Chytej.cz

Kapři z hladiny

Středa 28. listopadu 2012 ve 14:08 vložil(a) HaD | Pořady Chytej TV | 17.334 zhlédnutí

Propadl jsem lovu kaprů z hladiny. Možná nejsem v tomto směru odborník, ale nachytal jsem jich letos desítky a nesmírně mě to bavilo. Zkuste to také. Tenhle adrenalinový způsob lovu vás zcela pohltí!


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: 19:30
  • autor snímku: CHYTEJ.TV
  • datum natočení: 2012
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

36 hodnocení, v průměru 4.9 hvězdiček

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Středa 19. srpna 2015 v 15:56® HaD
HaD

Prochy1> odhadem červenec :-)

Neděle 16. srpna 2015 v 19:13® Prochy1

Ahoj Davide, v jakym mesici jsi chytal?

Pondělí 13. května 2013 v 6:36® hroch68
hroch68

Nádhera

Pátek 5. dubna 2013 v 10:42® -zruseno

Super video. :) Už aby bylo hezky.

Středa 30. ledna 2013 ve 20:51® Majsher

Super video, nemám co vytknout, úplně jsem to prožíval s autorem :) Davide, díky!

Sobota 15. prosince 2012 ve 14:31® MatesKGB
MatesKGB

Není nad to si malej rybníček párkrát obejít a pochytat nějaké kapry než sedět a čekat:-)Dřív jsem taky chytal na patky stejným způsobem, ale stávalo se, že občas nějaká ryba spadla. Letos jsem si začal brát sebou ruční lys, čerstvý rohlík vylysuji, ale tak aby nebyl úplně tvrdý, ale tak akorát. CCa 70cm od háčku mám malé plovátko, které ryby vůbec neplaší i když je pomalu trefím po hlavě, to se většinou kapr otočí a slupne nastražený 1,5cm velký kousek rohlíku, větší nedávám. Nikdy mi při nastražení takového sousta ryba nespadla a háček pěkně seděl za okraj pusy.

Středa 12. prosince 2012 v 15:17® Filaprofishing

Hlavně aby nebyl v sobotu, chystám se na okouny :D

Středa 12. prosince 2012 v 15:15® HaD
HaD

Filaprofishing> no aby ještě nebyl v tom dubnu led :-D

Středa 12. prosince 2012 ve 13:38® Filaprofishing

Ale mám vypozorováno, že větší amuři nesrknou sousto naráz, ale vemou ho jen za krajíček a zajedou, tak když cítim tah na vlasci tak s nim eště třeba dva metry jedu špičkou prutu a až pak zaseknu.Ted už jen přečkat zimu, vydržet do druhý půle dubna a hurá na ně :)

Středa 12. prosince 2012 ve 13:26® Filaprofishing

Jj, přesně jako když vláčim na rybku :)

Středa 12. prosince 2012 ve 12:59® HaD
HaD

Filaprofishing> vyzkouším. Držíš přitom klasicky prut v ruce a vlasec mezi prsty?

Středa 12. prosince 2012 ve 12:00® Filaprofishing

V parnym létu občas zabere nákej ten karas nebo bolen, ale převážně amuři :) , hlavně je to velká šance jak právě amura přelstít, přes den většinou spíš jen projíždí kolem občas zobnou a moc se toho neděje, tak si výhlídnu místa kde se nejvíc vyskytujou (obvykle konce zátok, porosty kolem břehu, nebo zatopená roští) a hurá ne večerní lov, kdy jsou amuři důvěřivější… :)

Středa 12. prosince 2012 v 10:58® HaD
HaD

Filaprofishing> to jsem ještě nezkoušel. To asi toli neotravuje droboť, ne?

Středa 12. prosince 2012 v 1:55® Filaprofishing

Není zase tolik dulezite v čem se chodí, ale aspíš jak.Při neopatrném pohybu ani hejkal nepomuze :D. Otázkou je, zda-li je lepší lov na mlaskačku ve dne, kdy vidím útok ryb a ryby samotné a nebo mlaskačka v noci kdy lovím téměř pod nohama větší jinak opatrné exempláře na cit? tak jako tak mlaskačka je TOP! :)

Pátek 7. prosince 2012 v 18:42® Obiš

David Havlíček> Joooo,košile jsou dobrá věc. No já bych je nosit nemoh. Jelikož bych byl po stylu nadrybmistra pořád bez knoflíků :) Knoflíkování je super. Hodně se mi osvědčilo použít za nástrahu kus chleba a nechat ho tak půl metra utopený pod hladinou.

Pátek 7. prosince 2012 ve 13:27® HaD
HaD

Obiš> já vím, když já mám své košile tak rád :-)

Pátek 7. prosince 2012 v 1:09® Obiš

Pěkné videjko. Takhle nějak sem začínal před 10–12ti lety. Hezky se na tu dobu vzpomíná. To bylo u nás na řece veselo.
Začalo pařit sluníčko,všichni rybáři pobalili pruty… Protože jak je známo,za pařáku ryby přece vůbec nežerou… Bohužel to kaprům i mě nikdo neřekl. Dvouhodinová rybačka s jedním proutkem a malým batůžkem mi většinou stačila na to,abych přechytal všechny ty ranní ptáčata dohromady. Od té doby sem už kolem vody nachodil pěkných pár km. Hodně se změnilo a přiznám se ,že na hladině už chytám velmi zřídka, ale o to si to víc užívám. Jen ten malý batůžek a tulácké boty mi zůstali. :) To žužu,nebo co to bylo sem nikdy nezkoušel to se mi líbilo. To zkusííím.
Jo,trošku bych poradil s oblečením. Ta košile není na šoulačku uplně to pravé ořechové. Chce to zelenou nebo kamu. Mám odzkoušené, že mě v těchto barvách ryby pustí mnohem blíž. Tím se zkrátí vzdálenost mezi mnou a zaseklou rybou a umožní mi lépe kontrolovat její výpady,které jinak končí utrženým vlascem ve stromech.

Čtvrtek 6. prosince 2012 v 9:58® HaD
HaD

nadrybmistr> znám, znám. Šikovná finta :-)

Čtvrtek 6. prosince 2012 v 1:17® nadrybmistr

Ještě pokud chytám ve velmizarostlých revírech třeba alodeou vodní douškou morem a podobně tak používám místo oluvka smyčku kterou protahnu kousíčkem bužírky tak aby pod ní vznikla smička do té potom provleču jednu dvě kostky cukru stahnu bužírku až knim po nahození se ve vodě po chvílirozpustí a já při stahování tahnu velmi lehkou udici po hladině kde nejsou vázky

Středa 5. prosince 2012 v 11:42® HaD
HaD

nadrybmistr> Myslel jsem si to. Nevěděl jsem, jestli to nemá ještě jiný účel.

novější starší
Stránky:   3 2 1