Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 9. února 2013 v 19:44® dam
dam

sethy> tak jestli taky kvůli tomu náhodou nemáš tolik zero?:-))

Sobota 9. února 2013 v 19:43® dam
dam

troutkiller> neboj, už je otestovaný:-)

Sobota 9. února 2013 ve 14:47® dam
dam

skwor> pak bodoval Flat, ale moc jsem toho vloni nefotil, hodně jsem chodil vodou…

foto/diskuze/privlac/2013/th-img95849.jpgfoto/diskuze/privlac/2013/th-img95850.jpg
Sobota 9. února 2013 ve 14:38® dam
dam

skwor> tak určitě to není potřeba…já většinou chodím na tlouště na menší řeky, takže tam nejde vláčet moc velké woblery, protože bych to spíš rozplašil…ale když jdu na Labe, tak mám ideál v 5–8cm, vloni jsem ale měl za favorita obyčejné chubby a nestačil jsem se divit, dokonce byl velmi úspěšný i na parmy, ovšem málokterou jsem zastavil:-))

Sobota 9. února 2013 ve 14:26® dam
dam

skwor> Tak základ je chodit na vodu, kde velcí tloušti jsou:-)) ) Kenarty chodí pěkně…mám je docela ochytané, nejraději mám barvu potočáka…

Sobota 9. února 2013 ve 14:00® dam
dam

Scanix> a proč jen na gumy?

Sobota 9. února 2013 ve 13:41® dam
dam

Scanix> no myslím si, že budeš mile překvapený a taky možná pobavíš pár lidí na břehu, až uvidí, jak tě něco táhne proudem:-))

Sobota 9. února 2013 ve 13:34® dam
dam

skwor> tak jak píše Trout, to je nástraha hlavně na pstruhy a tlouště…k správné fci je nutný správný proutek a dost rozhodující je i síla vlasce…ale ber to ode mě tak, že je mám opravdu vychytané, ale i tak je nikomu nevnucuji, protože je to opravdu o důvěře a i za relativně málo peněz může být hodně muziky:-)

Sobota 9. února 2013 ve 13:31® dam
dam

troutkiller> na výstavě jsem se ale musel shodnout s lidmi, kteří tvrdí, že ty kuličky opravdu někdy nefundují, předělají na klasiku a okamžitě jiný level:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:46® dam
dam

Scanix> tak to je přesně ono…ten obzor musí být trochu širší a univerzální nástraha podle mě nemůže existovat…ale neskutečně se těším, až vlezu na boat a prohodím to z vody

Pátek 8. února 2013 ve 21:36® dam
dam

Scanix> Illex není wobler, který nahodíš a jedeš…:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:32® dam
dam

Scanix> jsem rád, že jsme to v Praze probrali, zase jsem měl o čem uvažovat a vlastně ještě mám:-) Ideální bude pak porovnat to ve dvou na vodě…tak se to i zrychlí

Pátek 8. února 2013 ve 21:30® dam
dam

skwor> problém Illexu je jeden, a teď se neuraž, musí se pochopit a přizpůsobit se jemu:-)) nějaký pátek mě to stálo a jsem přesvědčený, že jeho práci moc rybářů ještě nepochopilo, naštěstí:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:21® dam
dam

skwor> neříkej mi, že když budeš lovit v místech plných vázek, že radši nevyměníš, za případně levnější ztrátu?:-) Já chytám Salma velmi rád, ale vím, že je použiju jen někde, protože ne všude sedí, ale to platí i pro jiné značky…nicméně proto bych nezatracoval žádnou značku, tedy kdomě nějakých srandiček, které nechodí vůbec… Od Salma mám nejraději White fishe a minnow…ale vyrazím s kamarádem, který miluje X.rapy a já nevím proč? Já bych na něj nic nechytil a on chytá. Věří mu, já ne, a to je to nejdůležitější u všech nástrah:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:12® dam
dam

skwor> nesedí ti, protože se soustředíš hlavně na cenu a bojíš se o utržení…:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:11® dam
dam

troutkiller> návrat ze svahů a jsem celej…ale asi o kilo těžší:-) myslím si, že nemáš úplnou pravdu, zase bych rapalu nezavrhoval. Chytal jsem s ní od malička a přestože jsem nyní hlavně Illexový, tak letos i staré Rapalky dostanou šanci:-)

Sobota 2. února 2013 ve 13:29® dam
dam

sethy> už balím na hory, takže boaty na chvilku vypouštím z hlavy, vínko i slivka nabalena, takže bude fajn:-)

Sobota 2. února 2013 ve 13:28® dam
dam

sethy> no máš se prostě taky co učit:-)

Sobota 2. února 2013 ve 12:26® dam
dam

troutkiller> no právě…ale asi na to člověk musí přijít sám…

Sobota 2. února 2013 v 9:58® dam
dam

Scanix> no uvidím, ono to taky není zadarmo a mám letos dost jiných investic…ale je fakt, že mě to zajímá…nicméně spousta lidí, kteří to chytají mi tvrdí, že na tom nic tak super nevidí:-) Házel jsem tak naposledy techniku někdy v 15-ti a od té doby jen smekáče