Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 20. srpna 2012 v 10:43® dam
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> čus Troute, chytám s nimi od začátku sezóny a jsem s nimi velmi spokojený, zase něco trochu jiného…
- Středa 8. srpna 2012 v 10:51® dam
Libor> tak bacha, aby ses neutopil
já sice nemám možnost vyrazit na delší dobu, ale mě stačí i ta hodinka. Už jsem se odnaučil tahat moc věcí, takže vždy jen vlezu do prsaček a jdu
- Středa 8. srpna 2012 v 9:53® dam
troutkiller> tak to já jsem poslední dobou u vody každou volnou chvilku
- Středa 8. srpna 2012 v 8:39® dam
troutkiller> tak to jsi už vážně marnej
- Úterý 7. srpna 2012 v 8:34® dam
troutkiller> čus killere, už sis vyzvednul kládu?
- Pátek 13. července 2012 ve 23:10® dam
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> co to máš za hrůzu?
budu se s tebou bát
- Pátek 13. července 2012 ve 23:09® dam
- Diskuze: Z lovu
Zatím, co Sethy loví sumejše a nevezme mě na ně
, tak já se bavím jelčáky kousek od něj
Mám radost hlavně z woblírků…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 ve 21:28® dam
toti> no něco na tom bude
- Pondělí 9. července 2012 v 10:55® dam
Scanix> čus Petře, koukal jsem i na tvoji diskuzi u sousedů. Ono to je všechno pouze o lidech. Je jasný, že tam jede spousta lidí pro maso, ale jezdí tam i spousta lidí za odpočinkem a zážitky. Osobně si myslím, že kdyby nebyly fotky z filetáren, tak to ani nikdo neřeší. Já filetárny taky moc rád nemám. Vždy jsem jezdil na jaře, kde to ještě realtivně jde. V létě je to dobrej smrádek. Poslední dva výlety jsem už valil letadlem, takže jsem nedovezl skoro nic a vůbec mi to nevadilo. Osobně nejsem z těch, kteří by museli obdarovat celé příbuzenstvo a už vůbec ne to dávat do hospod. Jsou tací, ale určitě ne všichni. Já se většinou potkávám se slušnými rybáři a ti většinou řeší spíš to, jestli si něco vůbec odvezou, neboť jejich úlovky nejsou zrovna největší a nejčastější. Pak se jim jeden den zadaří a udělalí fotku ve filetárně…ale co naděláš. Fotka ryby z Norska je pěkná jedině na lodi hned po ulovení, tresky na mole už jsou tragický. Mám pravidlo odkoukané od Norů. Pokud chci rybu vzít, tak ji ihned kuchám a měním vodu, aby nezasmrádla a nebo ji pustím. Lov v menších hloubkách mi to prostě dovoluje. Nikdy bych nevozil rybu celý den nevykuchanou a pak se dusil smradem ve filetárně…a už vůbec bych to pak nepozřel a ani nedaroval. No prostě Norsko je o lidech a hodnotách, které buď už máš v sobě, nebo je tam teprve objevíš…měl bys taky vyrazit a užít si to přesně tak, jak si představuješ
O tom, co se děje u nás se nerozepisuj, to víme všichni
- Pondělí 9. července 2012 v 10:21® dam
troutkiller> ale nesmažeš, kde by jsi našel tak spřízněnou duši
na ten boutík vyrazíme spolu, už aby to bylo…
- Neděle 8. července 2012 ve 20:30® dam
troutkiller> zoufalče
)
- Pátek 6. července 2012 v 9:09® dam
troutkiller> nazdar loupežníku, kládu máš u Dejva v Táboře
- Pátek 6. července 2012 v 9:08® dam
sethy> trochu jsem ti loupil v okolí, ale měl jsem nakonec jen hodinku, ovšem tloušti docela luxusní…Flat fly v barvě ayu žrali jako divý…jen nesnáším ty dva trojháčky, i když BL, jeden byl docela hluboko v palci, naštěstí ho mrskající půlkilový tlouštík rychle vyrval
- Úterý 26. června 2012 ve 21:51® dam
kubas>
- Úterý 26. června 2012 ve 21:42® dam
- Úterý 26. června 2012 ve 21:23® dam
David Havlíček> do Práglu
- Úterý 26. června 2012 ve 13:48® dam
David Havlíček> nepojedeme v pondělí na Pearl Jam?
- Pondělí 25. června 2012 ve 20:52® dam
Bigpista> během závodu se lapla nej 76cm a nějaké přes 50, ale asi jen dvě nebo tři
- Pondělí 25. června 2012 v 11:44® dam
David Havlíček> troutkiller> no a je to vyřešeno
- Pondělí 25. června 2012 v 10:17® dam
troutkiller> zdárek, o víkendu budu ve Vlašimi, někde bych ti ten proutek mohl nechat