Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 28. srpna 2012 ve 21:39® dam
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> není s čím, ty Lenine
- Úterý 28. srpna 2012 ve 14:56® dam
obor> my jsme v neděli nechytali, i když pokus tam byl, ale Úhlava byla proti…takže dochytáváme za 14 dní
- Úterý 28. srpna 2012 ve 12:30® dam
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hraji> gratulace všem…moc dobrá práce
- Úterý 28. srpna 2012 ve 12:28® dam
obor> předčasně, ještě je jeden závod
- Pondělí 27. srpna 2012 ve 21:22® dam
troutkiller> jako násaďáka si tě nedovedu představit
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 21:07® dam
troutkiller> na to bychom si měli dát spolu panáka
)
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 21:07® dam
sethy> se neboj, mám pořádné ploutve a namakané nožiska
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 14:56® dam
sethy> no neboj, letos si dřiny ještě užiju ažaž
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:57® dam
sethy> natrefíme příště
čekal jsem, jak mě bude bolet ruka a v pohodě
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:39® dam
osprey> Míro, to budeš muset asi sám posoudit, s čím to porovnat, já těch delších už moc nemám, ale nějaký nápad by tam asi byl…až ho budeš mít v ruce, tak to pořešíme…
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:31® dam
sethy> no je vidět, že se ti dařilo lépe než se mnou
krásní pruhatci
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:30® dam
osprey> tak samozřejmě, že místní podmínky jsou různé a lámat klády za desítku bych taky nechtěl… Mimochodem, mluvil jsem s Dragonem
a o víkendu dám Davidovi proutek pro tebe na zkoušku. Musím říci, že jsem byl trochu skeptický, ale velice mile překvapil, bude se ti asi také líbit…
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:55® dam
osprey>
s tím vidlákem jsi mě dostal
Pokud už si jednou koupím drahý a dobrý naviják, tak ho nemám doma, ale chytám s ním všude. Pokud odejde, tak odejde, ale musí si to odsloužit… Já už těžký naviják beru jen kolem velikosti 5000, ale proč se na lehkém proutku s krátkou rukojetí trápit s těžkým navi a ničit si zápěstí a místo s rybou bojovat s nevyváženou sestavou?
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 10:08® dam
troutkiller> musím přiznat, že mě to lehce odrovnalo, ale asi máme každý jiný ruce…tak vem Zaubera na poslední výlet k moři a s poctou ho pošli ke dnu
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 9:44® dam
troutkiller> mimochodem, viděl jsem, že i někteří reprezentanti mají reda na Provokátorovi…svou hmotností je ten prut tak úplně zabitej
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 9:42® dam
troutkiller> my si na snobu nemůžeme ani hrát, to bychom museli být v jiných patrech …
ale jen máme prostě svůj názor na nákup některých věcí…ovšem neříkej, že jsi se nejdřív pořádně a několikrát nespálil? Já tedy ano a proto už jsem lehce vyraněný… Mimochodem je mi líto tvého zauberu, já ho mám třetí rok ve 3000 a zatím pořád OK, ale musím přiznat, že když začal po prvním dnu na Selenge zadrhávat, tak jsem byl trochu nešťastný, ale jakmile jsem místo rotaček číslo 4 začal vodit woby, tak se umoudřil
)
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 9:37® dam
SURF> ale vůbec ne, však to bylo se smajlíky
) spíš jsem asi četl málo starších příspěvků..klidně se rád zapojím Reagoval jsem na starší od Trouta, je takový nijaký, tak ho chci trochu povzbudit
No a velikost navijáků? Ta je jasná, aspoň u mě, nerad chytám na cokoliv menší než 2500
- Středa 22. srpna 2012 ve 22:04® dam
SURF> přidat se k čemu?
Jako koupit si reda? Tak takhle se zřejmě nikdy nesnížím
- Středa 22. srpna 2012 ve 20:37® dam
troutkiller> nebuď marnej
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 12:18® dam
troutkiller> tohle teplo je na nic, chce to velmi brzy ráno nebo za soumraku…podzim bude lepší, neboj