Chytej.cz

Myslivce a rybáře má na mušce Brusel. Chce jim zakázat broky a olověná závaží Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalost

Čtvrtek 2. června 2016 v 15:50 | vložil(a) HaDová | zdroj: www.blesk.cz/… | 1.150× zobrazeno | 6 komentářů

Rybáři, myslivci, sportovní střelci, mějte se na pozoru. Byrokraté v Bruselu chystají další omezení v rámci ochrany našeho zdraví a přírody. Evropská komise zadala speciální průzkum, který má ověřit škodlivost olova ve střelivu nebo závažích na chytání ryb. Na konci by mohl být úplný zákaz používat olovo pro tyto účely, což by hlavně pro myslivce znamenalo značnou komplikaci. Na chystanou změnu upozornil čtvrteční deník Právo, své obavy pro Blesk.cz potvrdily svazy myslivců i rybářů.

Více na http://www.blesk.cz/…-zavazi.html?…

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Neděle 12. června 2016 v 15:11® Klobasa
Klobasa

superweb> A kdo by to dodržoval, zase jen ti poctivý rybáři? Zákon na ochranu a týrání zvířat (prasat) u nás funguje taky, jako asi všechny zákony, ještě že mají kapraři klinik:-))

Pátek 10. června 2016 ve 12:58® malamut
malamut

superweb> tak ono všeobecně chování standardního českýho kapraře je jedna prasárna hodna trestního oznámení, ale tam fakt stačí vůle k řešení i bez EP a EK a podobnejch parazitů :-)

Pátek 10. června 2016 v 11:07® superweb
superweb

Tak treba kaprarske montaze s umyslne odpadavajicim olovem mi prijdoun docela prasarna, kterou bych klidne zakazal. Na to by ale stacila asi uprava rybarskeho radu

Středa 8. června 2016 ve 20:19@ Karlušak

No myslím že tohle už by fakt stačilo!!! Banda blbců co neví jak využít svoje zvolení a pracovní dobu aby dostaly trochu éček a šli v klidu na hon do soukromé honitby, nebo si zachytat na moři…

Neděle 5. června 2016 v 9:53® houbyryby
houbyryby

To nemají v Bruselu co dělat, že vymýšlí krávoviny ?? Zakazáli nám názvy jako rum a další ! Teď zase tohle, už aby to EU zrušili a nebo jsme z něj vystoupili jako svobodná ČR !!!!!!!

Pátek 3. června 2016 v 7:50® malamut
malamut

Už aby se ten paskvil rozpadl.