Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 4. ledna 2011 v 16:01® dam
dam

kerob> přítoky budou, o těch vím, tak uvidíme. Zítra to rozříznu…ale tak trochu se tam už vidím

Úterý 4. ledna 2011 v 16:00® dam
dam

Mrakoš> brzdu musíš mít vždy seřízenou s ohledem na sílu vlasce a hlavně tuhost prutu. Pak tě nemůže nic překvapit

Úterý 4. ledna 2011 v 10:05® dam
dam

kerob> mě si najde i jediný komár na kilák daleko:-D s tou větší vodou se ale dá bojovat, pokud to nebude bahýnko. Na druhou stranu by tam měli být tajmeni najetí po tření, včetně velkých lenoků…viděl jsem fotky z loňska a stálo to za to

Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:38® dam
dam

kerob> tak láká mě to, mělo by to všechno kvést a být zelené, ovšem může být velká voda a spousta hmyzu, aten já moc rád nemám, ale on mě ano:-D

Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:13® dam
dam

kerob> já jsem trochu tlačen ke konci června, protože přelom srpna a září jsem v Itálii. A nebo později

Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:03® dam
dam

kerob> já jsem chytal s Robinsony poměrně dlouho, měl jsem rád dynamiky…dneska už jsem si vybral zase jiný směr Kdy plánuješ to Mong.?

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:55® dam
dam

kerob> myslím ten Robinson

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:51® dam
dam

kerob> mám ten prut ještě z dob, kdy stával raketu…já to jedu ve středu řešit, asi na Chanagai:-)

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:37® dam
dam

osprey> myslím si, že v tomto případě zase tak univerzální nebyla. Navíc co může být lepší, než v závěru vlastní zkušenost. Mě taky kdysi něco nakoplo a dotáhl si to do vlastní verze díky zkoušení u vody:-)

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:28® dam
dam

osprey> souhlasím s tebou, jsou háčky, které při zamáčknutí zlomíš, mám na to maličkou zubní brusku s diamantem, ownery ale do určité velikosti zbavíš protihrotu velmi snadno

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:26® dam
dam

balda9> protože pstruh má tvrdší tlamku, takže i jemné jednoháčky nemusí být to nejlepší, zvláště na vysazené duháky

Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:15® dam
dam

skwor> je drobnější, to určitě…ono je dobré mít někdy oba, chodí trochu jinak, ale lákadla jsou oba

Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:14® dam
dam

balda9> chytání s BL je jednoduché, doporučuju na pstruhy originál BL Owner, je pevnější a ten rozdíl ve délce je minimální a natlouště je lepší hroty zamáčknout, jde to lehce, stačí protočit peánem, ideální je použít kulaté kleštičky

Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:10® dam
dam

troutkiller> některý chlapi to mívaj dlouhý:-D :-D :-D

Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:09® dam
dam

kerob> no nekecej? a kam pojedeš?

Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:06® dam
dam

skwor> byl jsem mile překvapen exekutorem 12cm, je sice o kousek menší, ale práci dělá pěknou:-)

Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:57® dam
dam

troutkiller> zdááár bejku, prodávám dva teleskopy Sona, dám ti je levně:-D

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:53® dam
dam

skwor> já jsem měl půjčený jeden proutek a asi ho vezmu na tajmeny a budu potřebovat k němu naviják. Caldia se neosvědčila, takže si budu muset asi opravdu přidat… Gum přikoupím jen pár velkých. Hlavně potřebuji BL jednoháčky a trojháčky

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:42® dam
dam

skwor> já letos budu krotit nákupy, počkám na výstavy. Ale mě už sna d toho moc neoblbne, mám plné krabice, takže jen pár větších nástrah od salma nebo rapaly…pokud mě doma nezaškrtí, tak pojedu opět do M.:-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:33® dam
dam

skwor> http://www.rybaki.ru/ tak uvidíš, jestli to požene, večer to bylo O.K. Sotva nám to skončilo, už se těšíme na další sezónu, viď?9-)