Chytej.cz

Moderní rybář 2012 - podzim

Pátek 23. listopadu 2012 v 0:02 vložil(a) HaD | Pořady Chytej TV | 6.654 zhlédnutí

Pojďte se s námi podívat, jak to vypadalo první den na podzimním veletrhu Moderní rybář!


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: 7:00
  • autor snímku: CHYTEJ.TV
  • datum natočení: 2012
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

25 hodnocení, v průměru 4.2 hvězdičky

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Úterý 27. listopadu 2012 ve 12:34® digi.sedlik

JOP> To co jsi napsal maš pravdu že to nebyla vystava ale tržnice s ryb.pot.Tohle co jsi psal jsem napsal na MRK.to jsem nemnel delat oni se tam do mne dali ze tam nemam chodit kdyz se mi tam neliby.Jedu na VYSTAVU podivat se na novinky a ne na trch proste hrozny.

Pondělí 26. listopadu 2012 ve 23:15® dandydm

JOP> Flajzar tam byl hned naproti té šlapací kánoe, na stánku u JAXONA sám jsem si ho tam kupoval a kluci říkali, že s ním budou i v Břeclavi

Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:22® madaboutfish

ladamaj> Souhlasím, vidět usměvavého Davida hned co vlezu dovnitř, to mě fakt uklidnilo. Taky jsem byl na podobné výstavě poprvé, ačkoliv jsem si předem naplánoval co si koupím, stejně jsem byl tak trochu nervózní. Stánek CHYTEJ mě uklidnil a potěšil. Pak jsem jen utrácel a utrácel. Pravda – nějaké zklamání se taky dostavilo, nakonec však převážilo uspokojení z toho co jsem si zakoupil a že to všechno podstupuju pro chytání ryb a pobyt v přírodě.

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:02® JOP
JOP

Byl jsem na výstavě v pátek k večeru. No -ehm- na výstavě(?) … spíš výprodeji. Jo, je tam leccos zajímavého k vidění, ale to vetešnictví, co tam někteří předváděli, to se vidí málokde. A světe div se, někteří se z těch ležáků ani nenamáhali setřít alespoň ten letitý prach. Už jsem si zvykl, že výstava novinek rovná se v Česku výprodeji ležáků, ale co je moc, to je moc. Naopak příjemně mne překvapil stánek Tomas Carpio (FOX) – jak zbožím, tak ochotou personálu, dále pak firma Komet Kopecký (křesílka a pod.) – taktéž veliká ochota a péče o zákazníka. Ještě několik takových výjimek tam bylo, ale tihle mi utkvěli v paměti jako protiklad jiným, kteří mne jen sledovali u pultíku, jestli jim náhodou něco nekradu :) Ano, kdo si tam chce nakoupit – ideální místo, ale kdo tam čeká přehršel novinek pro rok 2013 – bude zklamán.

btw – ač jsme to třikrát obešli dokola, nenašli jsme firmu Flajzar, která je uvedena na seznamu vystavovatelů a u které si můj kamarád chtěl koupit signalizátory k narozeninám. Asi neumíme hledat :(

Sobota 24. listopadu 2012 v 18:22® nadrybmistr

Zdravím všechny rybáře i příznivce rybářského sportu. Letos jsem navštívil výstavu Sportovní rybář v Praze. Protože jsem na podobné akci poprvé a nevěděl jsem pořádně, co mě čeká, nakonec jsem byl mile překvapen a odnášel jsem si dobré dojmy. Škoda jen, že jsem měl nedostatek času. Trochu mě zklamalo, že zde chyběla sumcařina. Ale všechno vyrovnala ochota prodejců, kteří se snažili sice prodat, ale ne vnutit. Mile mě překvapila i komerční rybařina, která zde byla zastoupena a protože se tomuto také trochu věnuju. Celkově bych hodnotil akci velmi dobrou. Popřál bych všem zúčastněným hodně zdaru v další činnosti a budu se těšit na další podobnou akci.

Sobota 24. listopadu 2012 v 1:10® HaD
HaD

ladamaj> budu se zase těšit na setkání!

Sobota 24. listopadu 2012 v 0:52® ladamaj
ladamaj

Supr den perfektní přivítání hned u vchodu u stánku chytej.cz a setkání s kamarády i s členy chytej,i přestu cestu nelituji naopak.Takovích akcí bych bral více pokud mne to zdraví dovolí všem děkuji za milé přivítání a přístup.Díky moc :-)))

Pátek 23. listopadu 2012 ve 22:23® jaradol
jaradol

Já jsem tam sice nebyl,pořád je moc práce,ale video se mi líbylo,díky

Pátek 23. listopadu 2012 ve 20:31® Wiktor.c
Wiktor.c

Bylo to tam parádní,hned bych jel znova.