Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 1. srpna 2011 ve 21:27® dam
dam

osprey> plně to chápu:-)

Pondělí 1. srpna 2011 v 17:14® dam
dam

osprey> i při lovu menších ryb se musí přemýšlet, ale zase trochu jinak

Pondělí 1. srpna 2011 v 17:13® dam
dam

Scanix> tak právě zero ti dodá chuť k vyzkoušení něčeho jiného. Nemám to k větším rybám daleko, tak jen vyrazit…ale jestli bude pořád taková voda, tak nevím jestli vůbec nahodím:-|

Pondělí 1. srpna 2011 ve 14:49® dam
dam

Scanix> letošní podzim se budu trochu víc věnovat větším rybám, už mám těch pidi docela dost. Musím přiznat, že v posledních letech jsem úplně přestal chodit jen tak kolem vody a házet větší nástrahy. O víkendu jsem jich připravil několik krabic

Pondělí 1. srpna 2011 v 11:55® dam
dam

Scanix> myslel jsem to spíš celkově…sám nachytám velice slušné množství ryb za sezónu, ale nejsou tvého formátu, takových je jen pár…takže kadence je určitě velmi dobrá, tatatatata:-D

Pondělí 1. srpna 2011 v 10:34® dam
dam

Scanix> ty jim dávášpivo

Neděle 31. července 2011 ve 22:12® dam
dam

osprey> snad to ještě letos stihnu na repete

Neděle 31. července 2011 v 8:32® dam
dam

osprey> bez prsaček jsem to taky chvilku zkoušel, ale byla to hrozná ledárna:-D

Sobota 30. července 2011 ve 22:34® dam
dam

osprey> byl jsem tam dva dny a nachodil spoustu kilometrů. Ten terén je parádní. Nohy jsem ke konci už necítil…takže už se těším:-)

Sobota 30. července 2011 ve 20:36® dam
dam

RM> I když si myslím, že se potkáme, tak děkuji. :-)

Sobota 30. července 2011 ve 20:23® dam
dam

RM> trochu bych ti doporučil si s ním nejdřív někde zaházet. Bykov dělá různé předváděčky kolem Prahy. Je trochu rozdíl v tuhosti, rychlosti a akci prutu 180 a 240…nechci ti ho rozmlouvat, to v žádným případě. Jen bych si ho za ty prachy vyzkoušel dřív a s nástrahou

Sobota 30. července 2011 ve 20:14® dam
dam

RM> musel jsem trochu víc dávat práci a následně rodině…na nečerní dýchánky u netu nějak nebyl čas9-) Prut je to určitě vynikají, zíleží jaký by jsi chtěl a na co? Já se už letos zařekl a končím s investicemi do nářadí. Poslední tečkou byl právě Norstream, ale Norway, na střední vláčku do Mong.

Sobota 30. července 2011 ve 20:09® dam
dam

osprey> Belá byla okamžitě moje voda, já mám tyhle hučáky moc rád. Je to mazec, ale když se umí najít ryby, tak je to zážitek…navíc to okolí je fantastické

Sobota 30. července 2011 v 19:58® dam
dam

Scanix> v nejlepším jsem byl vyrušen a budu pokračovat až veřer, ale už to fakt chtělo. Zjistil jsem, že mám věcí na dvacet sezón… Neobjevených vod už moc není a v Mongolsku naštěstí několik míst ještě je, už je mám v merku

Sobota 30. července 2011 ve 13:00® dam
dam

Scanix> venku prší, malej chrní, tak jsem se dal do probírání nástrah…je to sranda, jak se to najednou zvětšilo, proti mému běžnému chytání

Sobota 30. července 2011 ve 12:56® dam
dam

Scanix> darda to, proto celý rok tak blbnu8-( , jenže to není voda pro tebe, ty bys ji celou vychytal:-D :-D

Sobota 30. července 2011 v 11:27® dam
dam

jiris> Belá je malé Mongolsko, ten proud je fakt mazec a hlavně jsem nepotkal žádného rybáře. Na téhle vodě to prý skoro nikdo nezvládá. Měl jsem tam dokonce jednu fišku, která mě hnala dolů proudem a nakonec udělal papá i s Illexem. Ty kameny ale docela drží, ale proud ti nohy hodně podtrhává

Sobota 30. července 2011 v 11:17® dam
dam

skwor> tady je taky vyloženě hnusně

Sobota 30. července 2011 v 10:37® dam
dam

Pár foteček ze Slovenska z Belé, neskutečná řeka. Ale po pár uklouznutí jsem foťák radši odnesl do auta, ten proud byl neskutečný

foto/diskuze/privlac/2011/th-img44197.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img44198.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img44199.jpgfoto/diskuze/privlac/2011/th-img44200.jpg
Sobota 30. července 2011 v 10:35® dam
dam

skwor> Já mám většinou hodinku času, ale jinak pravidelnou…tento týden jsem díky nepřítomnosti podběráku na vysokém břehu přišel asi o dost pěkných fotek:-)