Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 2. ledna 2013 ve 13:00® dam
dam

Scanix> No přesně tak jsem to myslel. Oni totiž nemizí jen hrouzci, ale i vranky a střevle…podle mě se jí daří výborně, u nás jsou dna plná žrádla, ale po nich je všechno přeorané…podle mě do pstruhovek nepatří…jakmile se začnou potoci a těch pár zbylých lipánků třít, okamžitě to vyžerou… My jsme s kamarády začali vysazovat plůdek PO přímo do revírů, tak uvidíme…

Středa 2. ledna 2013 ve 12:31® dam
dam

frenki> takových znám…neboj, budu tě celou cestu hlídat a za značkou ho berou:-) Já jsem zvyklý jezdit sám, hudba nahlas atd.

Středa 2. ledna 2013 ve 12:29® dam
dam

Scanix> to se to mění dost rychle, je vidět, že predátoři si plní břicha fest… Ale ostroretka je taky ryba, kterou kormoš jen tak nepohrdne, takže další krmení:-) Teď jde o to, jestli ty ostré jsou původní druh, jestli neubírá potravu jiným rybám, ale to budeš vědět ty

Středa 2. ledna 2013 ve 12:24® dam
dam

frenki> jj, to je von:-))

Středa 2. ledna 2013 ve 12:10® dam
dam

frenki> mě příjde, že toho Sethy během cesty moc nenamluví:-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:09® dam
dam

frenki> ale to je asi všude stejný, navíc já většinu roku odchytám na Moravě:-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:08® dam
dam

Scanix> musím uznat, že je to tam krásný. Vdycky jsem tam rád jezdil. No a díry jsem už párkrát okusil, naštěstí to vždy dobře dopadlo:-) Osobně považuju Vltavu za jednu z nejtěžších řek na chytání. Ti tloušti trpí hlavně kormoránem, ten jim dává fest. Mimochodem, ještě tam jsou i jeseni?

Středa 2. ledna 2013 ve 12:02® dam
dam

frenki> mě ti ale ty dvě hodinky stačí, mám to vždy s sebou v autě a jakmile vím, že ta chvilka bude, tak jsem okamžitě u vody a většinou si i zachytám

Středa 2. ledna 2013 ve 12:01® dam
dam

frenki> není lepší po nocích válet úúúplně něco jiného?9-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:59® dam
dam

Scanix> mě třeba moc ne, je to sice o velkých rybách, ale je to všechno trochu na jedno brdo, i když uznávám, že vůbec ne jednoduché…navíc Vltav je slušně velkáa občas slušně jede. Nicméně mám radši vrchní partie a tam bych se asi nechal ukecat:-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:54® dam
dam

Scanix> tady byla poslední týden velká voda a mě navíc schvátil nějaký šmejd, ale nakonec jsem si to ještě velmi pěkně napravil… Tady je ta zima nepříjemná, vlhko a vlezlo…taky to moc nemusím

Středa 2. ledna 2013 v 11:52® dam
dam

frenki> mě to v závěru překvapilo, že tam těch vycházek tolik mám…:-) ale jestli se tomu dá říkat vycházka…1–3hodiny nejčastěji, ale občas tam je celý den:-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:41® dam
dam

sethy> já měl 60 na P a 62na MP, odneseno celkem 9 granulí:-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:40® dam
dam

sethy> zdar masaři…příští rok to bude ještě horší:-)

Scanix> ty jsi pěkně ke konci roku přibrzdil, nebylo se na co dívat:-)

Úterý 1. ledna 2013 ve 21:30® dam
dam

sethy> naštěstí teď chvilka je :-)

Úterý 1. ledna 2013 ve 20:43® dam
dam

sethy> musíme to dobře připravit, kdyby byla voda dobrá na zahájení, tak hned vyrazit

Úterý 1. ledna 2013 ve 20:21® dam
dam

sethy> budu potřebovat vyplavit trochu adrenalinu:-) to jsem zvědavý jak za tmy?:-)

Úterý 1. ledna 2013 v 19:26® dam
dam

sethy> no vidíš, tak to byla asi vydařená párty:-) Tak už vymýšlej, kam vyrazíme s tím boatem…

Úterý 1. ledna 2013 v 19:17® dam
dam

sethy> no jooo, musím si spíš nalít a doplnit hladinu:-)

Úterý 1. ledna 2013 v 18:09® dam
dam

sethy> na Silvestra má potěšit každá ryba, neboť je na chvilku poslední uvláčená:-(( Proč je na Moravě neulovitelná? Letos mi to tak nepřišlo, teda vloni…