Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 25. června 2012 v 10:16® dam
dam

Scanix>ahoj loupežníku, naštěstí to nebylo o žádných mininástrahách, ale běžně se chytalo na rotny č.2 a 3:-) Sem tam i nějaký větší wobler a gumička, okouni to brali celkem ochotně. Větších dravců se moc nechytilo, ale to bylo daný trochu taktikou. Každý čekal spíš deset okasů kolem 25cm než jednu štičku kolem 60…nicméně ji zkusil asi každý, jenže moc jich tam není:-) Samozřejmě, že pokud není sumík zrovna na pořádné vybavení, tak jeho zdolání je skoro nemožné, zvlašt v přítomnosti stulíků…

Pondělí 25. června 2012 v 10:03® dam
dam

David Havlíček> no dařilo se hlavně tobě, já jen přišlapoval…nic­méně, bylo tam hezky, ale víc se těším na příští víkend:-) pozdravuj Prvoka:-)

Úterý 12. června 2012 v 9:28® dam
dam

troutkiller> Nějak to domyslíme…máme závod na Blanici Vlašimský, tak buď bys dojel, nebo bych ho po někom přiblížil, je to za 14 dní:-)

Pondělí 11. června 2012 ve 14:14® dam
dam

troutkiller> já už to mám na věčné časy, tedy doufám:-) starší kousky už dědí děcka:-) Co s tím proutkem?

Pondělí 11. června 2012 ve 13:34® dam
dam

troutkiller> zdárek, no musíš to brát tak, že už nejsi nejmladší:-) Já jsem vždycky trochu jinde, však víš:-) hlásím dvě nové daiwičky, šlapou o 106

Pondělí 11. června 2012 ve 12:08® dam
dam

sethy> loupežníku, já mám lesatha jako když střelí:-)

Pátek 8. června 2012 v 19:56® dam
dam

osprey> já od začátku pstruhovky stále vozím jednu bedýnku s nářadím a je už fakt v trochu nepřehledném stavu:-) Nikdy bych si o Davidovi nedovolil říct, že je nepořádný:-)) ))

Pátek 8. června 2012 ve 12:29® dam
dam

osprey> no tak to se mám na co s ním těšit…když už dělá pořádek:-)) ))

Středa 6. června 2012 ve 21:17® dam
dam

sethy> pravdu:-)

Středa 6. června 2012 ve 12:51® dam
dam

sethy> čau loupežníku, jaká?:-)

Středa 6. června 2012 ve 12:50® dam
dam

jk1905> mrkni na www.rybolov.cz, tam najdeš vše co potřebuješ…já jsem taky pořídil menší přírůstek 2–7g

Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:43® dam
dam

troutkiller> jen jsem si na tu kosu vzpomněl, musel jsem si dát panákapivo

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:20® dam
dam

troutkiller> u mě zvítězil rozum9-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:07® dam
dam

sethy> blázen…:-O

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:07® dam
dam

troutkiller> jenže tam nikdy tolik není, v tu dobu, a vodka trochu pomůže

Čtvrtek 2. února 2012 v 18:49® dam
dam

sethy> v Polouvsí…kámoš tam vydrřel snad tři hodiny…blázen…já se mám rád

Čtvrtek 2. února 2012 v 18:04® dam
dam

sethy> tak jak jsem říkal, vylezl jsem na minutu a zase zalezl a nechal to jiným, ani mě nezlákal kámoš úlovky… držel jsem se čaje, kamen a dobrého pokecu:-D

Středa 1. února 2012 ve 20:04® dam
dam

troutkiller> já bych řekl, že je v pohodě…už dvakrát jsem mu volal a slíbil, že za chvilku zavolá…týden zase fuč a nevolá:-D

Středa 1. února 2012 v 19:43® dam
dam

troutkiller> mě to zase tak nějak nebere, jak jsem psal, tyhle dírky nejsou můj koníček:-D Kdyby bylo lepší počásko, tak vezmu smraďochy a nechám je vyblbnout…jenže, takhle bych je tam odlepil až na jaře:-D Já si dám čajíček a budu se přes okno dívat, jak ostatní mrznou…má dojet i Alda:-)

Středa 1. února 2012 v 19:41® dam
dam

sethy> no fakt, sice s rybářskou tématikou, ale schůzky to jsou9-)