Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 30. prosince 2011 ve 13:51® dam
dam

David Havlíček> vše nej, Dejvepivo

Pátek 30. prosince 2011 ve 13:49® dam
dam

troutkiller> mám dva úplně nové…za kolik je chceš?

Středa 28. prosince 2011 ve 13:24® dam
dam

troutkiller> už mě to tady haní, takže asi pojedu jen na Silvestra:-((

Úterý 27. prosince 2011 ve 22:17® dam
dam

troutkiller> Troute, já jsem taková hodná duše, už jsem mohl jet zítra…ale kašlu na to, vyrazím s mladým ven:-) Mě se nějak asi nechce9-) to už je na Chocholouška:-D

Úterý 27. prosince 2011 ve 22:16® dam
dam

Libor> když dojedeš v neděli, tak něco uslyšíš, ale se potkáme dřív, tak samozřejmě taky:-)

Pondělí 26. prosince 2011 ve 22:13® dam
dam

troutkiller> spěchej s patentem, pár lidí na tom bude podobně…já se chystám asi až v pátek a v sobotu

Pondělí 26. prosince 2011 ve 21:50® dam
dam

troutkiller> zavadíš nový způsob, chytej, přitáhni, podívej se a dej nám svátek:-D

Neděle 25. prosince 2011 ve 23:21® dam
dam

troutkiller> mám ho taky:-) na moje doporučení nedej, mě se nedá věřit ani pozdravení:-))

Neděle 25. prosince 2011 ve 22:29® dam
dam

Libor> zrovna jsem koukal, že tam mám mít v neděli povídání, ale chtěl bych tam i jiný den…

Neděle 25. prosince 2011 ve 21:45® dam
dam

Libor> rád bych tě potkal:-) budu určitě v Holešovicích a ještě taky nevím kdy…

Neděle 25. prosince 2011 ve 21:31® dam
dam

Libor> no to bude stejné jako s fishbody…budeš na některé z výstav v Praze? Rád bych s tebou něco o foto:-)

Neděle 25. prosince 2011 ve 21:29® dam
dam

troutkiller> zeptej se i kluků, každý na to má třeba jiný názor…to bys konečně mohl přijet někam blíž na fišky:-D Co ti nadělil Ježuch? Mě radši jen dvě krabičky a Aguaseal…nechal jsem si od kluků z Monfishe zkontrolovat prsačky s tím, že tam mám někde jednu malou dírku a ono jich tam bylo skoro 30:-D Asi trní v Mongolii

Neděle 25. prosince 2011 ve 20:07® dam
dam

troutkiller> čus kámo, tak jsem to přežil, protože jsem řídil a moc se necpal. Zítra to bude horší, to jedu k našim a budou tam brašipivo a neřídím. Tady máš odkaz. Mám je 4 roky a bez jakýhkoliv problémů. Nechtěl jsem celobotu a ani přímo na boty. K vodě dojdu v pantoflích a hodím je buď do boatu nebo nechám na břehu. Jinak boat už mám druhý. První mi nevyreklamovali a na druhý mě dali nové duše:-(( bacha s nafukováním, abys je nepřefoukl.Nikdy mě nepřišel přefouklý, ale znáš to… http://www.rybarsky-market.cz/…default.aspx

Neděle 25. prosince 2011 v 11:23® dam
dam

troutkiller> večer ti pošlu odkaz…musím valit k rodičům

Neděle 25. prosince 2011 v 11:11® dam
dam

troutkiller> mám stream mastera…to není prut pro tvé ražení:-D je výbornej, ale je to paleta a dá se za polovinu koupit jiný

Sobota 24. prosince 2011 ve 13:27® dam
dam

troutkiller> dnešní den by ses měl trochu radovat a ne bulit…běž do Tesca a kup si kapesníčky:-D :-D :-D Neboj, kousat budou…jen na ně musíme víc chodit9-)

Sobota 24. prosince 2011 v 11:38® dam
dam

Přeji všem rybářům krásné Vánoce a vstup do roku 2012 pravou nohou:-)

foto/diskuze/privlac/2011/th-img46455.jpg
Sobota 17. prosince 2011 ve 23:53® dam
dam

hecht> bude jí 8, zatím má jen moje školení, ale jelikož řády moc nečtu, tak hlavně něco o rybách, rostlinách a těch různých potvůrkách kolem vody:-)

Sobota 17. prosince 2011 ve 21:14® dam
dam

troutkiller>že by krize středního věku:-D :-D :-D No já asi za sebe neztratím nic, ale nakoupím dceři, příští rok bude mít papíry, takže budu mít společnost na vycházkách

Sobota 17. prosince 2011 ve 20:49® dam
dam

troutkiller> nekecej, že nepůjdeš na Silvestra na ryby??? Já taky nemůžu mluvit o super sezóně, ale proč ta pochmurná nálada?pivo