Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 21:27® dam
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> plně to chápu
- Pondělí 1. srpna 2011 v 17:14® dam
osprey> i při lovu menších ryb se musí přemýšlet, ale zase trochu jinak
- Pondělí 1. srpna 2011 v 17:13® dam
Scanix> tak právě zero ti dodá chuť k vyzkoušení něčeho jiného. Nemám to k větším rybám daleko, tak jen vyrazit…ale jestli bude pořád taková voda, tak nevím jestli vůbec nahodím
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 14:49® dam
Scanix> letošní podzim se budu trochu víc věnovat větším rybám, už mám těch pidi docela dost. Musím přiznat, že v posledních letech jsem úplně přestal chodit jen tak kolem vody a házet větší nástrahy. O víkendu jsem jich připravil několik krabic
- Pondělí 1. srpna 2011 v 11:55® dam
Scanix> myslel jsem to spíš celkově…sám nachytám velice slušné množství ryb za sezónu, ale nejsou tvého formátu, takových je jen pár…takže kadence je určitě velmi dobrá, tatatatata
- Pondělí 1. srpna 2011 v 10:34® dam
Scanix> ty jim dáváš
- Neděle 31. července 2011 ve 22:12® dam
osprey> snad to ještě letos stihnu na repete
- Neděle 31. července 2011 v 8:32® dam
osprey> bez prsaček jsem to taky chvilku zkoušel, ale byla to hrozná ledárna
- Sobota 30. července 2011 ve 22:34® dam
osprey> byl jsem tam dva dny a nachodil spoustu kilometrů. Ten terén je parádní. Nohy jsem ke konci už necítil…takže už se těším
- Sobota 30. července 2011 ve 20:36® dam
RM> I když si myslím, že se potkáme, tak děkuji.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:23® dam
RM> trochu bych ti doporučil si s ním nejdřív někde zaházet. Bykov dělá různé předváděčky kolem Prahy. Je trochu rozdíl v tuhosti, rychlosti a akci prutu 180 a 240…nechci ti ho rozmlouvat, to v žádným případě. Jen bych si ho za ty prachy vyzkoušel dřív a s nástrahou
- Sobota 30. července 2011 ve 20:14® dam
RM> musel jsem trochu víc dávat práci a následně rodině…na nečerní dýchánky u netu nějak nebyl čas
Prut je to určitě vynikají, zíleží jaký by jsi chtěl a na co? Já se už letos zařekl a končím s investicemi do nářadí. Poslední tečkou byl právě Norstream, ale Norway, na střední vláčku do Mong.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:09® dam
osprey> Belá byla okamžitě moje voda, já mám tyhle hučáky moc rád. Je to mazec, ale když se umí najít ryby, tak je to zážitek…navíc to okolí je fantastické
- Sobota 30. července 2011 v 19:58® dam
Scanix> v nejlepším jsem byl vyrušen a budu pokračovat až veřer, ale už to fakt chtělo. Zjistil jsem, že mám věcí na dvacet sezón… Neobjevených vod už moc není a v Mongolsku naštěstí několik míst ještě je, už je mám v merku
- Sobota 30. července 2011 ve 13:00® dam
Scanix> venku prší, malej chrní, tak jsem se dal do probírání nástrah…je to sranda, jak se to najednou zvětšilo, proti mému běžnému chytání
- Sobota 30. července 2011 ve 12:56® dam
Scanix> darda to, proto celý rok tak blbnu
, jenže to není voda pro tebe, ty bys ji celou vychytal
- Sobota 30. července 2011 v 11:27® dam
jiris> Belá je malé Mongolsko, ten proud je fakt mazec a hlavně jsem nepotkal žádného rybáře. Na téhle vodě to prý skoro nikdo nezvládá. Měl jsem tam dokonce jednu fišku, která mě hnala dolů proudem a nakonec udělal papá i s Illexem. Ty kameny ale docela drží, ale proud ti nohy hodně podtrhává
- Sobota 30. července 2011 v 11:17® dam
skwor> tady je taky vyloženě hnusně
- Sobota 30. července 2011 v 10:37® dam
Pár foteček ze Slovenska z Belé, neskutečná řeka. Ale po pár uklouznutí jsem foťák radši odnesl do auta, ten proud byl neskutečný
- Sobota 30. července 2011 v 10:35® dam
skwor> Já mám většinou hodinku času, ale jinak pravidelnou…tento týden jsem díky nepřítomnosti podběráku na vysokém břehu přišel asi o dost pěkných fotek