých vod…
- Sobota 21. prosince 2013 v 17:20® dam
jepice> mě je jedno, kolik prut stojí, sedí mě prut i za litr…a jsem spokojený
- Pátek 20. prosince 2013 ve 22:46® dam
jepice> srovnání to je pěkný, ale sem se nehodí…
Já mám taky korek rád, ale daleko víc jsou pro mě důležitá stavba prutu, akce a očka…zašvihání je věc jedna, ale osazení navi a vlascem je věc druhá…
Ale to je furt ta samá písnička…
- Pátek 20. prosince 2013 ve 22:21® dam
jepice> trochu si se v tom zamotal
- Pátek 20. prosince 2013 ve 22:20® dam
jepice> nestojí 5 korun, jsou taky velký rozdíly v kvalitě a na spoustu účelů je opravdu lepší…
a korek musí být taky pořádný, jinak je za chvilku po něm…ten na prutech do 4–5 litrů nenajdeš