Jedná se o jedinečnou událost, jeden z nejúspěšnějších prodejních veletrhů, který si nenechá ujít žádný opravdový příznivec rybářského sportu. Neměli by zde chybět ani ti, kteří chtějí představit své široké portfolio produktů, nabídnout novinky a navázat nové obchodní kontakty.

 Nadšení rybáři i aktivní zájemci o sportovní rybolov se mohou těšit na rozsáhlou expozici vystavovaných produktů, letošní ročník však přinese také bohatý doprovodný program a na své si přijdou i dámy zapálené pro správnou věc! Nejen pro ně je připravena série módních přehlídek, vaření s Milošem Štěpničkou, včetně následné ochutnávky a autogramiády jeho populárních Rybích receptářů, a nebude chybět ani řada odborných přednášek. Návštěvou nás poctí také „první dáma české rybařiny" Zdena Svejkovská, která se s radostí se všemi přítomnými podělí o své zážitky z cest po Mongolsku, nebudou chybět ani bratři Míkové, kteří se pokusili o světový rekord v nonstop lovu kaprů v Maratónské délce více než 42 dní a splnili tak podmínky pro zápis do Guinessovy knihy rekordů. „Na základě zvýšeného zájmu o rybářský veletrh z řad široké veřejnosti jsme se rozhodli rozšířit doprovodný program, abychom vyšli vstříc také rodinám s dětmi. Připraven bude také program pro nejmenší rybáře a řada soutěží o zajímavé ceny. Těšit se můžete také na malé překvapení," prozradil Adam Weber, generální ředitel společnosti AC Expo.

 

 Přijměte pozvání na tento svátek všech rybářů: od čtvrtka do soboty (26. 2. - 28. 2. 2009) Vás rádi přivítáme mezi 9.00 až 18.00 hodinou, v neděli (1. 3. 2009) bude veletrh pokračovat od 9.00 do 17.00 hodin.

 

Základní vstupné činí 100 Kč, po předložení rybářského lístku 50 Kč, zvýhodněná cena vstupenky platí také pro důchodce, děti do 15ti let a držitele průkazů ZTP.

 

Místo konání: Veletržní palác, Dukelských hrdinů, Praha 7 - Holešovice

 

Přijďte se vybavit pro nadcházející rybářskou sezonu a pobavit se ve společnosti zapálených rybářů!

 

Novináři se mohou akreditovat v místě konání veletrhu v press centru či na níže uvedené emailové adrese.

 

Veškeré informace jsou vám k dispozici na www.rybarskyveletrh.cz.

 

Pro více informací či v případě zájmu o spolupráci, prosím, kontaktujte:

 

Soňa Uhrová                  

PR manager

email: sona@conpro.cz

ConPro, s.r.o., Karlínské nám. 6, 180 00 Praha 8

GSM: +420 777 507 303
Tel.: +420 222 310 050

 

O společnosti AC Expo:

AC EXPO s.r.o. patří k významným organizátorům výstav a veletrhů, které se dokonalou organizací, vysokou kvalitou poskytovaných služeb, zastoupením vystavujících firem a zaměřením veletrhů, řadí ke špičce v České republice. Kromě organizování specializovaných veletrhů a společensko reklamních akcí ve Veletržním paláci v Praze, zajišťuje AC EXPO prezentace českých firem na veletrzích v zahraničí a každoročně přichází s novými zajímavými projekty. www.acexpo.cz