Protože jsou zájemci z různých koutů republiky s různými možnostmi dopravy, předpokládám, že:

  1. Zájemci, kteří chtějí shlédnout výstavu v pátečním odpoledni, se dostaví nejpozději ve 13 hodin k hlavní bráně do Veletržního areálu, kde vás bude čekat hraji a bude následovat organizovaně živelná prohlídka veletrhu a nakupování. Po ukončení prohlídky (konec návštěvního dne) se opět shromáždíme u hlavní brány.
  2. Zájemci o účast na srazu, kteří nechtějí navštívit veletrh v pátek, ale chtějí se všemi posedět a pobavit se, by v této době (asi 17 hodin) již měli čekat u hlavní brány.
  3. Následuje odchod nebo odjezd do zamluvené hospůdky.
  4. Volná zábava
  5. Nocování (budeme se snažit najít co nejlevnější, pracuje e na tom, v nejhorším případě si vezmete spacáky a uděláme nácvik letního kaprařského bivakování v březnu přímo na břehu Brněnské přehrady).
  6. Ráno snídaně z vlastních zdrojů
  7. Ti co shlédli výstavu v pátek a nechtějí na výstaviště i v sobotu jedou domů, ostatní se přesunou na výstaviště a prohlížejí a nakupují do úplného vyčerpání ducha i peněženek.
  8. Protože je třeba zajistit dostatečně velkou hospůdku a taky nějaké ubytování je třeba, aby zájemci o účast dali co nejdříve vědět na hrajiho e–mail nebo prostřednictvím formuláře.
  9. Protože se budete dopravovat z různých částí republiky, doporučuji vám se nějak rozumně domluvit a pokud možno se shlukovat do skupin obsazujících auta. Myslím, že i někteří kolegové bez možnosti dopravy vlastním vozem, by se rádi zúčastnili a podíleli by se na ceně benzínu.

Těším se na všechny kolegyně a kolegy.

hraji - j.hrazdil@normy.biz

Seznam přihlášených účastníků

HaD, hraji, Dědek, Vydrain + 1, muf, denyg (pouze veletrh), prizrak, tomucha + 2?, Láďa–Vydra, jaryn, CeP + Radik + kamarádíček, Luban + ? Zedus, Žandule, Martin + manželka, Koudy, jiris, Laďa Ševčík + syn....