Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "dam"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) dam. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:53® dam
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> jak kde, jsou místa, kde do konce sezóny…jdu něco naspat, dobrou a měj se
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:28® dam
osprey> já byl ve strašném povětří a deštík se hnal po vodě, bylo to o ničem…ryby byly nádherně zbarvené, bohužel mám druhý foťák na reklamaci, byť vodotěsný, tak tam zateklo, jsem zvědavý, jestli to uznají…
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:22® dam
Sander>
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:19® dam
Osprey – aspoň někdo fotil, gratuluji…já celý rok tak krásné fišky nechytil a mám prd
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:08® dam
sus1> nevěřím, rosnička je pod listem
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:03® dam
sus1> já sleduji Bečvu, máme tam o víkendu závody a asi nebudou…to je rok…zase budu muset makat na zahradě
- Úterý 31. srpna 2010 ve 21:44® dam
sus1> no když jsem se před chvílí díval na průtoky, tak nevím nevím
- Úterý 31. srpna 2010 ve 21:42® dam
sus1> jasně, že chodím…ale pstruhovka už končí, tak si trochu stýskám…teď konečně začnu honit větší fišky
- Úterý 31. srpna 2010 ve 21:23® dam
Dneska dvě hodiny v absolutním hnusu po páté hodině a zachytal jsem snad nejlíp v sezóně. Nádherní potočáci i krásný duhák, vlastně spousta pěkných ryb…takže takové milé ukončení sezóny.
Bohužel fotit se vůbec nedalo. Zkoušel jsem to, ale okamžitě jsem měl objektiv plný vody. Ale tak to asi mělo být. Střídal jsem pouze nymfu s tiny fry…tak zase v dubnu
- Sobota 28. srpna 2010 ve 21:59® dam
jarad> normální stav
- Pátek 27. srpna 2010 v 8:35® dam
RM> já jsem o tom delším taky uvažoval, pomalu mi chybí něco delšího, i když si většinou poradím s krátkým, tak jsou místa, kde to je nutný…vlasec chytám z 90% Stroft GTM, nemám nejmenší problém a 10% Jaxon Extreme, také bez problému…zkoukni rolničku, jestli neblbne a taky záleží na karabinkách. Každý vlasec se ti ale trochu zkroutí
- Pátek 27. srpna 2010 v 8:30® dam
HaD> nevím, já nemám smyčky rád, ale mě fakt jinak chodí divně…jsem zvědavý, jestli něco dopadne, vody jsou zase na h…
- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 9:40® dam
sus1> já vážu ty nejjednodušší uzly a drží
nerad ztrácím čas vyvazováním…ale Illex si smyčku vyžaduje, jinak chodí zvláštnš:-/
- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 8:51® dam
sus1> ale vůbec ne, jednou se podaří kratší, jindy delší
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:59® dam
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Looser – sakra se to krátí
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:04® dam
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
ještě pokračování…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:03® dam
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.8.2010 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem měl jen slabou hodinku. Řeka jde konečně dolů, ale ještě to není ono. Ryby jsou sjeté v nadjezích a vůbec nerazí do proudu a asi už letos ani nepojedou. Potěru bylo taky poměrně málo. Ryby byly spíš menší. Jen jedna štička mi to orvala v keři, byl to hrozný fofr a dvanáctka ji nezastavila. Střídal jsem rotačku, Illexe a nymfu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. srpna 2010 v 19:36® dam
moezzz> mají o trochu jiný chod než Tiny Fry, ale fungují perfektně. Už jsem s nimi dráždil pstruhy, tlouště i okase…Jsou trochu agresivnější a rychlejší
- Neděle 8. srpna 2010 ve 22:19® dam
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka ve velké vodě byla určitě zajímavější než včera na Jizeře před příchodem velké vody. Projel jsem MP i P. MP byla o něco lepší. Nejlepší nástrahou byl wobler Tiny Fry 5 a 3,8cm a nymfy Berkley…prostě klasika. Točil jsem dva proutky Norstream a navijáky Airity a Luvias s vlasci 0,14 a 0,12mm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. srpna 2010 v 6:34® dam
osprey> lipan nymfu vezme, ale když by si mohl vybra, tak vezme spíš tu z peří..občas ho takto sice chytnu, ale nenní to pravidlo. To jich víc chytnu na rotnu. Ovšem letos premiera na Tiny fry 5cm, zrovna ale bez foťáku